Svadba v Poprade alebo Tatrách pre 80-100 ľudí

Viem, že tu už podobné diskusie boli, ale chcela by som vedieť, či sa neobjavilo niečo iné. Chceli by sme svadbu v PP alebo okolí, tým myslím nielen Tatry a bolo by to v zime 2020. Už som pisala do niekoľkých , no problém je stale buď v pocte hosti 80-100 alebo v podmienkach hotela (napr. zarezervovat 45 izieb v Atriu). Budem vďačná za každú radu. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@domibodi Skuste Kaskada Matejovce.Mám aj kontakt na majitela,ak chcete.
Odpovedať
Napísala som tam, len je tam trocha problém s termínmi. No určite to beriem do úvahy, ceny sú ozaj skvelé.
Odpovedať
@domibodi môžete skúsiť aj hotel Granit v Tatranských Zruboch
Odpovedať
@didaa13 napísala som, Ďakujem veľmi pekne :-)
Odpovedať
Grand hotel v Smokonci, alebo v Tatranskej Lomnici, v Smokovci potom este Bellevue, Crocus na Štrbskom plese, Patria tuším tiež robí svadby, možno aj FIS, v Ždiari Strachan, v Kežmarku Hviezdoslav, vo Veľkej Lomnici hotel Agro, alebo International, potom ma ešte napadá hotel hills a dokonca aj Sliezky dom ;)
Odpovedať
A v pp estwe Reduta, hotel Satel, hotel Sobota asi aj Aquacity. Potom v časti Veľká je Cin cin a Červený mak, ale či by to bolo pre tolkoe ľudí neviem.
Odpovedať
@idrv Ďakujem veľmi pekne za tipy. My sme veľmi chceli hotel Sobota, ale tam je kapacita len do 80. Predbežne sme zarezervovali Cin-Cin, tam je kapacita 100-110 a dobré ceny. Ale ešte uvidíme, najhoršie je, že z veľa hotelov sa ani neozvali späť :(
Odpovedať
Profilova fotka
@domibodi pri vybere miesta si davajte pozor na deklarovanu kapacitu a realne pouzitelnu kapacitu. deklarovana kapacita casto zohladnuje iba pocet stravnikov (cim viac, tym lepsie samozrejme), no maloktora svadba prebieha stylom posedenia. na svadbe je aj zabava, majte preto na pamati aj to, ze cast priestoru zaberie DJ so svojou technikou a to moze vyrazne zmensit tanecny priestor. a ak mate fotografa a kameramana, tak tito sa musia pri svojej praci hybat a musite im na to poskytnut priestor. inak mozu cely cas stat iba pri DJovi a odtial vam vela peknych zaberov neurobia. nezanedbatelnou castou je tiez klimatizacia. odporucam overit si, ci klimatizacia funguje aj pri plnej kapacite. niektore restauracie posobia klimatizacne uplne super a ked vojdete do vychladenej miestnosti, tak si pomyslite, ze je to parada. ak sa ale sala zaplni ludmi, vela vychladenych priestorov razom zmeni svoj tepelny komfort.... :)
Odpovedať
Nakoniec to ostalo pri Cin-Cin, veľmi pekný priestor, pani má na výber rôzne druhý dekorácie, veľmi dobrý výber jedla a poplatok za svoje alko a nealko je 1e+1e na osobu, čo je v porovnaní s inmi hotelmi, čo som písala dosť výhodné.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?