Svadba v Hoteli Park v Dolnom Kubíne - skúsenosti

Ahojte baby :) Mali ste alebo plánujete svadbu v DK v Hoteli Park? Premýšľame nad týmto priestorom. Každá recenzia alebo názor poteší :-) :-) :-)
Odpovedať
Ahojte..mna by to tiez zaujimalo.. :-) propadne iny hotel, zariadenie..sup dievcata radte.. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzicka1234567 Ahoj, my sme nad Parkom rozmyslali, ale nakoniec sme vybrali hotel Green hore na kubinskej :) ale urcite mozem odporucit pristup personalu a pani prevadzkarky, velmi mila a ochotna pani. Dohodnite si stretko, ona si to s vami prejde, vsetko vam vysvetli... :)
Odpovedať
@aminka_002 dakujem pekne za nazor :) ak sa mozem opytat, co Vas nakoniec predvedcilo pre Green? pocula som ze je tam oddelena jedalneska cast od tej kde sa bude tancovat...ale nebola som tam tak neviem ci je to naozaj pravda 🤷‍♀️
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzicka1234567 Nás presvedčilo to okolie hotela a samota. Cenovo je to asi to iste co sa tyka Parku a Greenu. A ano je to oddelene ak budes mat viac ludi a v jednej casti je sedenie v druhej sa tancuje ale bola som tam uz na svadbe a ludom to vacsinou vyhovovalo, pretoze kto sa chcel rozpravat sa rozpraval, kto chcel tancovat tancoval... a ako nieje to take ze tie saly su od seba je to predelene len dverami a je tam sklo takze vidno do vedlajsej saly. Niekomu to vyhovuje a berie to praveze ako pozitivum, inemu zase nie. Treba to ist urcite pozriet osobne a odporucam co najskor.. my sme chceli svadbu tuto jesen a beznadejna plnka takze preto mame az buduci Maj :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?