Welten Báč, Hotel Kormoran - Šamorín

Ahojte, hladam niekoho kto mal svadbu v golf.klube Báč - Welten. Neviem o tom nic najst. Pripadne niekto kto mal v hoteli kormoran v poslednej dobe? dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@verte1 My mame svadbu v hoteli kormoran tuto sobotu. Zatial som spokojna, je tam nova Manazerka a je uplne skvela. Ma vela skusenosti s organizovani svadieb, myslim, ze sa tomu venovala aj v minulosti nieco take sa mi zda..... ze asi mala agenturu alebo co. Je fakt super. Detailistka. So vsetkym pomoze. Nemozem sa stazovat. O vsetkom informuje, komunikacia na jednotku s hviezdickou. Ale ci ozaj vsetko klapalo ako hodinky, budem vediet povedat po vikende. :-)
Odpovedať
Ďakujem za odpovede dievčatá :-). Hľadáme niečo v úplnej blízkosti kedže sme so Šamorína a mame malého syna plus ešte aj bábätko budeme mat nech to mame blízko domov. @klaudikasisa držím palce nech je to Top a nech ste spokojní so všetkým. Kolko budete mat ľudí? Budeš potom dávať aj fotky? Take novšie som moc nevidela. Boli sme tam aj na tej svadobnej výstave, celkom sa mi to tam pozdáva. Jedine čo mi tam troska vadí je ze tam chodia stále ľudia hore dole na hrádzu ...ale to sa dá prežiť veď aj tak budeme skôr vnútri. @danikabe aj som si myslela ze sa moc lebo nevedela som nájsť veľa ze by tam mal niekto svadbu. Takze určite len s nejakou svad. agentúrou. Ale prostredie je krásne. My chceme tak 70ludi,tak to asi nedáme ako píšeš, no pôjdeme ešte okuknut. Jedlo bolo aké? Mne by možno stačila len miestnosť ze ostatne by sme si podľa seba zabezpečili.
Odpovedať
Profilova fotka
@verte1 ahoj. Dakujem Ti velmi pekne. Ako jasne ked budem mat fotky, pridam tak urcite si potom pozri nech vies ake to tam je! Potom pridam aj recenziu napisem ti sem ci bolo vsetko ok. My mame aj obrad vonku tak pevne verim ze ludia ktory idu na hradzu maju trocha rozumu a nebudu tam vyciklovat v tesnej blizkosti ked sa tam budeme uz vsetci zhromazdovat a ked bude obrad. Pevne verim ze to trosku zmanazuju aj manazeri v hoteli, tak tam cudzi ludia extremne nebehali. :-) ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@klaudikasisa ahoj som Velmi zvedava ci budes spokojna.my tam mame svadbu v juni. Menezerka je p Novotna ?
Odpovedať
Profilova fotka
@rencacaaa ahoj. no uz mam aj v svadobnom albume recenciu. a teda ja musim povedat, ze niektore komentare co som citala kade tade na nete ma vyplasili ale su to dristy. akoze jasne asi sa najdu aj ludia kt sa neda vyhoviet. a ja som bola v konecnom dosledku nadmieru spokojna. Akoze nejake malilinke chybicky krasy mozno boli, ale kedze sme tam boli den dopredu tak taka vec ze trosku zaspineny obrus a drobnosti to sa vsetko este doladovalo, Pani Novotna, bola cely cas k dispozicii a hned vsetko smahom ruky vyriesila. (do 2 min obrus napriklad) Pani Novotna je neskutocne mila, precizna a detailistka. Vsetko to doslova prezivala s nami bola uuuuzasna. Spravila prve posledne pre to aby sme boli spokojni. Co sa tyka jedla, tak bolo neskutocne dobre a bolo ho poriadne vela. Sefkuchar to ozaj vsetko preziva z kuchyne tiez, vsetko ma preesne nacasovane (aby napriklad panenka sla hned na stol aby bola pri podavani makkucka a nestvrdla) ozaj detailista aj on. Servis(casnici) uuuuuzasni. Behali okolo nas a vsetko stihali s prehladom.Fakt skvele. My sme povodne chceli prekryt komplet vsetky steny satenom, ako to maju v jednom promo albume, no nedalo sa to, lebo to nemaju k dispozicii musi to riesit aranzerka. tak moja maminka kupila kolajnicky na celu tu zadnu stenu a nasa aranzerka bielu taku lesklu "zaclonu" a aspon zadnu stenu za manzelskym stolom sme komplet celu prekryli. Toto vsetko sme im tam po dohode nechali. takze momentalne by to uz k dispozicii na dalsie svadby mali mat. Este jednu dolezitu vec davam do povedomia. davajte POZOR PRI VYBERE DJ. MUSI MAT KOMPLET CELU APARATURU VCETNE OZVUCENIA lebo to tam nemaju. ani jeden reprak. a potom DJ radsej nech ozvucenie nedava len z jednej strany ale ak by sa mu dalo tak do kazdeho rohu kongresovej saly repraky akoze tak dokola miestnosti.... inak to potom nieje az tak dobre ozvucene kedze je to dost velka miestnost. myslim si ze som sa dost rozpisala :D :D tak prajem krasne svadone planovanie a potom vo finale aj svadbicku. Mozte kuk mam aj svadobny album zo svadby v Kormorane. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@klaudikasisa dakujem za info velmi mi pomohla akurat dnes sa mame stretnu s djom tak sa ho opytam na to ozvucenie. a vidim ze si mala kolace na od od p Novotnej. ? Dolce Vita tak si bola spokojna? skoda ale ze az NZ dost daleko pre nas sme z BA a aj tu make up Nici som pozerala ale ten jej blog je daky prazdny co sa tyka fotiek a na fb mi pise ze taka stranka neexistuje.
Odpovedať
Profilova fotka
@klaudikasisa a este sa chcem spytat ohladom svadobneho altanku... to co mas na fotke / klietky , kytice, draperie ci ako to mam nazvat tie zaclonky :D to zabezpecil Kormoran alebo ste si vy? Lebo p. Novotna hovorila ze to oni vyzdobia aj hudbu tam zabezpecia
Odpovedať
Profilova fotka
@rencacaaa Na fb ma Nici Beauty room, co sa tyka mojej kozmeticky. A ja taktiez zijem v BA manzel je rodeny Bratislavcan, vsetko sme riesili odtialto. Ale nie bratislavske cukrarne a pod lebo nesom sprosta aby som dala za rovnaku kvalitu namiesto 180Eur - 300 Eur. Napriklad co sa tyka svadobnej torty :D a moze mi niekto rozpravat ze bio kvalita a sprostosti. Moja krstna piekla torticky, takze viem co to stoji... a tiez mala bio kvalitu od dedkovych sliepok :-D :-D :-D radsej si zajdite niekde do okolia BA kvoli niektorym dodavatelom - oplati sa. my sme setrili a aj tak nas to vyslo cez 7000. Kolace Dolce Vita su z Trhovej Hradskej, to je pri Dunajskej Strede takze blizsie k BA ako k NZ napriklad a su strasne dobre a maju normalne ceny!
Odpovedať
Profilova fotka
@rencacaaa altanok zdobili oni. za tu cenu ktoru platis za obrad sa to aj patri nie? :D
Odpovedať
Profilova fotka
@klaudikasisa ved ja nechcem z ba kolace tu su prehnane ceny. Tak vyskusame to dolce vita pozriet. - a altanok super ho spravili aj ozvucenie robilinoni ? V tom altanku ? Nieje nieco naco si s odstupom casu spominasne si mame dat pozor alebo nieco ? Velka pomoc si premna ! ❤️🎀
Odpovedať
Profilova fotka
@rencacaaa aj ozvucenie robili oni (altanku). aj ked je pravda ze nieco asi bud bolo s mikrofonom alebo nezvladol pocasie, sem tam nefungoval ked donho rozpravala matrikarka, tak niekedy prestal ist a niekedy isiel. ale toto neviem ci by dokazali ovplyvnit :D
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Ze matrikarke vypadaval obcss zvuk no mozno baterky v mikrofone boli slabe alebo mikrofon zly ale je to hanba
Odpovedať
Profilova fotka
@klaudikasisa dobre dakujem pekne. Ak ma nieco napadne este ta budem otravovat 😁
Odpovedať
@klaudikasisa kolko ste mali hosti?
Odpovedať
Profilova fotka
@markxy ci to je hanba je jedno uz momentalne. svet sa nezrutil a podstatne bolo nieco uplne ine, a to pointa celeho obradu. tak urcite sme sa netesili, ale zas nezabijem sa za to :D nemoze byt vsetko dokonale a toto je este to najmenej co sa mohlo v ten den pokazit.
Odpovedať
Profilova fotka
@verte1 54 sme mali
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?