Svadba v Piešťanoch U Majerníka. Skúsenosti?

...ahojte! Budem mat svadobnu hostinu U Majernika v Piešťanoch. Ak ste tam niekto hostinu mali, alebo ste boli ako host, bola by som rada, keby ste mi napisali, ako ste boli spokojni, s jedlom, obsluhou a pod....Prip. napisali, co by ste urobili inak....A ešte potrebujem poradit nejake cenovo dostupne a pre mlade rodiny s detmi vhodne ubytovanie v blizkosti....diki :-)
Odpovedať
hmmmmmmm.....snad nebudem prva, ktora sa tam bude svadbit:-)))))
Odpovedať
to je na vrbovskej? areal chirana dental? ak hej, tak ja som tam kedysi davno mala imatrikulacie, kamaratka stuzkovu a svagrina svadbu.
Odpovedať
no super ze sa niekto nasiel......a ake mas dojmy z toho?
Odpovedať
no, tak nic ma neprekvapilo, ani nesklamalo. akurat ze svadbu by som tam mat nechcela, neviem ci sa to tam da natolko vyzdobit aby to vyzeralo kulturne. inac v pohode.
Odpovedať
Poznam niekolko ludi, ktori tam svadbu mali a chvalili si a aj ja tam mam rezervovany termin:)
Odpovedať
no ahoj lussiiaa! to ma tesi, a kedy mas termin? ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 rokoch
Profilova fotka
aj my tam mame termin a uz sa nemozeme dockat. Nasi kamarati tam mali svadbu a velmi si pochvalovali.Preto sme sa aj my rozhodli lebo tam kde sme mali rezervaciu sa nam vôbec neozyvali a nemali cas na stretnutie.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 rokoch
Dobry den, len rozmyslam ci niekto nevie pridat referencie na Majernika z posledneho obdobia? Rozmyslame nad tymto priestorom a radi by sme vedeli skusenosti. Dakujem
Odpovedať
Podla mna pekné, ja som tam bola na oslave a spokojnosť 🙂
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?