Pre neustále výpadky stránky Modrý koník, som sa rozhodla otvoriť témičku tu, keďže aspoň tu to fičí a mnohé z nás sú už dosť závislé :-N :-D
Tak koníčkarky šup sem :-)
baby no ja by som až tak veľmi nekritizovala, veď si zoberte, že to nie je finančne jednoduché zriaďovať stránku. A neplatíme za to. Je kopa stránok, kde vyberajú poplatky za zriadenie profilu.
Verím, že sa to zmení a popracujú na tom, aby sa to nestávalo.
dovolete mi sem vstupi, dnes to blbne vsade aj na modrej streche, urobim jeden krok, spadne mi to a ked urobim pohyb" o krok spat", tak mi to nabehne a zacina ma to vytacat :-( tuto odpoved pisem uz druhykrat, lebo sice mi ukazalo, ze odpoved bola pridana, ale neobjavila sa:-(
mna to zakaždým ked niečo napíšem vyhodí aj z tejto stránky....
Dúfam, že to čoskoro odstránia tieto chyby.... ;-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
Ahoj Susy... :-) :-) :-) :-) :-) Neboj, urcite je to prvá a zároveň aj posledna mrcha v tomto roku ;-) x-) x-)
mame abstaky :-D :-D :-D mne nesiel 3dni internet a manzel povedal,ze to bolo horsie ako pred menzesom :-D skoro mi isiel kupit novy program...
ale nie napr.ja to mam spojenie s rodinou,ktora je 1000km a vnucku vidia na fotkach... :-|
kamaratka chcela vidiet nasho ponika podotikam,ze ziveho to ste mali vidiet tu rychlost akou vymazali tu fotku ]-( keby tak fical cely konik bola by to parada :-S