dakujem pekne za odporucania. Sarisske michalany si idem obrziet tento tyzden. Ale co sa tyka Mladosti a Jedalne PU na 17.nov. ake máte skúsenosti s ich službami?
@elsonrisas co viem len sprostredkovane od bab a znamej co tam mala svadbu, tak boli baby spokojne.....myslim ze uplne v pohode, a cena je tiez velmi dobra.....urcite lepsia ako v dukle to ti viem zasa povedat ja:-)ale ozaj, aj si z PO tak si daj nieco v PO....my sme sa dost nabehali na aute hore - dole, samozrejme da sa to, ale lepsie ked nieco zabudnes mas to pod nosom, ako behat nieviem kam....
Dobry den taktiež hladam nieco take cca100 ludi, no paci sa mi svadba vonku (aj ked u nas je to s pocasim dost tazke :-D ) vedeli by ste mi poradit nieco s obrovskou terasou alebo balkonom pod strechou, nieco ze ked nas zradi pocasie tak nezmokneme ;-) , stan som už vyluci kvoli cene prenajmu :-|
A neporadíte aj mne? Sálu pre 50 osob. Soraya je obsadená, Beliér je malý a zle riešený, Dukla drahá a obsadená, PKO obsadené, Mladosť obsadená, Sen má prázdniny tak neviem a nechcem niečo mimo PO, aby som sa nenabehala. Ďakujem pekne.
@lusinda92 SVadby vonku robia v Trattorii. Menu stojí 35Eur/osoba, prenájom okolo 400Eur. Výzdoba je individuálna. Je tam pekne. Majú vonku sedenie a stan na tancovanie a majú aj vonkajsie ohrievace.
@d_a_n_k_a niečo ako Soraya je nové Raffaello hall, dokonca je tam aj klíma, čo v Sorayi chýba, a je to aj lacnejšie, lebo v R. sa nepripláca za obsluhu...
Mali ste niekto svadbu realne v hoteli Polo? Bola som tam dnes pozriet, vonku bolo velmi vela ludi na terase a aj na ihrisku deti. A ze vraj je to tam bezne. Tak ci to nie je rusive pocas svadby. +Dakujem.
@elsonrisas Prosím ťa, máš aj nejaké bližšie informácie k Červenici? Všetky info, ktoré sa mi podarilo vypátrať sú spred dvoch rokov a chcela by som niečo aktuálnejšie :-D a skontaktovať sa s nimi je občas umenie :-D ďakujem :-)
Čo sa týka kontaktu s nimi, nebol problém, oslovila som ich emailom a veľmi rýchlo reagovali. Prostredie je veľmi pekne, je tam cítiť novotu. Veľa ľudí sa tam vojde, nemajú problém s akustikou a prevádzkar všetko objasní. Nám sa zdali ceny priveľmi vysoké. Je pravda, čo sa tu píše, že oni uvádzajú ceny BEZ DPH, takže je to trochu marketingový ťah, ale každopádne nezavádzajú. Neviem, čo by ťa zaujímalo, môžeš mi to potom hodiť do správy.