Diskusiu odoberá 0 ľudí

Keď nejde koník...

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
Pre neustále výpadky stránky Modrý koník, som sa rozhodla otvoriť témičku tu, keďže aspoň tu to fičí a mnohé z nás sú už dosť závislé :-N :-D Tak koníčkarky šup sem :-)
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
mirka ved prave, temu vedia zamknut rychlo aj vymazat fotky, ale na to ze to nefunguje kaslu
Odpovedať
Profilova fotka
jéj ahojte babenky.....Alex ty si teda vynaliezavá.. :-D :-D :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
baby no ja by som až tak veľmi nekritizovala, veď si zoberte, že to nie je finančne jednoduché zriaďovať stránku. A neplatíme za to. Je kopa stránok, kde vyberajú poplatky za zriadenie profilu. Verím, že sa to zmení a popracujú na tom, aby sa to nestávalo.
Odpovedať
Profilova fotka
nellie ahoj
Odpovedať
Profilova fotka
baby ja uz mrchujem, ktore nemate infosku :-(
Odpovedať
Profilova fotka
dovolete mi sem vstupi, dnes to blbne vsade aj na modrej streche, urobim jeden krok, spadne mi to a ked urobim pohyb" o krok spat", tak mi to nabehne a zacina ma to vytacat :-( tuto odpoved pisem uz druhykrat, lebo sice mi ukazalo, ze odpoved bola pridana, ale neobjavila sa:-(
Odpovedať
Profilova fotka
to je cudne, teraz pozeram, ze odpoved uz tam mam, no nevadi, prispela som dvakrat:-)
Odpovedať
Profilova fotka
mna to zakaždým ked niečo napíšem vyhodí aj z tejto stránky.... Dúfam, že to čoskoro odstránia tieto chyby.... ;-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) Ahoj Susy... :-) :-) :-) :-) :-) Neboj, urcite je to prvá a zároveň aj posledna mrcha v tomto roku ;-) x-) x-)
Odpovedať
Profilova fotka
no šibe tomu statočne
Odpovedať
Profilova fotka
prettybaby nevadi, je to cele zblbnute :-)
Odpovedať
kto ma nespoznal podla foto, tak uz mrchujem :-(
Odpovedať
Profilova fotka
mame abstaky :-D :-D :-D mne nesiel 3dni internet a manzel povedal,ze to bolo horsie ako pred menzesom :-D skoro mi isiel kupit novy program... ale nie napr.ja to mam spojenie s rodinou,ktora je 1000km a vnucku vidia na fotkach... :-|
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Susy, ja som ta spoznala... ;-) :-D :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
susy, poznali sme ťa neboj. Inak som to čítala |-|
Odpovedať
Profilova fotka
A ešte zdravím tie, čo som nepozdravila :-D
Odpovedať
Profilova fotka
aspon si ozivime spomienky na svadbu :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
baby idem ja off, lebo ma to uz nebavi aj ta moja svadba je na dve veci ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
tak, tak. Ja som bola dnes s kamoškou vyberať šaty na jej svadbičku x-)
Odpovedať
Profilova fotka
evit, aj mne to trošku blblo, ale už je to dobré.
Odpovedať
Profilova fotka
kamaratka chcela vidiet nasho ponika podotikam,ze ziveho to ste mali vidiet tu rychlost akou vymazali tu fotku ]-( keby tak fical cely konik bola by to parada :-S
Odpovedať
Profilova fotka
baby, aj ja odchadzam, lebo ma to riadne stve:-( .-( dufam, ze zajtra to bude lepsie
Odpovedať
Profilova fotka
idem teda aj ja pozerať tv. Majte sa krásne a dúfam, že zajtra pôjde koníček a ak nie, tak tu sa vidíme ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
skusime zalozit temu aj na modrej streche :-D :-D aj ja tiez odchadzam.uz som asi piata len v tejto jedne teme...
Odpovedať
inak vcera to bola strasne aj so svadbou ]-( a konik, no ten sa asi bol napast alebo co alebo zeby na dostihoch???
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?