Svadba v Holiday Inn v Bratislave

Profilova fotka
Ahojte vsetci. Nakoľko plánujeme svadbu na budúci rok, chcel aby som sa opýtať aké ste mali, alebo máte skúsenosti s Hotelom Holiday Inn v Bratislave? Mne sa to zatiaľ veľmi pači. Manager je v velmi milí dokonca nám zatial aj drží termín a na konci mesiaca sa máme rozhodnúť, prípadne potom aj zložiť zálohu. , poslal nám aj ponuku a musím priznať, že sa mi to veľmi páči a dokonca rozmýšlam, že by sme mali svadobnú hostinu tam. :-) Ďakujem za príspevky. :-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
no ja zhanam o tomto hoteli info uz dlho ale nic som nenasla, nikto tam svadbu nemal, nechysta sa mat a vcera som sa dozvedela ze ho maju prerabat ci co, tak neviem. ty si tam bola pozret? mne sa to paci a aj podla foto to vizera super, len neviem, ziadne ohlasy nie su, tak neviem.
Odpovedať
mne v hotely holiday inn robi kamaratka, spiste co chete vediet, poslem jej to a snad odpovie:-)
Odpovedať
Profilova fotka
no to by bolo super anaxamon ;-) nepoznam nikoho kto tam mal svadbu, tak by ma zaujimalo ci sa tam da vobec robit svadba a priblizne cenovo ako to vychádza, nemam predstavu ci je to drahsi ci lacnejsi hotel... ak mozes sa jej teda celkovo opytaj na svadby tam a ci by sa jej to ako neveste pacilo, ja viem to je blbe ale vrta mi hlavou ze o tom hoteli nikto nehovori :-| keby bolo akekolvek info tak sa potesim
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj droby, Ja poznam viac ludi, co malo svadbu v Holiday Inn a musim povedat, ze vsetci boli spokojny. Preto by sme tam chceli mat aj mi. :-) Cenova ponuka je asi taka: cca 1000,- Sk na osobu a 10.000,- Sk za salu, Pri splneni tychto poziadaviek si mozete priniest alko, nealko, slane, zakusky..... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
je super, no s tou salou si ma nepotesila, sa mi zda 10 000dost, alebo som dufala ze to bude rozhodne menej. robia svadby v tej sale s presklennym stropom? to sa mi paci :-) a dakujem som rada ze konecne pocujem ze tam niekto mal svadbu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
droby, mi sme pozerali aj ine priestory a vsade si pytaju preblizne rovnaku cenu za prenajom saly. Svadby robia, aj dole v restauracii a v tej presklennej zimnej zahrade sa vycsinou tancuje. Tak nam to vysvetlovala ten manager. (inac bol velmi mili - doporucujem :-) ). Alebo robia svadby este v kongresovej sale na poschodi. Tam by sme chceli mat mi. :-)
Odpovedať
kamoska ma teraz viac prace, ale zatial co mi napisala bolo ze svadby robia, a robia ich v Zimnej zahrade alebo v kongresovej sale, podla toho kolko maju ludi. Neskor si pride tuto temu precitat a snad bude aj viac infosiek..
Odpovedať
Profilova fotka
moc dakujem, ja sa tam teda zbehnem poputat, ale potesila si ma. neviem koklo je v inych hoteloch prenajom, este nemam prehlad, len som neratala s takou sumou :-N a nevies ako je to so zaplatenim casnikov? a dokedy tam dovolia byt? nie ze nas po polnoci poslu domov ze zatvaraju =-)
Odpovedať
Profilova fotka
prenajom saly je do 04:00 rana.
Odpovedať
Profilova fotka
vyborne tak sa mi pekne pozdava svadba v zimnej zahrade s tym sklenenym stropom :-) do 4tej je akurat si myslim. nahodou o apartmane pre novomanzelov, neviete? :-N to by bolo celkom zaujimave, ked to tolko stoji. baby ste mi dnes urobili radost. ovocko ty si sa tam bol aosobne pytat? sla by som aj ja, ale vzivote som nebola rezervovat miestnost na svadbu tak neviem co mam vlastne chciet od nich :-N
Odpovedať
Profilova fotka
http://www.ichotelsgroup.com/h/d/hi/1... tak toto je ono, sa mi to paci, tak ako to je, snad sa tam da aj jest aj tancovat :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ten obrazok, co si napisala je myslim zo vstupnej haly. Mi sme tam boli s piratelom osobne a ako som uz hovorila ten pan ktory nas vybavoval bol velmi mili a prijemny.Musim povedat, ze urobil na nas velky dojem.Male kde sa clovek stretne s takou ochotou. Tieto informacie, co som ti napisala nam povedal on. Vlastne sme sa nemuseli ani na nic pytat, vsetko nam povedal on. Maju tam vraj dost vela svadieb a preto si treba rezervovat termin co najskor.Mi chceme dat zalohu do konca maja, aby sme to mali zarezervovane. Cena izby je s 50% zlavou a to je 2.500,- Sk Potom som poslala priblizne menu co by sme asi chceli - pripadne aby nam nieco poradil a do dvoch dni mi uz poslal prebeznu kalkulaciu. Boli sme velmi spokojny. :-) :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
takze aj menu ste si sami zostavili? nie z ponuky hotela? no vidim to teda na vyletik tam osobne, asi co najskor, nech mame rezervovane. sa mi paci ze si tedo mozmo doniest vlastne napoje a kolace... budete to mat skor ako my tak daj potom este vediet ze ake to bolo naozaj ;-) ale zle spravy nechcem pocut :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Aj menu sme si mohli vybrat ake sme chceli , pripadne nam este doporucili nieco na viac. Preto sa plati za salu, aby si si mohla priniest co chces. OK, tak ak budem vediet nieco blizsie, dam ti vediet. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
uzasne, mooooc dakujem, tak uz si najdem aj ja cas a zajdem tam, difam ze budemem mat stastie na toho ochotbneho pana, chcerla som tam mat svadbu, vzdy ma to tam tahalo, tak sa moc tesim, a vzhladom na to ze si mozme potom vsetko doniest samy tak je to v pohode. dakujem moc ak budes vediet cokolvek nove daj mi prosim ta vediet ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka
to je super ze si mozes priniest alko, nealko atd... inde vraj pytaju stuplovne :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
stela27 • Dnes o 13:25 Ahojte, mal z Vás niekto svadbu v Holiday Inn Bratislava? Aké to tam je? Chcela by som počuj negatíva aj pozitíva. Ďakujem
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Ahojte kocky, mali ste niekto svadbu v Holiday Inn v poslednej dobe? Zaujimali by ma cerstve infos. :-)
Odpovedať
Nikto? :-|
Odpovedať
Profilova fotka
ivulikivulik: poslala som ti do IP ;) ale pre vsetkych mozem povedat ze kamaratova svadba tam bola velmi vydarena, velke zrekonstruovane priestory - vyzneli velmi moderne - a fajn obsluha, super jedlo, velky parket, neviem sice cenu ale myslim ze nebola prehnana... ja osobne tam sice svadbu neplanujem, ale to preto ze chceme obrad vonku v zahrade ;)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Konecne som sa dostala k tomu napisat recenziu. :) Nasa svadba v Holiday Inn bola skvela. Od personalu v bielych rukavickach a s vecnym usmevom az do pol 7 rano. Jedlo bolo vynikajuce (skusali sme asi 10 restauracii, kym sme sa rozhodli), moderne, chutne a krasne naaranzovane. Nic nebolo nemozne, dokonca nam spristupnili strechu na fotenie. Velka vdaka za ochotny a profesionalny pristup. Personal uplne skvely. Alko a nealko sme si mohli priniest, vyborne podmienky.. Ziadne prekvapenia na finalnom ucte. 150% spokojnost :-D
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Profilova fotka
2012? :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Profilova fotka
jeej toto by aj mna zaujimalo nemate niekto postrehy z tohto roku? ďakujeeem
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?