Svadba v Košiciach – miesto svadby a termín

Ahojte, poniektore urcite planujete svadbu na buduci rok,vsak? Poradte mi,prosim. Chcela by som aby sa nas obrad aj hostina konala v restauracii v Ke,ktora patri pod Kosice-Juh. Podla bydliska ale patrime pod Stare Mesto. Ak tomu spravne rozumiem,ak by sme mali obrad na matrike bolo by to v Starom Meste.Kedze chceme obrad mimo obradnej siene je to podla toho kde by ten obrad bol,cize v nasom pripade na Juhu. Volala som na matriku na Juh a povedali mi,ze ziadny termin na obrad mimo ich siene mi potvrdit nevedia pretoze budu volby a najlepsie by bolo volat az po volbach. To mam cakat az do polovice Novembra na urcenie terminu???!!!Ja si predsa potrebujem dohodnut restauraciu,zaplatit zalohu. Ako to riesite vy? Dakujem za info
Odpovedať
Profilova fotka
@zltyhroch Ahoj, my sme si najprv vyriešili sálu, fotografa a Dj-a a až potom som riešila matriku, keď som mala termín istý. Pani matrikárka si náš termín predbežne poznačila, nemala s tým žiadny problém, hoci idú voľby :) Takže neviem, čo to tam v tvojom prípade riešia. Ale treba povedať, že ja riešim matriku v Hanušovciach, možno v KE robia okolo toho väčšie obštrukcie :-S
Odpovedať
@icka_lubicka takze ja na to idem uplne naopak? =-) Nas termin je mierne flexibilny, ale miesto kde svadbu chcem mat je vybrate a ine nechcem :-D Ale rozumiem tomu spravne? Ak na matrike tak podla bydliska a ak mimo matriky tak podla miesta obradu? Tak sa urcuje o ktoru matriku sa jedna?
Odpovedať
Profilova fotka
@zltyhroch nemyslím, že existuje jediný správny postup :) každý ide podľa toho, ako to jemu vyhovuje :) Neviem, či ťa chápem správne v tom s tou matrikou :) Ale v podstate môžeš mať obrad, kde len chceš, len to vždy ide cez matriku, ktorej to miesto podlieha :) Ja by som ti určite poradila, aby si si rezervovala svoje vysnívané miesto hostiny a vyriešila si ostatné prioritné veci a potom po voľbách sa obrátila na tú matriku (inak veľa diskusií, čo som čítala, tak vraveli o tom, že matriky termíny obradov riešia až keď majú kalendár na nový rok, takže možno ten december / január - ale opäť platí, že každá matrika je v tomto individuálna). A ak budú na Juhu strečkovať a vymýšľať, tak si nájdeš nové miesto obradu a inú matriku, nevyjde tam, vyjde inde. Podľa mňa samotný obrad nie je až taký dôležitý ako miesto, kde bude hostina, veď to tvorí len pol hodinku z celého svadobného dňa ;-)
Odpovedať
@zltyhroch na matrike môže byť počas dňa niekoľko obradov, ale v reštaurácii len jedna hostina. Pozisťuj si, v ktorých termínoch voľné priestory, kde by ste chceli mať hostinu. My sme si prešli niekoľko priestorov a manažéri nám vedeli pred zaplatením zálohy nezáväzne rezervovať priestor. Vysvetlite im aká je situácia na matrike.
Odpovedať
@icka_lubicka dakujem za rady :) ja by som ale chcela obrad na tom istom mieste ako hostinu :-D a obavam sa ,ze aj si to miesto rezervujem,zaplatim zalohu a potom na ten termin budem mat problem dohodnut s Juhom obrad mimo ich siene.
Odpovedať
@didaa13 dikes, dufam,ze aj ja natrafim na takeho ustretoveho prevadzkara ako vy ;-) skusim to tak
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?