Svadba vo Wiegerovej vile vo Svätom Jure

Profilova fotka
Ahojte všetcia skúsení manželia, novopečení aj staršiepeční :-) Kaďže som nenašla na dikusiu k miestu Wiegerova vila, tak vytváram novú. Plánujeme so snúbencom svadbu na leto 2018 a veľmi by ma zaujímali názory, pocity, dojmy manželov, ktorí sa rozhodli pre svadbu na tomto krásnom mieste. Zatial je to môj horúci kandidát, veľmi by ste mi ale pomohli pri rozhodovaní, ak by ste mi mohli poradiť, prípadne čoho sa vyvarovať. Budem vďačná za každý príspevok :-)
Odpovedať
Je to nádherné miesto, ale dosť drahé, takže za krásnu svadbu budeš musieť aj veľa zaplatiť. Najprv som sa tam chcela aj ja vydávať, ale sklamalo ma, že mi na môj email odpísali až po mesiaci a pol so slovami "ďakujeme za Vašu trpezlivosť, v prílohe..." a v tom čase sme už mali dávno rezervované iné miesto. Potom som sa dopočula, že s komunikáciou mali problém viaceré nevesty, dokonca aj tie, ktoré tam už mali termín rezervovaný, čo na jednej strane chápem, určite sú počas sezóny vyťažení, ale zase na druhej strane, potencionálneho klienta nemôžu nechať čakať tak dlho. Ak ste ale pevne rozhodnutí, že svadbu chcete mať u nich, tak potom začnite termín riešiť čo najskôr :) a ďalšia vec, ak budete mať svadbu menšiu ako 50 hostí, nemusia vám rezervovať termín v sobotu, nás informovali, že pre takéto "malé svadby" držia termíny počas týždňa :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj mne sa to miesto strašne moc páčilo až kým mi neposlali cenník :-D ešte ho mam ak chceš
Odpovedať
Profilova fotka
@natalka18 Ahoj, mne poslali cennik a info o priebehu svadby u nich relativne rychlo, max. 5dni, praveze niesme este pevne rozhodnuti, tiez nas ta cena stopuje a tiez fakt, ze mas zaplatene dost slusne peniaze za prenajom priestorov, plus obsluha, riad, jedlo, nabytok, jedlo a oni ti napisu, ze po 2:00 rannej sa uctuje 80€ za kazdu nacatu hodinu. Nevedia zabezpecit ubytovanie pre hosti, co je takisto problem, pokial nam pride (sice iba) microbus (ale predsa) zo stredneho Slovenska a teraz ich budeme este nadranom rozvazat do okolitych miest na ubytovanie, pretoze ved na noc ich snad nebudeme posielat naspat. Ach, skoda, ked si to tak sumarizujem cele, namiesto vyberu zahradneho nabytku keby vedeli poskytnut tieto riesenia, asi by sme aj priplatili. Ibaze takto nas to stoji este kopu dalsieho vybavovania a co ma FAKT zamrzelo na cenniku je, ze pri takych sumach nemaju v cene zahrnuty novomanzelsky apartman na 1 noc, ale vypytaju si zvlast 200€, je myslim dost smutne.
Odpovedať
Profilova fotka
@andrea0205 Dakujem, poslali aj mne :-) Tiez sa mi mierne zatocila hlava, ale popravde cakala som horsie
Odpovedať
Profilova fotka
@andrea0205 mohla by si mi, prosím, zaslať cenník do IP? Ďakujem :-)
Odpovedať
@andrea0205 ahoj,vedela by si prosim zaslat cennik aj mne??dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Hej aj my sme tam velmi chceli majú krásne prostredie, ale skoro ma vykotilo, ked mi zaslali cennik. Uz pri prenajme priestorov 2500€ (po 2:00 priplatok 80€/hodina) som to zavrhla...:/
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Ahojte, baby máte ešte ten cenník prosím? Mne zatiaľ nereagovali, ale písala som len pred pár dňami.. Môžte mi ho prosím poslať?
Odpovedať
Profilova fotka
@andrea0205 ahoj vedela by si prosimm poslat cennik dakujem pekny den 😘
Odpovedať
Ahojte,prosím vás ak máte niektorá ešte cenník mohli by ste mi ho preposlat?? Vopred veľmi pekne ďakujem
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?