Zámok U Grófa v Nitre

Ahoj vsetci, prosim o skusenosti so Z. U Grofa kladne ci zaporne. Dakujem vopred, velmi mi pomozete s rozhodovanim.
Odpovedať
Profilova fotka
Síce nie moje, ale tu sú...;) http://www.mojasvadba.sk/fotoblog/sor...
Odpovedať
ahoj, my sme tam boli len pozrieť keď sme sa rozhodovali že kde budeme mať hostinu. prostredie je pekné veľmi, prístup počas svadby neviem posúdiť. nás odradilo trochu to, že obrazy sa nedali zvesiť(mne sa teda veľmi nepáčili, a keby aspoň neboli na stene za mladomanželmi...), na klavíri čo tam mali by mi priateľ nemohol zahrať, bazén sa nedal použiť, ... prišlo mi to také, že len sa ničoho nedotýkať. ale toto sme tam boli pozrieť len raz. nakoniec sme sa rozhodli pre inú sálu, ale aj z iných dôvodov(aj keď tam sú tiež obrazy po stenách a nedajú ich dole :( )
Odpovedať
Profilova fotka
@verra66 a mozem sa opytat aku salu v NR ste si nakoniec vybrali? dakujem :-)
Odpovedať
@saralevi nevybrali sme si v nitre, ale v mojmirovciach v kastieli.
Odpovedať
Dakujem za reakciu. A niekto kto ma skusenosti aj so svadbou na tomto mieste?
Odpovedať
My sme boli na svadbe u bratranca pred dvomi rokmi tu v zámočku u Grófa,a veľmi sa nám tam nepáčilo. Priestory sú dobovo zariadené, všade visí veľa obrazov ako v galérii :-| :-| :-| ,nie je to síce špatné,ale na svadbu sa mi to velmi nehodílo :-S .Čo prekážalo najviac nielen nám, ale aj ostatným svadobčanom bol,koberec v miestnosti v ktorej sa tancovalo- to bránilo lepšiemu tancovaniu (tažšie sa tancovalo),strava bola otrasná-napr.taká sviečková na smotane kt.ja milujem sa nedala zjest :-p :-p jedlo bolo celkovo mínusové ,ale samozrejme to bolo pred dvomi rokmi tak možno od vtedy vymenili kuchára :-D :-D .Ak možem hovoriť za seba, ja by som tu svadbu nechcela :-| :-| :-|
Odpovedať
jasom bola s partnerom pozerat na zámku u grófa, vadilo mi v sále kde boli stoly bola dosť tma lebo tam bol iba 1 luster a nepáčilo sa mi že sa obrazy nedali zvesiť dolu. Kaštiel v Mojmírovciach je krásny a ideálny ale tam si treba zajednať riadne dopredu pretože sa termíny rýchlo obsadzujú :)
Odpovedať
Profilova fotka
@verra66 dakujem za odpoved. mojmirovce su nadherne... ja som uplnou nahodou spoznala majitela zamku u grofa. a teda asi nenajdem slusne slovo, ktore by sa tu dalo pouzit... :-S takze ja by som tam nemohla mat svadbu uz len kvoli nemu :-D
Odpovedať
Dakujem dievcata. Mne sa grof paci o vela viac ako mojmirovce, ale pojdeme nakoniec s uplne inou variantou tak dufam budeme spokojni a jedlo bude dobre :)
Odpovedať
Ahoj mne sa Zámok U Grófa veľmi páči práve kvôli tým obrazom, je to zaujímavé a určite krajšie ako biela stena. Ale recenziu dám až po svadbe. Všade sa nájdu plusy aj mínusy, tak uvidíme:)
Odpovedať
ahoj ja som bola hostom na svadbe kt. sa konala prave na Zamku u Grofa. (jun 2013). Prostredie vonku je sice pekne, ale vnutri nic moc pre svadbu. Priestor na tancovanie velmi maly, napoje nealko sme konzumovali iba tie, ktore ponuka restauracia, jedho hroza a obsluha detto. Vyzdoba ziadna, v miestnosti kde bola hostila bola dost tma. Ja by som tu svadbu urcite mat nechcela.
Odpovedať
da sa tam rezervovat len cisto sobas ? ako bez hostiny...
Odpovedať
Článok sa načítava...
ja som tam bola na svadbe v júni 2013, jedlo bolo výborné, pochvalovali si ho všetci ešte mesiac po svadbe, v miestnosti na tancovanie je dlažba, koberec je len pri kozube. O výzdobe rozhoduje nevesta, takže či je to vyzdobené viac, alebo vobec , závisí od nej. Nápoje, alko aj nealko si môžete priniesť, jedine prípitok a minerálka k hlavnému jedlu musí byť od nich. Priestory sú krásne, tie obrazy sú tam najkrajšie, netreba tým pádom zdobiť stenu, stačí výzdoba stolov.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?