Svadba v GES Club Košice. Máte link? Máte skúsenosť?

nechcela som začínať novú tému ale keď som si dala vyhľadávať tak nie to čo som hľadala nevie niekto z vás náhodou link na GES-klub na Lacanovomeského v KE? chcem vidieť nejaké foto alebo tak a ak si aj dam hľadať do googla vyhadzuje mi len ges agentúru... môže mi niekto pomôcť? mal tam niekto z vás svadbu? pôvodne som písala tému ohľadom herlian ale tie padli už nie je voľný termín v deň našej svadby a tak chcem niečo pekné, už som pobehala toho veľa ale...nie je to zatiaľ to ono...prosím pekne, ak niekto môže nech sa vyjadrí na gesko...najlepšie link na nich ďakujem pekne
Odpovedať
1
2
19
Profilova fotka
Uplne jednoducho world wide web bodka ges bodka es ka ;-)
Odpovedať
ježišky ja som ale blbá vôbec som si nevšimla " preskočiť reklamu" ďakujem ti pekne dobrá duša :-)
Odpovedať
Juhuuuu, tesim sa, ze niekto otvoril tuto temu. Uvidime, ci vydrzi. Kepassa, budeme tam mat svadbu v auguste, myslim, ze na predposlednej stranke forumu KOSICE su dalsie dve duse a okrem toho viem o Blumke a Cherynke20. www stranka je www.ges.sk, fotky velka sala alebo salonik. Mne sa straaaasne paci, len sa poponahlaj, aby nebol 21.7.2007 uz obsadeny. Najlepsie je hned zavolat pani Brezanovej, to je prevadzkarka, ta ti hned povie, ako na tom si.
Odpovedať
sorry, nie Brezanovej ale BREZOVEJ Darine, ak chces poslem kontakt do IP.
Odpovedať
ahojte GESKACKY... :) aj ja sa vytesujem, ze NAS klub ma vlastnu temu. :)..mimochodom, nemohli by ste niekto ten ges klub vyfotit a poslat mi foto do IP, ked tam pripravuju svadbu? ja som v zahranici, takze si to nemozem ist obzriet. jedine co mam su fotos z webky a nazory mojho buduceho svagra ;-) to kepassa: myslim ze uz na 21.7 je obsadeny, my sme tiez chceli skorsi datum a nevyslo to, ale mozno niekto zrusil rezervaciu...za pokus to stoji... drzim palce... ;-)
Odpovedať
no pudincek a blumka ste milé ale blumka toto si mi hovoriť ani nemusela lebo dosť som dnes smutná z toho čo som pochodila a teraz ešte aj viac o to :-( ale to nie je tvoja vina samozrejmé, lebo niekto (akože ja a partner) sme sa faaaakt nemohli skôr rozhúpať x-) skúsime uvidíme pudincek vy ste uz aj vybavovali? ak áno opýtala by som sa ťa koľko ťa to vyšlo na osobu vrátane výzdoby a ostatných záležítostí :)
Odpovedať
cau blumik, mrkni si cherynka20 pripravny album (sice ich tam ma tri), v jednom je sala vyzdobena do modra. Posli do IP tvoj mail, poslem ti nejake fotky.
Odpovedať
juj, prepac, nechcela som aby si bola smutna :-( snad sa vam to podari...len treba vybavovat hned... :-)
Odpovedať
viem blumka viem :) to niiiiič však ty za to vôbec nemôžeš, mali sme skôr vravela som nie nieee bo je čas...tak vidím aký je čas! ]-(
Odpovedať
inak pudincek hladala som aj ja tvoj pripravny album a ja neviem pod akym pismenom ta mam hladat lebo si nebola ani za ceckom ani za geckom ani za hackom ani za nicim :) nemohla by som aj ja poprosit tvoje fotecky z geska? dam ti mailik bitte
Odpovedať
a volala si tam uz? alebo im skus napisat aj mail...my sme skusali vsetko, ja som pisala mail a drahy im skypoval...boli velmi ochotni
Odpovedať
neviem či im budem ešte dnes písať lebo dnes som pobehala pol kosic a zajra by som v tom pokracovala s tym ze v prvom rade by som zasla do geska joj drzte mi prsteky babule
Odpovedať
Článok sa načítava...
kepassa, ja nemam pripravny album, a co sa tyka Geska, 5000 je zaloha, jedlo na osobu cca 650-700 (ak si dobre pamatam, hovorili, ze zdrazeju, je v tom 1. chod, 2. chod a svedske stoly), vyzdoba 2000 (navleky na stolicky, okruhle stoly v cene!!!), . 5000 ich DJ (inych moc nechcu, kvoli technike) a ine si nepamatam. Ked by ti nevysiel 21.7., skus 20.7. Podla mna je v pohode, len neviem ci by vam vyhovoval piatok (hlavne kvoli kostolu, neviem ci by ti Dom vysiel v ustrety. Ja som to tak chcela, ale nejak to skrachovalo a mame 25.8.) Tiez sme chceli 18.8, ale uz bol obsadeny. Hlavne tam fakt co najskor volaj.
Odpovedať
diky za fotky pudincek... :) dost ma zarazilo co si napisala o DJ..my uz mame zajednaneho svojho DJ a vobec mi nenapadlo sa spytat v Gesku ci to bude problem... :-| Musim tam asi znovu napisat... 8-(
Odpovedať
pudincek to je idealne to o com si mi hovorila...dj sme sice chceli kamarata ale to je to najmenej lebo on by to pochopil joj keby to len vyslo... ale v piatok by to byt nemohlo nakolko mame uz rezervovaneho fotografa a toho som dost dlho zhanala o toho prist nechcem :-) drzte mi palce dakujem tiiiiii
Odpovedať
ono problem to nebude, len sa treba dohodnut s prevdzkarkou. Hovorila, ze mali uz kadejakych DJ, ktori nevedeli robit s tou technikou, tak potom musel ratovat svadbu ich interny. ALe ak je vas sikovany (co predpokladam, ze je ;-) ), tak to nebude problem. Ja vobec neviem, co chceme. Ci dj, zivu hudbu, alebo cimbalovku. Najradsej by som brala vsetko, ale to asi nepojde. No uvidime... ako si zatial na tom s pripravami? Ja bieda, len sala,kostol a rezervovany fotograf :-N .
Odpovedať
ufff som si vydychla...vyslem asi nasho DJ nech sa tam ide poobzerat ci to zvladne... :-D ...No co sa tyka nasich priprav, tiez som na tom podobne ako ty, sala, kostol, fotograf, DJ a mame aj subor Zeleziar. Cakame na vyjadrenie jedneho kameramana, ktoremu sa akosi nechce rozhybat... ]-( No ale si myslim, ze to su tie hlavne veci a tie ostatne pripravy uz nemusia byt riesene s takym predstihom... :)
Odpovedať
supeer, gratulujem. Ja tiez dumam nad Zeleziarom, len neviem, ake programy ponukaju. No budem im musiet zavolat. Na com ste sa dohodli vy? Inak som si teraz mrkla tvoj pripravny album a velmi sa mi paci fotky naaranzovanych okruhlych stolov. Vyzeraju perfektne. Myslim, ze v Gesku by totalne vynikli. Sorry za ten omyl v maili, dufam, ze uz dorazila aj ta spravna fotka. A som total happy, ze nemam ziadny numerologicky datum, aspon nebude stres z MNOHYYYYYYCH :-| rezervaciek :-D :-D :-D :-D .
Odpovedať
no nam bude zeleziar hrat na celej svadbe a bude sa striedat s DJ...kedze ja som z oravy a moj drahy je Kosican, tak budu striedat ludovky z tychto regionov. dohodli sme sa aj na 2 spevackach, ktore ma pridu odcepcit a pomozu aj pri redovom... :) Tie okruhle stoly, vyzeraju fakt super...to bol vzdy moj sen mat ich na svadbe... :-D Co sa tyka datumu, my sme povodne tiez chceli ten sedmickovy, ale nakoniec sme radi, ze to je az koncom jula, bo mame na vsetko viac casu, kedze sme sa rozhodli tak narychlo... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
jejky to je uplne super,ze sme tu vsetky geskarky:)) sa tesim!!! zajtra tam ideme zaplatit zalohu konecne,takze od zajtra som oficialne ista:) kepassa dufam,ze sa ti podari ten datum,my sme sice jul nepozerali,ale pozerali sme august aj september a boli plne. mozno jul bude iny. aj my sme chceli iny datum,ale co uz,ked sme sa tiez zobuduli trosku neskor.tak vela stastia s tym datumom!!
Odpovedať
Zeleziar znie slubne, asi sa musim trosku poponahlat...a rezervovat ho. To sa mi paci, ze sa budu striedat s DJ. Ja som z MT, no byvame v BA, takze sa snazime organizovat na dialku. A zabudla som, kde budete mat obrad ?
Odpovedať
Obrad bude v Dome sv. Alzbety.. :-) sa tesiiiim...tam je krasne... O tej organizacii na dialku viem tiez svoje :-D este stastie, ze existuje mail, telefon a ochotni buduci svagrovia... ;-)
Odpovedať
My ho mame v Seminarnom, ten sa mne pozdaval viac... a potom ako planujete presun do Geska? Ja som nad tym uvazovala dost dlho, lebo o prechadzku cez mesto nechcem ist, no tiez sa mi nechce krizovat hlavne cesty a premavku smerom na Gesko. Asi to vsetko odparkujeme na zaciatok pesej zony niekde okolo Slovana a potom pojdeme autami. A kolko planujete ludi? My okolo 100.
Odpovedať
No to ja nemam ani potuchy ako sa dostanem do Geska po sobasi...to nechavam na mojho draheho, kedze on je rodeny kosican, tak sa z toho dajako vymota :-N My budeme mat okolo 150 ludi a mozno sa to vysplha aj do 160...uvidime...ale vela z toho, budu tvorit deti, takze to sa tam strati.. :-D Saty si uz bola obzerat?
Odpovedať
Bola, bola, ale iba virtualne :-D . Pravdepodobne si ich dam usit. Ja asi nebudem taka klasicka nevesta v style velke saty, vypnute vlasy, korunka, zavoj, podvazok, rukavicky. Ale najjednoduchsia ako sa len da. Biele a kremove saty ale zachovam ;-) . Len vobec neviem aky typ sa mi hodi, takze musim zmanagovat poradny vybor (kamosky a co.) a spolu vyrazit do svadobnych salonov. Predstava je asi : uzke saty bez ramienok, dolu sa rozsirujuce. Ten typ "mermaid". Tak uvidime. Mna skor bavi hladat ako ozdobit salu a ake budem mat kvety. Ja som na taketo veci maniak... x-) x-) x-)
Odpovedať
najlepsie je vyskusat rozne typy siat a vtedy uvidis co sa ti najviac hodi a v com sa citis najlepsie :-) a ked uz sme pri kvetoch ake budes mat kvety? a nevies kolko moze stat taka svadobna kytica a ozdobenie auta?
Odpovedať
Blumka absolutne nemam sajnu, mne sa paci strasne veeeeela kvetov. Chcela som povodne konvalinky, no v auguste je to cenovy masaker (jedna konvalinka 80 korun, tak dakujem pekne :-S ) . Urcite bude bielo-zelena, ako vsetko, co sa tyka vyzdoby. Vela bab chvali kvetinarstvo Baffi v KE, maju aj webovu stranku, tak ju omrkni. Myslim, ze su dobry, ale aj si za sluzby vypytaju. Mne sa paci, ze ges si pyta za vyzdobu len 2000, no pravdepodobne sa im do vyzdoby dost zamontujem. Tak dufam, ze budu trpezlivi :-N . Ak sa nemylim, ty planujes nieco v ruzovom alebo fialkovom, nie? Aku mas predstavu, co by to malo byt? K autu, mne sa strasne pacia tie veterany typu bugati, tatraplan a tak... Takze uvidime. Na tie potom ani moc vyzdoby netreba, lebo maju na kapotach vzdy nejake ozdobne detaily, maximalne len stuhy alebo cosi take. Co vy?
Odpovedať
hej, ja planujem bielo fialovu svadbu, ale nie taku tu agresivnu fialovu, ale len nieco s takym slabulilinkym nadychom...aby to proste nekricalo..Nam pani prevadzkarka z Geska povedala, ze sice nemaju fialovu vyzdobu v inventari, ale ze by nieco mohla zohnat... :-) ale aj tak si myslim, ze sa do toho tak isto trosku zamontujeme... :) No a auto, to tiez nechavam na draheho, lebo mne su auta v podstate "suma-fuk", takze uvidime...najnovsie sa vsak milacik vyjadril, ze nas bude viest limuzina...takze uvidime.. :-D dik za to kvetinarstvo, idem to omrknut...
Odpovedať
potom som zvedava, co povies...im sa oplati aj napisat mail, hned odpovedia co a ako ;-)
Odpovedať
no vyzera to dobre, maju sice trosku cudnu webku :-N ale inak je to fajn...sa mi paci jedna fotka s vyzdobou hlavneho stola...asi im tam fakt napisem.. :)
Odpovedať
1
2
19
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?