Diskusiu odoberá 0 ľudí

Svadba v NR a okolie

Zobraz úvodný príspevok
Chcela by som sa spýtať, kde by bolo cenovo dostupné miesto pre svadobnú hostinu, ale najlepšie by bolo, keby sa tam dal aj uskutočniť obrad. Nie je to však podmienka, ale odbremenilo by nás to. Nechceme dať do toho viac ako 4000. A bude nas len do 30.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od liana10:

@romusenda wow, to musela byt krasa. viem, ze ter…
@liana10 My sme boli, bolo perfektne. Atmosféra krásna, veľmi sa nám páčilo 🙃 Tiež som to chcela skúsiť aspoň raz, už dlhšie sme to plánovali, tak to akurát teraz takto vyšlo, som rada, bol to rozhodne zážitok.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od peuska93:

@kurajka ja mam v septembri, ale stresy ziadne :)…
@peuska93 Kazdy to asi inak preziva 🙃 Proste po svojom. @romusenda Tak trochu ti aj zavidim, ze si tam bola. Viackrat som uz videla na soc.sietach, ale mojho chlapa by som tam nedostala bohuzial. 🙄 Verim ti, ze ste si to uzili. Chodievate kazdy rok?
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od kurajka:

@peuska93 Kazdy to asi inak preziva 🙃 Proste po s…
@kurajka samozrejme, každý je iný. Beriem to tak, že sa nič okrem priezviska nezmení a teda všetko pôjde ďalej. Nestresuj, užívaj si prípravy :)
Odpovedať

@peuska93 Kazdy to asi inak preziva 🙃 Proste po s…
@kurajka Prvýkrát sme boli. Ale tak verím, že nie posledný. 😇 @peuska93 Tak niekoho stresujú práveže tie prípravy, tiež som nebola iná. 🙂 Je super, že si to užívaš, takto to treba brať jednoznačne.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od romusenda:

@kurajka Prvýkrát sme boli. Ale tak verím, že nie…
@romusenda ja som mala na pripravy vela casu, mozno aj preto som kludna. Nemusim sa ponahlat :)
Odpovedať

@romusenda ja som mala na pripravy vela casu, moz…
@peuska93 Vidíš, a to je možno ten kameň úrazu, keď máš dostatok času na to všetko a nie si v časovej tiesni. Vtedy je také pochopiteľné trošku, že to môže človeka stresovať. 🤗
Odpovedať

@peuska93 Vidíš, a to je možno ten kameň úrazu, k…
@romusenda neviem ci je to kamen urazu :) ale poznam aj take co maju do svadby viac ako rok a stresuju :D
Odpovedať

@romusenda neviem ci je to kamen urazu :) ale poz…
@peuska93 Asi záleží aj na povahe a na takom tom nastavení človeka 😄 Ale som toho názoru, že základ je mať vybraté miesto, kde sa to celé bude konať, ostatné sa nejako doladí za pochodu. ☺️
Odpovedať

@peuska93 Asi záleží aj na povahe a na takom tom …
@romusenda Akoze uz som s tym viac menej v pohode, ked viem, ze uz len zopar veci treba vyriesit, uz nemam taky stres ako predtym, popravde 😊 A nakoniec teda ideme aj my zajednavat salu v Palarikove, ukazovala som to partnerovi a suhlasil, pacilo sa mu to tam velmi 🙏 Este by som mozno chcela ist tam pozriet aj osobne, ale to neviem, ci s nim, lebo on taketo veci velmi neriesi, vsak vies ako to s chlapmi chodi 🤣
Odpovedať

@romusenda Akoze uz som s tym viac menej v pohode…
@kurajka tak to je super, ze ste sa konecne rozhodli 🥰 myslim, ze je to skvela volba. a inak uplne chapem s tymi chlapmi, moj by tiez povedal, ze „ved vyber nieco pekne“ a viac by to neriesil 😂 ale podla mna je fajn ist sa tam pozriet aj osobne, predsa len fotky nie vzdy zachytia atmosferu miesta. a mas uz aj nejaku predstavu o vyzdobe, alebo to nechas na nich?
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od puklinha:

@kurajka tak to je super, ze ste sa konecne rozho…
@puklinha Vies co, vobec neviem, najradsej by som to nechala vsetko na nich, kedze ja vseobecne nemam ani nejake umelecke citenie a akosi nemam ani predstavu, ake kvety sa hodia a podobne. 🤣
Odpovedať

@peuska93 Asi záleží aj na povahe a na takom tom …
@romusenda jasne. Miesto a pre mna este DJ a foto su ten základ, ktorý čim skor a potom zvysok uz nejako ide :D
Odpovedať
Článok sa načítava...

@romusenda jasne. Miesto a pre mna este DJ a foto…
@peuska93 No to este bude sranda s tym DJom. Ale tak toho bude asi jednoduchsie zohnat ako nejaku kapelu predpokladam. Ti su vytazenejsi si myslim. A co sa tyka vyzdoby, v tomto mas jasno? Vies, co by si chcela, co by sa ti pacilo?
Odpovedať

@peuska93 No to este bude sranda s tym DJom. Ale …
@kurajka uplne suhlasim, DJ sa podla mna zhana lahsie ako dobra kapela, hlavne teda ak chces fakt kvalitnu, co vie spravit atmosferu a nie len „odohrat svoje“ 😅 ale tak DJ ma zas vyhodu, ze moze hrat hocico, co si zelate, a netreba sa obmedzovat na repertoar kapely. velakrat tie svadobne kapely chcu hrat proste len to svoje a nic ine.
Odpovedať

@kurajka uplne suhlasim, DJ sa podla mna zhana la…
@puklinha Presne tak. A hlavne nie vsetky kapely maju siroky repertoar, niektore idu len tie klasiky, co si uz pocula milionkrat 😂 Ja chcem, aby tam bola aj taka hudba, na ktoru sa bude fakt dobre tancovat, ale aj nieco modernejsie, nech si kazdy pride na to svoje., kedze plan je, ze na svadbe budu vsetky vekove kategorie 😃 @peuska93 Si mi pripomenula, ze by som si mala spisat, co vsetko este musime vybavit. Mam pocit, ze ked si to len drzim v hlave, tak obcas aj zabudnem, co vlastne este treba😅 Mas ty nejaky zoznam alebo ides tak random, co ti napadne?
Odpovedať

@peuska93 No to este bude sranda s tym DJom. Ale …
@kurajka ja už mam miesto, DJ, foto aj vyzdobu zajednanu :) este mi ostava dat dokopy zakusky a tortu, menu a bufety a popolnocne saty :)
Odpovedať

@puklinha Presne tak. A hlavne nie vsetky kapely …
@kurajka ma zosit A5, kde si zapisujem vsetko co mi napadne, co chcem a co uz mam :) plus mam excel harok s cenami a kalkuláciami, tiez to nedrzim v hlave, to by sa ani nedalo
Odpovedať

@kurajka ma zosit A5, kde si zapisujem vsetko co …
@peuska93 suhlasim, tiez som za to, ze je lepsie mat proste takto vsetko cierne na bielom 😉 mas to prehladne a vies na com si, co ti chyba, s cim uz mas pokoj, co mozes uz vypustit z hlavy a podobne ☺️ ja som este nebola ani poziadana, ale tak s priatelom sme uz niekolko rokov spolu, no. ja uz by som to aj prijala 🙃
Odpovedať

@peuska93 suhlasim, tiez som za to, ze je lepsie …
@puklinha Teraz by si to cakala, ale mozno sa to stane, ked to budes cakat uplne najmenej 😄 Niekto by ti mozno poradil, ze tak teda poziadaj ty jeho, ale na toto by som ani ja veru nemala guraz. Ale neboj sa, aj my sme boli spolu velmi dlhu dobu, kym sa konecne odhodlal.
Odpovedať

@kurajka ja už mam miesto, DJ, foto aj vyzdobu za…
@peuska93 Joj, taká som bola vďačná, že som toto nemusela riešiť ja 😅 Ani zákusky ani catering, proste nič. 🙏
Odpovedať

@peuska93 Joj, taká som bola vďačná, že som toto …
@romusenda mňa to baví. Ja som zasa nechcela aby sa mi do toho niekto ďalší angažoval :)
Odpovedať

@peuska93 suhlasim, tiez som za to, ze je lepsie …
@puklinha ja som začala svadbu riešiť až po zasnubach. Skôr to nemalo zmysel :) boli sme spolu 4 roky v tom čase. Ale neboj sa, príde to v najlepšiu chvíľu
Odpovedať

@romusenda mňa to baví. Ja som zasa nechcela aby …
@peuska93 Tak to je jasné, ale myslím si, že niektoré ženy to tiež vedia oceniť 😊 Keď im proste odpadne takáto "povinnosť" 😇 No pred zásnubami asi nemá zmysel svadbu riešiť, ale možno sú aj také extrémistky premotivované, ktoré nevedia čo od dobroty 😅
Odpovedať

@peuska93 Tak to je jasné, ale myslím si, že niek…
@romusenda ver mi, ze urcite su aj take, co uz maju v hlave celu svadbu naplanovanu davno pred zasnubami 🤣 ale tak kazdy to ma inak. niekto sa do toho pusti hned, niekto to nechava plynut a riesi to az ked fakt treba - cize o pat 12 😆myslim, ze najdolezitejsie aj tak je, aby si to kazdy uzil podla seba, ci uz planovanie alebo samotnu svadbu ☺️
Odpovedať
Ano, niektora uz ma cely priebeh svadby naplanovany od trinastich a ine zase nevedia den pred svadbou, aku budu mat kyticu 🤣 Ja som ten druhy pripad 😅
Odpovedať

Ano, niektora uz ma cely priebeh svadby naplanova…
@kurajka A kedy máte svadbu? Tak ono je dobré o tom aspoň popremýšľať najprv, nemusíš zajednávať polroka dopredu.
Odpovedať

@kurajka A kedy máte svadbu? Tak ono je dobré o t…
@romusenda Pisala som, ze este nemame termin. Nam to nejak neponahla a ani neviem, ci to vobec stihame este tento rok. Kazdopadne, chceme si dat na cas s tymto, s pripravami, so vsetkym. Netvrdim, ze vsetko potrebujeme mat dokonale, ale nejakej tej nasej predstave by sme sa priblizit chceli 😁
Odpovedať

@romusenda Pisala som, ze este nemame termin. Nam…
@kurajka uplne chapem, to je podla mna aj najlepsi pristup, nehnat sa do toho len preto, ze “by sa malo”, ale dat si cas a uzit si aj tie pripravy aj ked niekedy su trosku stresujuce 😅 hlavne nech to sedi vam dvom a mate z toho dobry pocit, to je cele. a to, ze chcete svadbu podla seba a nejakej vasej predstavy, je super. aj keby to malo byt nieco male a jednoduche alebo naopak nieco vacsie, dolezite je, aby ste sa v tom citili dobre vy, nie aby to splnilo ocakavania okolia. inak ja som si myslela, ze budem ta "vsetko dopredu pripravena", a nakoniec sme polku veci riesili par tyzdnov pred 😅 takze ono je to fakt vzdy inac, ako si clovek mysli 😄 mas uz aspon nejaku predstavu, kde by ste to chceli mat? nejake miesto, typ priestoru, alebo este ani to nie?
Odpovedať
Nejde o to mať svadbu ako z pinterestu podľa mňa 🙏 Aj jednoduchý priestor vieš vyzdobiť tak, že to bude pôsobiť elegantne a pekne. A ďalšia vec - dôležitý je aj program, aký pre svadobčanov pripravíš.
Odpovedať
Uplne suhlasim, atmosferu robia hlavne ludia a to, ako sa citite vy, nie ci mate svietiace pismena a fotokutik s kvetinovym oblukom 😄 My sme boli na svadbe, kde to bolo cele vonku v zahrade, nic preplacane, prehnane, s jednoduchou vyzdobou, a bola to jedna z najprijemnejsich svadieb vobec.
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?