Svadba v Poprade alebo Tatrách pre 80-100 ľudí

Viem, že tu už podobné diskusie boli, ale chcela by som vedieť, či sa neobjavilo niečo iné. Chceli by sme svadbu v PP alebo okolí, tým myslím nielen Tatry a bolo by to v zime 2020. Už som pisala do niekoľkých , no problém je stale buď v pocte hosti 80-100 alebo v podmienkach hotela (napr. zarezervovat 45 izieb v Atriu). Budem vďačná za každú radu. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@domibodi Skuste Kaskada Matejovce.Mám aj kontakt na majitela,ak chcete.
Odpovedať
Napísala som tam, len je tam trocha problém s termínmi. No určite to beriem do úvahy, ceny sú ozaj skvelé.
Odpovedať
@domibodi môžete skúsiť aj hotel Granit v Tatranských Zruboch
Odpovedať
@didaa13 napísala som, Ďakujem veľmi pekne :-)
Odpovedať
Grand hotel v Smokonci, alebo v Tatranskej Lomnici, v Smokovci potom este Bellevue, Crocus na Štrbskom plese, Patria tuším tiež robí svadby, možno aj FIS, v Ždiari Strachan, v Kežmarku Hviezdoslav, vo Veľkej Lomnici hotel Agro, alebo International, potom ma ešte napadá hotel hills a dokonca aj Sliezky dom ;)
Odpovedať
A v pp estwe Reduta, hotel Satel, hotel Sobota asi aj Aquacity. Potom v časti Veľká je Cin cin a Červený mak, ale či by to bolo pre tolkoe ľudí neviem.
Odpovedať
@idrv Ďakujem veľmi pekne za tipy. My sme veľmi chceli hotel Sobota, ale tam je kapacita len do 80. Predbežne sme zarezervovali Cin-Cin, tam je kapacita 100-110 a dobré ceny. Ale ešte uvidíme, najhoršie je, že z veľa hotelov sa ani neozvali späť :(
Odpovedať
Nakoniec to ostalo pri Cin-Cin, veľmi pekný priestor, pani má na výber rôzne druhý dekorácie, veľmi dobrý výber jedla a poplatok za svoje alko a nealko je 1e+1e na osobu, čo je v porovnaní s inmi hotelmi, čo som písala dosť výhodné.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?