Svadobná sála pre 120 ľudí v okolí Nitry? Poraďte

Ahojte baby, prosím Vás poraďte mi sálu pre cca 120 ľudí, Nitra a okolie, môže to byť aj do 60 km, možno aj trošku viac. Pretože som toho pobehala dosť a nič také veľké a pekné som nenašla. Dik
Odpovedať
Profilova fotka
A kde máš svadbu? Som z okolia ZM a keby som sa doma vydávala nebol by problém s tolkými ľudmi..ved aj do kulturáku na dedine sa vmestí veľa ľudí, stačí vyzdobiť, upraviť a je po probléme.. ;-)
Odpovedať
Jachin, ja viem, že do kulturáku sa zmestí veľa ľudí, len všetky čo poznám mi pripadajú strašne "komunistické". Sú staré a schátrané... Radšej by som to mala niekde v reštike alebo tak nejak... :-| A ešte vôbec neviem kde sa budem vydávať, pretože keby sa dalo,tak by som mala svadbu vonku.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja viem že staré kulturáky nevyzerajú práve naj, no nájde sa aj pár zrekonštruovaných a tie vyzerajú super. A čo takto zámok Topločianky alebo Beladický zámok? (neviem kolko sa tam ludí vmestí,ale je to tam krásne).
Odpovedať
Na Beladický zámok určite nemáme, tam sú veľké pálky a čo som čítala na internete ani do Topolčianskeho sa toľko ľudí nezmestí... :-( Tie pekné miesta ako sú zámky a kaštiele mám už prejdené, ale stále dúfam, že niečo pekné nájdeme, že som ešte niečo neobjavila... ;-) Vidím, že ty máš už za chvíľku svadbu... Kde to máte?
Odpovedať
Profilova fotka
Na východe VT ;-) Zámky sú drahé, no myslela som, že pri tolkých ľudoch.. :-D A nejakú záhradu velku na dedine či na chate nemáte?
Odpovedať
Tie zámky a kaštiele nie sú až také drahé, ale tých 120 ľudí sa nikam nezmesti. A záhrada by sa aj našla, ale riskovať počasie... ani sama neviem...
Odpovedať
Profilova fotka
Počasie je nevyspytalné..a kedy máte svadbu?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj danulik 99: Ak máte možnosť robiť to na nejakej záhrade e je v blízkosti elektrika, tak si skús zistiť, čo by vyšlo objednanie stanu a catering, ponúkajú to viaceré svadobné agentúry, len to musí mať napojenie na elektrinu, hm? my chceme mať tiež vonku, riešime Hotel Kamila pri Blave, nechcete pouvažovať aj nad takouto alternatívou?
Odpovedať
Ahoj Tamiarobi, hotel Kamila sme už riešili, ale prvá voľná sobota je až na konci septembra a to je veľký risk mať svadbu vonku. Po polnoci by sme asi zamrzli... :-) Jachin, svadbu by sme chceli 28.6.2008.
Odpovedať
Profilova fotka
Celkom veľký predpoklad,že vonku bude teplo...no ak nebude...neviem, nenapadá ma teraz nič vhodné, ale ešte popremýšlam.Skús pozrieť aj v iných témach by si mohla nájsť inšpiráciu, je tu vela dievčat z okolia NR.
Odpovedať
Ďakujem jachin :-) A prajem všetko najlepšie, nech Vám to víde podľa vašich predstáv.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?