Svadba v kaštieli Mojmírovce. Aké máte skúsenosti?

Profilova fotka
Moyete mi poradit ake mate skusenosti s kastielom a kolko tam stoji svadob. hostina. veeelice pekne dakujem
Odpovedať
skus tu http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p...
Odpovedať
ahoj miyya, v Mojmirovciach som bola na troch svadbach a jednej akcii. Tie svadby doli pekne,ale ja osobne by som tam svadbu nechcela, na kuchynu sa nemozes spolahnut( studene, suche jedlo zohrievane v mkrovlnke...), obsluhu musis nahanat a tie priestory by potrebovali rekonstrukciu, teda aspon vymalovat. Ja si vsak myslim ze to tam bolo pekne pretoze to tam mali pekne vyzdobene a za tu vyzdobu dost platili agenture. A ak sa mam vyjadrit k tej akcii,tak radsej ani nekomentujem, no katastrofa. ale toto mozu byt len moje skusenosti a urcite sa tu nejdu nevesticky ktore boli spokojne.
Odpovedať
to s tym studenym jedlom mozem potvrdit aj ja, vydavala sa mi tam sesternica....a presne to iste ako pise z.u.z.k.a..... bola som sa tam pozriet nedavno ...par dni po Vianociach a musim povedat za vonkajsia fasada kastiela je asi zly vtip....je v katastrofalnom stave...snad maju v plane nieco s tym robit....
Odpovedať
myslim ze nemaju, teda urcite nie v blizkej buducnosti :-(
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
zitajones • Včera v 17:45 Ahojte, nakoľko som nenašla priamo o tomto kaštieli a v diskusiách sa mi nedostalo zatiaľ žiadnej odpovede, skúšam takto... 19.9.´09 by sme s priateľom radi oslávili náš deň D, práve v Mojmírovskom kaštieli, pri rezervácii som zistila, že v časti žrebčín sa už koná nejaká oslava, podľa mojich predpokladov práve svadba...vraj majú voľno ešte vo vnútri v kaštieli...našich hostí, vrátane nás by malo byť cca.50-70, máte niekto skúsenosti s Mojmírovcami, resp. by som uvítala názor na 2 rôzne svadby v 1 zariadení, aj keď v rozdielnych častiach????? Vopred ďakujem za každú pripomienku, či radu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj zitajones, my mame svadbu v mojmirovciach 13.juna vo velkej sale v kastieli, neviem ci ma niekto svadbu este v zrebcine ale pocula som,ze ked maju viac ako jednu svadbu tak nestihaju...a hlavne,ze je to horsie v zrebcine lebo je dalej od kuchyne...my mame koordinatorku,ktora bude mat na starosti aj nahanat casnikov. Fasadu robili v lete, neviem ako to tam vyzera teraz ale snad to dokoncia,my mame aj obrad pred kastielom. ak by si chcela vidiet ako vyzera velka sala tak maju tu chloe a myslim questions albumy kde maju aj fotky s vyzdobou neviem co vsetko potrebujes a chces vediet tak sa kludne ozvi a ja skusim poradit ak budem vediet
Odpovedať
Profilova fotka
ahojky, ďakujem za odozvu lucinka, koordinatorku mate cez agenturu???Ozaj, salu vam ozdobuje kastiel, ci vy sami, som pocula ze su tam obrazy, ktore sa vobec do tohto prostredia nehodia, co s nimi???
Odpovedať
ahojte baby, ako pokracuju pripravy? je este niekto kto uz mal svadbu v Mojmirovicach? myslim okrem chloe1 a questions - dievcata blahozelam, boli ste nadherne :) najde sa aj niekto kto mal svadbu v zrebcine? na nas temin uz maju velku salu rezervovanu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?