Sála pre 50 ľudí Rajec-Žilina

Profilova fotka
Ahojte dievčatá, prosím viete mi poradit pekné priestory na svadbu do 50 ľudí v Rajeckej doline alebo priamo v Žiline? Kaštiely a pod v okolí som rovno vylúčila nakoľko sú príliš drahé, radšej chcem investovať do fakt šikovnej floristky, ak máte tipy aj na toto budem vďačná. Hlavné požiadavky na priestor sú súčasný dizajn, výborná kuchyňa a väčší tanečný parket.
Odpovedať
My mame v Penzion Theresia v Kunerade 😉
Odpovedať
My máme síce svadbu v Gbeľanoch (najskor som si tiež myslela, že to tam bude drahé, ale ostala som veľmi milo prekvapená), ale viem ti odporúčiť firmu na zabezpečenie krásnych štýlových aranžmánov a výzdoby. kukni www.endlessdecor.sk, prípadne fb, tam majú viac fotiek.
Odpovedať
Profilova fotka
@monicka1209 prosim Vas ozaj je tak tazko uchytit si tam termin? Na internete som nenasla absolutne ziadny kontakt na nich ani socialnu siet, boli ste sa pytat osobne?
Odpovedať
@kristina_zajacova boli sme tam raz na svadbe a odvtedy sme vedeli, ze kde bude raz ta nasa 🙂 skveli majitelia, priestory a okolie. Termin sme rezervovali tusim rok dopredu. Boli sme sa pytat osobne. 😉
Odpovedať
Profilova fotka
@kristina_zajacova Pekný deň,a čo tak Čičmany-kaštieľ, alebo i Gbeľany - viaceré možnosti sál. Fajn je kaštieľ Krasňany :-) Pekné v ZA - Villa Nečas,a klasika u Plešingera či Gastro Novum ZA , KD Konská -)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?