Svadba v penzióne Platz v Košiciach. Skúsenosti?

Caute baby (a chalani ;-) bol niekto z vas na svadbe v penzione Platz,popripade to tam niekto z vas videl? ja sa budem vydavat v Kosiciach ale nebyvam tam teraz, musim si objednat salu takto na dialku... A penzion Platz som nasla cez net, udajne je to dostatocne velka sala a videla som odtial len fotky, tie sa mi velmi pacili, ale realita moze byt ina... Preto by mi bodlo, keby ste mi vedeli niekto povedat svoj nazor, ak ste to videli nazivo. Dik moc.
Odpovedať
Zalezi na tom kolko budes mat ludi. My sme tam tiez chceli mat povodne svadbu, ale pre cca 60 ludi sa nam to videlo dost male.
Odpovedať
Vazne? Maju tam napisane ze kapacita 120 ludi...
Odpovedať
120 na sedenie, cize asi nemas potom kde tancovat
Odpovedať
Maju tam zvlast parket vyznaceny (udajne pre 80ludi) a teta mi po telefone povedali ze stoly nezasahuju do parketu
Odpovedať
ja by som chcela tiez v septem. ale ako tak citam uz je vraj vsetko obsadene, nevies kolko to tam stoji na os?
Odpovedať
podla obrazka som napocitala ze na sedenie by v pohode voslo 80 ludi
Odpovedať
Profilova fotka
Boli sme tam minulý rok na svadbe, veľmi, veľmi pekná miestnosť. Aj klimatizácia(aj keď iba na jednej strane), personál je v pohode, len jeden nedostatok - dosť malý parket a pre 120 ľudí určite nie! To by si tam skákali po hlavách. Iba ak by tancovali aj mimo parketu, to by šlo. Na tej svadbe bolo asi zhruba do sto ľudí a stoly nemohli mať poukladané do U, ale do E a aj s tým bol problém, keď sa niekto chcel dostať k svojmu miestu, stále sme sa tam pretláčali a obuchovali.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
ahoj kocky, aj my planujeme svadbu v tomto penzione... viete mi poskytnut niektora, co ste tam mali svadbu (alebo ste tam bna nejakej boli) blizsie info??? veeelmi by ste pomohli :-) a zaujimalo by ma aj ubytko - ci ste ho vyuzili a ako ste boli spokojne ;-) vdaka...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?