Svadobná hostina v hoteli Tulip House. Máte skúsenosť?

Ahojte, sestra hlada miesto na svadbu, oslovil ju s fotografii Tulip House Hotel, mate niekto skusenosti s ich sluzbami? Fotky priestorov su naozaj krasne. Dakujem :-)
Odpovedať
Hotel je v Bratislave ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Je to blízko Šafárikovho námestia a skúsenosti s hotelom nemám- bohužiaľ. Odrádza ma však už cena za 1 noc, ktorá sa pohybuje v rozmedzí od 180 € za noc. Predpokladám, že ani jedlo nebude lacnejšie. Ale ak hľadá sestra niečo také, hotel vyzerá naozaj pekne. :-) Držím palce pri šetrení na svadbu! ;-)
Odpovedať
Ahoj sintea, nebude potreba velkeho poctu izieb, asi 10, takze verim, ze by dali nejaku zlavu, ale myslim, ze na 5 hviezdiciek a na to, ze tam nie su krpate izbicky ako v mnohych inych hoteloch (a chcu aj 150 za noc), ale apartmany, tak to nieje zle. Ved uvidime. dakujem za odpoved. Ak ma niekto nejake info prosim piste. Dakujem :-)
Odpovedať
tamina, tu je recenzia na tulip, nebolo to az take priaznive: http://www.etrend.sk/relax/hotely/v-t... nerozmyslali ste nad marrol's?
Odpovedať
Petocka dakujem, ale Marrols ma velmi male izby, a sestre sa paci viac moderny styl. Co sa tyka tejto recenzie, ja trendu neverim, podla mna u nich nieje vzdy prvorada objektivnost, takze to co napisali mna osobne neberie. Co to som uz na ich strankach precitala, ale to co ludia zvacsa chvalili, tak oni zhadzovali. Nejake referencie uz na Tulip mame od ludi co tam boli a na ich strane bola maximalna spokojnost. Takze najlepsie je asi ak tam pojdeme a zistime sami.
Odpovedať
kolegyna sa bola v Tulipe pozriet na obhliadku a vraj je to tam krasne. izby nie su klasicke, ich velkost zacina tusim pri 50m2 a to je uz taky maly bytik...takze izby su tam fakt obrovske. len ze hotel/restauraciu/zariadenie charakterizuju najma sluzby...a staci nejaky neosobny prevadzkar/manazer a clovek ma hned zly pocit...aj ked v takomto 5* hoteli by sa nieco take uz nemalo stat.
Odpovedať
Ahoj Barbike, a mala kolegyna zle skusenosti s personalom?
Odpovedať
taminab, asi sa budete vediet najlepsie rozhodnut ked tam so sestrou zajdete. Ale kedze je to 5 hviezdickovy hotel, tak nejake velke nedostatky by sa tam asi vyskytovat nemali. to by bol dost trapas pre boutique hotel :-N
Odpovedať
Ideme tam cez vikend na kavu, tak ked sa bude dat tak si to tam checkneme ;-)
Odpovedať
Ahojte, boli sme tam na kavicke a na pecenej cokoladke, co je ich specialita, mnaaam, bola super. Priestory su nadherne, izby su obrovske, moderne, stylove, obe sme boli nadsene. Sestra sa uz dohodla na stretnuti s manazerom, takze este uvidi ake budu podmienky. Takze zatial u nej vedie tento hotel vo vybere :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Profilova fotka
mali ste niekto svadobnu hostinu v tomto hoteli? aky je tam personal, jedlo, ceny?
Odpovedať
Profilova fotka
ja sa chystam baby, mate nejake new skusenosti, ... mna ma nastarost p. Zemankova - max spokojnost, ochota, flexibilita !!!
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
aj my budeme mat svadobnu hostinku v Tulipe, p. Zemankova je pokladik
Odpovedať
Profilova fotka
@greyeyes kedy mate termin?
Odpovedať
Profilova fotka
@gabikaazet uz sme mali, hostinka bola uzasna, krasna vyzdoba, obsluha na 1*****, jedlo a pitie na 1****, celkovo dojem hotela najsamlepsi, odporucame, p. Zemankova pri organizacii vyjde maximalne v ustrety s celym personalom, uzasne miesto na usporiadanie svadobnej hostinky, my sme mali sice len malu pre 17 ludi, mali sme ju v Saloniku, ale sme maximalne spokojni, aj nasi hostia. VRELO ODPORUCAME!
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
My sme mali v Tulipe svadbu a bola uzasna. Krasny priestor, profesionalny personal, ustretovost, skvele jedlo. Vsetci hostia boli uchvateny z krasy hotela a jej sluzieb. Ak premyslate, ja vrelo odporucam tento hotel, je fakt top top top.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
@stela123 : ahoj, super recenzia, aké ste mali prosím ťa ceny? Je to prijateľné pre 60hostí? Alebo sa radia do tých drahších?ďakujem
Odpovedať
Stea123, Mali ste tradicnu svadb aj s tancovanim? Bolo dost priestoru na tancovanie? Ja us mam termin rezervovany,bez toho aby som videla priestory,tak Len dufam ze to bude OK:)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?