Ubytovanie, obrad a hostina na jednom mieste kdekoľvek na SK pre 80 ľudí

Ahojte, obraciam sa na Vás s prosbou na tip pre miesto kde by sa mohol konať náš deň "D". Už sme toho prelúskali veľa, ale ešte sme nenašli to pravé orechové 😉 Preferujeme západné Slovensko, ale nakoniec sme si povedali, že aj tak máme hostí takmer z každého kúta Slovenska a zo zahraničia a keď bude to miesto stáť za to tak pojdeme kamkoľvek v rámci Slovenska. Budem veľmi stručná, hľadáme miesto ktoré spĺňa tieto body: - ubytko, hostina a obrad na jednom mieste pre 80 ľudí - zariadenie má záhradu alebo peknú terasu - možné ubytovanie aj deň pred a ďalší deň po hostine, alebo aspoň možnosť neskoršieho check-out aspoň po 12,00 - v objekte sa môže konať len jedna svadba - ideál ak zariadenie vie zabezpečiť všetko - výzdoba, koláče, drobné občerstvenie Vopred všetkým ďakujem za tipy :-) Pekný večer prajem
Odpovedať
Ahoj, my sme raz boli na svadbe v Oliwa resort (Trenčianska Teplá). Neviem aký vysoký štandard sa očakáva (Kempinski to nie je, skôr ide o peknú cenovo prijateľnú alternatívu), ale aj pred tými 9 rokmi to tam bolo fajn. Teraz to vyzerá ešte lepšie.
Odpovedať
inak prepac ale toto si neviem predstavit ze v hocijakom kute slovenska. neviem si predstavit ze by mali hostia cestovat na moju svadbu napr. 100km len preto lebo tam to bolo za dobru cenu a vsetko pokope. trocha ohladuplnosti, teda neviem ci su pozvani aj dochodci popripade deti.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od noravana:

inak prepac ale toto si neviem predstavit ze v ho…
@noravana presne nad tymto som aj ja premyslala. pozeraj radsej nieco z okolia.
Odpovedať
Tak jasne ze sa hlavne snazime najst nieco v okoli nasho bydliska, ale co sa tyka toho cestovania, tak nemame "vacsinu" z konretneho miesta alebo regionu, tak ci onak musi niekto dojst. Naozaj mame hosti z kazdeho kuta a aj zo zahranicia. A nepride mi to neohladuplne, nikto nikoho nenuti a ked chce tak pride. Boli sme na xy svadbach kde sme cestovali aj viac ako 300 km ( s malymi detmi), dokonca aj na takej kde 80% hosti bolo z Bratislavy a svadba bola na Orave na polskych hraniciach. Urcite by sme nesmerovali hostinu na druhy kut Slovenska, niekde uplne mimo vsetkych ale mozno stred Slovenska by bol vyhovujuci. Zatial sme mimo bratislavskeho kraja nasli tieto zaujimave miesta (pridavam pre buduce nevesty a zenichov ktori budu urcite lustrovat toto forum 😁) Meridiana Bojnice - nadherne miesto. Splna vsetko co potrebujeme, obrad, hostina a ubytko pre vela hosti. Vsetko vyzera super aj cenova ponuka (hostiny a prenajom saly, napojovy listok) celkom prekvapila, ale ubytko je dost drahe. Penzion je ako samostatny objekt a neposkytuju zlavu svadobnym hostom co je skoda. Penzion San Martin pri Martine, v septembri tam ideme na svadbu. Krasne priestory, aj zahrada na obrad, vyhodne podmienky na hostinu ale neviem sa docitat aku maju celkovu ubyt. kapacitu. Cakam na odpoved na mail. No a teraz nam dal tip znamy na pomaly nevygooglitelny penzion v suvislosti so svadbou, ale je to blizko Bratislavy -Dunajska Luzna Penzion ZM- maju super recenzie, nevyzera to nejako extra nobl teda z vonku od cesty ale priestory su pekne, izby na fotkach vyzeraju pekne a novo, maju peknu mensiu zahradu kde vedia urobit aj civilny obrad. Buduci tyzden by sme sa chceli stretnut s majitelom tak uvidime. V okoli Bratislavy zvazujeme aj tieto miesta: Basta Pajstun - moje vysnivane, spada do tej drahsej kategorie ale to prostredie a pani prevadzkarka/event managerka to je nieco uzasne. Nevyhoda pre nas nutnost opustit areal do 11. To si neviem predstavit niektorych hosti pred dlhou cestou po prezurovanej noci ako by to zvladli. Hotel Ponteo Rusovce - pekne priestory, obrad na terase, zahradka s ihriskom a prijemna suma za ubytovanie na to ze je to 4* hotel.
Odpovedať
Profilova fotka
Pozrite si VODNÝ HRAD HRONSEK pri BANSKEJ BYSTRICI. Impozantné svadobné miesto s možnosťou obradu na nádvorí hradu. Interiéry hradu majú starobylý charakter ale ponúkajú nadštandardné moderné vybavenie, kvalitné stoličky, stoly, podlahy, fresky na stenách. Drevený bar, lukratívny salónik, knižnica, veľa možností na fotenia. A izby sú Deluxe, Premium, Exclusiv v prijateľných cenách. Svadobnú výzdobu vedia tiež zabezpečiť. Čiže "všetko pod jednou strechou".
Odpovedať
Ja som teraz vygooglila Hotel Jason pri Vrsateckych Bralach. Na foto to vyzera super,maju aj wedding manazerku,ale este som tam nebola, zaujimali by ma osobne skusenosti. (idem asi zahajit novu diskusiu k tomu) Hned vedla je Hotel Vrsatec-skor skola v prirode,tiez maju aj salu,ale teda to je ina kategoria. Ale mozno by sa dalo skombinovat ako lacnejsie ubytovanie.
Odpovedať
Profilova fotka
Reštaurácia Fatima Trenčín, môžete nás kontaktovať na t.č. 0908 243 243 alebo mailom clubfatima@email.cz
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?