Sála na svadbu v Žiline a okolí pre 130 ľudí

Ahojte :-) Neviete mi poradit peknu a modernu salu v okoli ziliny pre cca 130 ludi? dakujem :-)
Odpovedať
ak mozem ... stranka svadbavziline a bol som aj v Hoteli Branica, ale neviem, ci je az pre tolko ludi
Odpovedať
Profilova fotka
@sweety123 Hotel Slovakia by to mal zvládnuť. :-)
Odpovedať
Hotel Marlene v Oščadnici má v kongrese kapacitu až do 150 osôb, tak skús pozrieť.Ale čaká sa tam na termín, svadby majú rok dopredu obsadené a to aj v piatok aj v sobotu..ale skús..
Odpovedať
Profilova fotka
Hotel Branica vobec neodporucam. My sme tam mali svadbu v tento rok v juni. Majitelia jednoducho nevedia komunikovat. Majitel krical na svokru cez telefon, iba preto ze sa ho chcela nieco nezvycajne spytat. Myslim, ze majitelia gastronimickych zariadeni by mali byt pripraveni i na nezvycajne otazky a vediet komunikovat diplomaticky. Neprisiel nam nikdy podat ruku ked sme jednali s jeho manzelkou o svadobnom menu a pocas svadobnej hostiny nam neprisli ani zagratulovat a podat ruku. Myslim ze majitelia 4 hviezdickoveho hotela by to mali urobit. Poslubovali nam chladiace priestory a vsetko zakusky, tortu alkohol sme mali len v pivnici kde chladno vobec nebolo a torta sa nam zacala topit a posunula sa dopredu, cize ku krajania torty sme sa ani nedostali. Slubili nam okruhle stoly a noc pred svadbou sme prisli pozriet do saly a skoro sme onemeli kazdy stol bol iny a obrusy pokrcene. Vdaka tomu som celu noc pred svadbou vobec nespala.
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Hotel Branica vobec neodporucam...Ked mas otazky napis mi do mailu
Odpovedať
Určite odporúčam hotel SLOVAKIA! Ale novú sálu, nie s tými stĺpmi s výhľadom na Aupark.
Odpovedať
Profilova fotka
@tyaja vieš mi povedať aspoň orientačne cenu na osobu a čo všetko to zahŕňa? :) Ďakujem.
Odpovedať
@sweety123 my sme mali v Dome kultury v Zavodi - sala pekne zrekonstruovana vratane roznych moznosti nasvietenia, zrekonstruovane a slusne toalety, co sa tyka jedla tak vynikajuce. Akurat komunikacia trocha viazne, hlavne pan kuchar ma svoju hlavu. Ale vari fantasticky.
Odpovedať
@pearl13 aktuálne naozaj neviem, svadbu sme mali pre 4 rokmi. ale určite to tam nieje cenovo prehnané.je to fakt na úrovni.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?