Svadobná hostina v okolí Senca - tipy a odporúčania

Profilova fotka
Ahojte, prsteň mám síce len pár dní, ale podľa diskusii badám, že treba konať čo najrýchlejšie :-D Chcem Vás poprosiť o rady ohľadom miesta na svadbu v roku 2019, pričom sála by mala mať priestor pre 90 ľudí + kapela, fotograf... preferujeme senec a okolie, prípadne niečo blízke v rozumnej cene. Dolný Majer kvôli ich obmedzenej kapacite nemôžeme a Hotel Senec, Zátoka a pod. nechceme... Máte nejaké skúsenosti či tipy na priestor, kde si môžeme priniesť vlastný alkohol i koláče a užiť si oslavu storočia? :) Ďakujeme :)
Odpovedať
Profilova fotka
Skús pozrieť Penzión Pálenica v Bernolákove, recenzie nemôžem poskytnúť, lebo som to tiež pozerala iba na nete, ale keď sme hľadali miesto, tak sa mi to zapáčilo na fotkách, no svadbu budeme mať inde.
Odpovedať
Tiez mi napadol Penzion Palenica. Pripadne sála v Elektrovode v Senci, alebo kulturák v Kostolnej pri Dunaji, alebo sála v Strednej odbornej škole v Senci.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, Kaštieľ Studené, Elfo club Malinovo, Kaštieľ Tomášov, Kaštieľ Bernolákovo - Tomášov, Dolphin Senec želám dobrú volbu robili sme výzdoby a od neviest boli dobré recenzie možno Vám to pomôže.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?