ahoj, potrebovala by som poradit, kde zohnat v BA miestnost na hostinu cca pre 30-40 ludi.Padla nam jedna objednavka a som z toho zufala, nakolko aj tu jednu co sme nasli, sme hladali strasne dlho. Chcem aby sa tam vosli stoly do U, T alebo stvorca a plus bol priestor na tanecky. Poradte please. A hlavne nech nepytaju len za polievku 200/osoba. diky
ahoj, ja som bola bratrankovi na svadbe-mal to v Carlton Hotel a vobec nie je taky drahy aka predstava o nom koluje ( mimochodom bratranko je casnik, jeho mama uctovnicka a otec nepracuje - a dovolili si to; no neviem )drahy a oni tam maju aj pekne, male miestnosti- ale fakt neviem, skus zavolat
este ma napadla hradna vinaren, tak je to fajn, maju aj velku terasu, kt. sa da pouzit normalne na svadbu, prichystaju ti tam stoly, atd; avsak nebola som tam nikdy na svadbe; :-)
ja odporucam salu kde sme mali hostinu my, restauracia Alzbetka
http://www.mojasvadba.sk/album/album....
boli sme velmi spokojny, fakt, a ceny maju uplne normalne, nizsie sme tusim v BA ani nenasli
ahoj anusik
my sme mali skvelu hostinu v restauracii Hlava XXII., viac detailov som Ti napisala do IP.
drzim palce, nech vam to vyjde podla vasich predstav.
caute, mohli by ste mi napisat kde budete mat hostinu a kolko vas to vyjde na jednu osobu, a co je v tej cene zaratane?? kolko to vychadza v Alzbetke na jednu osobu?
Ahojte, aj ja by som potrebovala poradit. Budeme mat malu svadbu - do 30 ludi a hladame nieco nie velmi nakladne ale slusne vyzerajuce a s miestom na parkovanie. Prosim poradte.
teraz som si pozrela ich menu - je mňamkovské a podľa cenníka mi vychádza hlavné menu na 548 Sk. Chcem sa ešte spítať, že koľko teda účtujú na osobu. Druhé menu nechceme, ale švédske stoly a pečené prasa, neviem či je u nich niečo také možné urobiť. Ako to tam je?
bec - ja som mala promocie (18 ludi) v restauracii Maria Kristina na hrade. dalo sa parkovat priamo v hradnom areali. 30 ludi sa tam v pohode zmesti - my sme mali polovicu miestnosti. jedlo bolo vyborne (napriek tomu co nedavno napisali v Bratislavskych novinach) a pani prevadzkarka veeeelmi ustretova a mila. a svadbu budem mat v restauracii Pohoda, na ktorych tiez nedam dopustit ;-) mame 15 ludi, ale miesta je tam viac...