Svadobná hostina pre 25ľudí, Bratislava.Poraďte miesto

Profilova fotka
Ahojte, kocky! Som tu na fore prvykrat. Svadbu by sme mali mat niekedy koncom augusta. Poradte prosim nejaku dobru restauraciu alebo este lepsie hotel (budeme mat zopar hosti zo zahranicia), kde by sme mohli zorganizovat svadobnu hostinu pre asi 20-25 ludi (malo by tam byt aj miesto na tancovanie). Diky!
Odpovedať
1
2
11
Ahoj Miriam, my mame v Hotely Dukla. Maju dobru cenu. 1500 Sk za cely vecer + maly apartman pre mladomanzelov gratis.
Odpovedať
Odporucam hotel Baronka 790,-/osoba+izba pre manzelov zadarmo.
Odpovedať
sorry, akurat som si vsimla, ze mas svadbu 20.augusta no a tam sme uz napisaní my. takze hotel Baronka asi nie.
Odpovedať
Alebo mozem odporucit aj hotel Kamila, ked nemas velku svadbu. Pre mensiu svadbu ako stvorene. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, my mame v PK - Matysak, kukni moj album, mas tam foto miestnosti
Odpovedať
Profilova fotka
Dakujem!!! :-) Lenka, tych 1500 Sk je za hostinu/osobu? Nie je to trosku vela v porovnani s inymi? A nevies nahodou, kolko chcu za ubytko? Skusala som to pozriet na ich web stranke, ale dako to nefunguje. Ivka, o Baronke som uz rozmyslala, len si nie som ista ci tam maju nieco vhodne pre malu svadbu. No a ked hovoris, ze 20. augusta to mate Vy...Hmm, zeby sme posunuli datum na 27. alebo 13.-teho? :-) V Kamile je trosku pridrahe ubytko - uvazovali sme o niecom do 2000,-Sk za dvojku.
Odpovedať
skus pozriet Miva restaurant Jedno-posteľová 1 osoba 1550 - 2110,-Sk Dvoj-posteľová / spoločná 2 osoby 2110,- Sk + Dvoj-posteľová / oddelená 2 osoby 2110,- Sk + Troj-posteľová 3 osoby 2735,- Sk Apartmán 4400,- Sk V cene ubytovania sú zahrnuté raňajky pripravované na spôsob švédskych stolov.
Odpovedať
Profilova fotka
Maca, ta miestnost vyzera super! :-) Bohuzial Pezinok je pre nas trosku daleko. Ak nieco z okolia Bratislavy, tak by mi skor vyhovovali Malacky, Stupava, Devin, Devinska Nova Ves... Ach keby som nasla nieco take pekne v tychto krajoch...
Odpovedať
my mame v alzbetke, foto v mojom albume, 800 na osobu ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Vdaka Marianka! Na fotkach to vyzera celkom pekne. Mas s nimi nejake prakticke skusenosti? Myslim, ci ste sa tam boli pozriet prip. najest? Kde mate Vy svadobnu hostinu? Ale urcite tam napisem alebo zavolam.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, Aktak! Tvoje fotky som si uz pozerala a pravdupovediac Alzetka sa mi hned zapacila. Len si nie som ista, ci to tam nie je prilis velke pre 20 ludi. Ale mozno ani nie. Co povie? Kolko ludi mate Vy?
Odpovedať
mu mame 60 ale mali by ste vyhodu v tom, ze seci by sedeli pri okruhlich stolo (samozrejme ze mas moznost si tam vybrat aj klasicke) a mohli by ste mat parket v strede, nie v tej casti ako mame my (oddelene dvoma stlpmi) aj ja som to tak chcela ale 60 ludi je predsa len dost a nezmestilo by sa to najlepsie je ist tam na kavu a pozriet si to ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Aktak, dakujem! Skusim sa tam povypytovat. Zajst si tam bohuzial nemozem, lebo zijem v zahranici a do svadby uz domov neplanujem ist. Naposledy, ked sme boli, tak sme nieco pozreli, ale to co sme videli nas nejako zvlast neocarilo - bud jedlo alebo ceny. Tak preto teraz vytrvalo hladam. Ale mozem skusit poslat tam sestru. Prenajimate na ten vecer celu restauraciu, alebo len cast? Ale Vas je dost vela, takze asi celu vsak? Kolko platite za prenajom?
Odpovedať
Ahoj miriam, vitaj medzi nami :-). Kde teraz zijes? Je nas tu uz zopar co sme mimo SR a chystame svadbu. Nejake kocky tu vychvalovali hotel Echo. Kamaratka tam ma hostinu 750/osobu.
Odpovedať
ahoj miriam v devinskej je restauracia Rolando. Pozri moj album katuska ("toto je uz definitvne iste") k.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, Janka. Ja zijem teraz v Nemecku v Rostocku. Nie je to jednoduche organizovat to takto na dialku, ale my to zvladneme vsak! ;-) V Echu sme sa boli pozriet aj najest, lebo ho tu dost vela kociek vychvalovalo. Celkom sa nam paci, ale nie je to celkom ten pocit, ze: To je ono, tu by sme to chceli mat. Takze este chcem pozriet aj ine moznosti.
Odpovedať
prenajom nestoji nic, platis len na hosta, a jasne ze celu salu, lebo neni nejako predelena a popri svadbe tam fakt nemaju co v sobotu vecer robit, budeme tam sami
Odpovedať
Profilova fotka
Aktak, to som si myslela, ze je to jedna velka sala. Kedysi davno sme mali v Alzbetke konferencnu veceru, ale nepamatam si to az tak dobre. Vtedy by ma ani nenapadlo, ze tam budem chciet organizovat svoju svadbu. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, Katuska! Pozrela som si Tvoj album. Vyzera to tam tiez pekne. Kolko mate ludi? A mozes mi prosim Ta napisat ake su tam podmienky?
Odpovedať
Ahoj miriam, my mame cca. 46 hostí na veceru + nejakých 20 po hostine. mne nedavali ziadne nejake podmienky, urobili mi kalkulaciu a ja som s nou bola spokojna, ale viem aj to že od iných pýtali 1000,- konzumne na osobu. Este sa tam plati servis 1000,- sk (za zachladenie zákuskov, torty, alkoholu) 180,- Sk/ os. od 23 hod. za čašníkov (cca. 2000,-sk) 30,-sk/ os. za prestieranie (V cene su servítky, naperony a sviečky) k.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj Katuska a dakujem. Napisem im a spytam sa, ako by to bolo v nasom pripade, kedze nas bude menej.
Odpovedať
Profilova fotka
Zelam pekny den vsetkym tu pritomnym a dakujem za Vase uzitocne rady! Ak ma este niekto nejaky napad, piste! :-)
Odpovedať
no sice nekoro, ale predsa, 1500 je za celu salu na cely vecer. spravia ti zadarmo vyzdobu vo farbe akej chces. vsetko je na ich stranke, ak potrebujes este nejake info, daj mi vediet :-) l.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, Lenka a dakujem. 1500 za celu salu a vecer nie je vela, najma ak urobia aj vyzdobu. Jedine, co ma trapi su vysoke ceny za ubytovanie. Asi skusim najskor Alzbetku a nejake ubytko zvlast alebo hotel Miva v Petrzalke. Ak to tam neklapne, tak mozno... Ale aj tak vdaka, mozno sa mi Tvoje skusenosti este neskor zidu. ;-) Zelam pekny dnicek!
Odpovedať
:) Nemas za co, pekny den aj tebe,
Odpovedať
..ahojte.. citala som debatu a ked som ja hladala salu, jedna sa mi strasne pacila...bola taka romanticka a prijemna...len je na asi najviac 60 ludi...kde by sa asi mojich 130 len tazko namackalo...ale keby som mala malu svadbu, tak urcite tam... ..je tam prijemna veduca, 600/osoba, prenajom zadarmo, 1., 2. chod odber + nealko (nealko neviem urcite)...3. chod moznost sa dohodnut, a ak chcete spravia vam krasne studene misy za dobre ceny..mozte si priniest kolace, slane, vino...alko si uz nepametam...vyzdobu spravia oni... zatial sa majte
Odpovedať
sarianah, tak napis, aj kde to je, ako sa to vola....
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte! Presne ako pise Zebricka: napis Ta kde je ta peknucka sala - prosim prosim! :-)
Odpovedať
..prepacte nejak mi blbne pocitac..3 krat to napisem a sa to tam vobec nezobrazi... je to Club restaurant na fotkach (na webovej stranke) to moc nieje vidno...ale nazivo sa mi to pacilo..styl taka rodinna restauracia..hore bar, dole restika...
Odpovedať
Profilova fotka
Sarianah, tak sa mi zda, ze som na ich stranke uz bola a strasne sa mi pacilo, ze tam maju sfotkane jedla (a navyse aj dobre vyzeraju - mnam). Vtedy som si to bohuzial nepoznacila a neskor som si nemohla spomenut, kde to bolo. Tak ver, ze si mi urobila dobru sluzbu.:-) Tie fotky interieru, co maju na stranke nie su bohuzial az take "oslovujuce", ale ked hovoris, ze si tam bola a vyzera to tam super... Skusim im napisat a poprosit, aby poslali nejake fotky interieru mailom. Kazdopadne vdakaaaa! :-)
Odpovedať
1
2
11
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?