Mám rada www.mojasvadba.sk

Profilova fotka
Dievky, ja neviem ci si to uvedomujete, alebo ci to tak citite, ale mne tato stranka hrozne pomaha. Myslim psychicky, uplne akoby som klabosila s kamoskami, ktore zdielaju to iste co ja. ;-) Je mi fajn najma perto, ze moj drahy moje nadsenie pre organizaciu svadby nezdiela a som na to vsetko v podstate sama - co ma sice bavi, ale predsa len fajn mat tu stovky dalsich podobne "postihnutych" :-D a aj v bazari som si uz nasla zopar fajn veciciek.. prosto je mi tu s vami dobre nevesticky :-)
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
usacek opät si napisala moje myslienky.. to iste citim a prezivam aj ja som tu RADA a mam to tu RADA a velmi mi to pomaha, spoznala som tu skvele babule, co to som si pokupila, pomohla mi tato stranka velmi vo vela veciach, ked som nemalla o niecom sajnu a tak podobne.. SKVELA stranka, skoda, ze tu nieje smajlik s placom dohora.. ;-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
takisto mi dala tato stranka vela napadov a inspiracii pri rozhodovani, poradili mi atd.. je toho vela co by som mohla popisat..naozaj som vdacna za nu.. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
odkedy svadbu planujeme je mi vernym pomocnikom :-) :-) tod vsio odo mna.. :-p
Odpovedať
Profilova fotka
simika, mali by sme ist na kavu :-D :-D ja sa priznam, ze na mojasvadba travim denne aj 3 hodiny! a to som tu len od jula - normalny zavislak ;-) kukam co kto pise, aky ma nazor, niekedy sa chytam za hlavu, niekedy smejem, ale to je prave fajn, ze vidim mnoho nazorov a mnoho problemov (napr baby v "zrusenie svadby" :-( ) a vidim ake sme podobne ale aj uplne ine, niektore pre mna uplne akoby z inych svetov, ale ako v podstate vsetky chceme byt v ten jeden krasne, milovane princezne :-) juuuj muzski by sem niekedy mali zavitat, vela by sa o nas dozvedeli ;-)
Odpovedať
Juj ja túto stránku zbožnujem :-) :-) :-) :-) A hlavne v "našej témičke" sme také ukecané :-D A moooc mooooc si tam rozumieme a v septembri dokonca plánujeme stretko :-D :-D :-D 8-) :-N
Odpovedať
Profilova fotka
v ten jeden "den" mi vypadlo ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
stretko? sem s nim! kedy, kde? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
I keď je moja svadba zatiaľ hudbou budúcnosti, pravidelne sem chodím už 3 roky. Spoznala som tu fakt super baby - hlavne z témy Babský klebetník - veď oni vedia, o ktorých hovorím. Takisto mnohokrát som sa tu mohla vyrozprávať, našla som pochopenie a aj dobrú radu. Som rada, že táto stránka existuje :-)
Odpovedať
Profilova fotka
usacek a odkial si? ked niekde blizko PP, hodime ,,rande" :-D :-D zjavne mame podobne zmyslanie.. ake si znamenie? ja ryby.. mas pravdu, takisto si citam dookola ked mam cas kto co a ako planuje, niekedy sa smejem, niekedy mi je luto, o tej teme co hovoris, potom si poviem uff, nechcela by som byt na jej mieste a tak dalej, mohla by som tu popisat litanie co vsetko som tu zazila.. ako pisem, moj verny pomocnik ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
presne, v tazkej chvili ta povzbudi, ze nemas "az take" problemy.. :-( nuz ja som ale z BA, takze kafe asi len virtualne ;-) som tazky Baran, ale som rozhodne ten typ, co respektuje vsetky nazory (aj ked si potichu niekedy hlavu trieskam :-D ), takze nie som ten typicky "despota" rohaty ;-) ale keby bolo kdesi na pol ceste stretko (cakam, ze lulu hodi info), tak ja by som aj kusok pocestovala mozno ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
usacek skoda, ale mozno lulu zorganizuje stretko a mozno pricestujem aj ja.. teeeda ak ma vezmete zo sebou, kedze uz budem vydata :-D :-D s baranmi v zenskom rode mam len tie najlepsie skusenosti.. moja najlepsie kamaratka, je baran a ide mi za svedka :-) akurat moja mamka vcera hovorila, ze sme rozdielne ako ,,nebe a dudy" a ze neverila, ze si tak dobre sadneme.. ale mame sa velmi radi a desne si rozumieme.. takze s baranmi mi to klape najviac ;-) co sa tyka chlapov ku mne jednoznacne panna.. :-D :-p
Odpovedať
Profilova fotka
usacek - hovoríš mi z duše aj ja som tu veľmi rada, sú tu úžasné babuše (naša skvelá témička) a aj všade inde, je super že takáto stránka je :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
jeeezos simika, ved ty to mas za paaaaaaaaaaaaaar! :-D no super, to ti gratulujem, uz nas potom budes ako stara harcovnicka ucit veci ;-) , ze co a ako :-D no musim ist kuknut na to forum, co lulu napisala, ze ci je nejaky cas a miesto :-) ja si "sadam" v podstate so vsetkymi, su hadam len dve znamenia, ktorym sa radsej vyhybam, ale inak moj nastavajuci je vaha - presne "nebe a dudy", je moj absolutny opak a aj ked som vzdy tvrdila, ze opaky sa sice pritahuju ale zit spolu nemozu, my sme hadam vynimka potrvdzujuca pravidlo :-) (samozrejme ze ma ide roztrhnut napr teraz, ze ho nic nezaujima o svadbe, ale prave to je sucast toho, ze ho poznam a musim akceptovat, ze v niektorych veciach je holt uuuplne iny a preto ho predsa nebudem nutit zmenit sa v moj obraz ;-) , kto povedal, ze jas om dokonala :-D... no dobre, ja to tvrdim, ale to sa nepocita 8-) )
Odpovedať
čistý súhlas s tvojimi slovami :-)
Odpovedať
Kocky, takto stranka mi velmi pomohla - hlavne co sa tyka inspiracie a referencii!!! Pridavam sa k spokojnym. Krasnu svadbu Vam vsetkym. :-)
Odpovedať
Pripajam sa!!!! No, bolo by lepsie, keby tato stranka nebola az taka dobra, aspon by som na nej nebola zavislaaaa..... :-D :-D :-D :-D :-D Na hlavnej stranke by malo byt varovanie: POZOR, VYSOKO NAVYKOVE!!!!! :-D :-D Ale teraz vazne: aj ja si myslim, ze tato stranka je SUPER, neprejde den, aby som aspon nenakukla!! ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
usacek dakujem, no to ano mam to za par :-p :-D potom vam poviem ako to dopadlo ;-) ved aj fotky buduuu ;-)
Odpovedať
Bero...super si to napísala :-D :-D :-D Ja už som asi na mojejsvadbe závislá natrvalo :-D :-D :-D :-N
Odpovedať
Profilova fotka
luluuuuu :-) ! spominala si nejake stretko, daj viac info o nom! ;-)
Odpovedať
Usacek.....mojkoooo do IP :-)
Odpovedať
Profilova fotka
usacek krasnu temicku si tu vytvorila x-) ja to tu tiez mam velmi rada a velmi by som chcela aby bola nejaka odtialto zblizka kedze zijem v meste kde poznam akurat tak muzika a moju dcerenku a nemam tu ziadnu kamosku a chyba mi to obcas zajst na kaféé :-( nevadi budem sa snazit na stretko prist uvidiiiime :-) neprejde den aby som tu nebola,ja som uz ZAVISLAAA na tomto tu ved denne tu travim aj 2-3 hodinky :-D
Odpovedať
Profilova fotka
no yacne nieco davat dokopy, nejake stretko - aj ked neviem si to celkom predastavit, kedze neviem odkial ste vsetky.. Najjednoduchsie by bolo to urobit v BA, ale neviem kolke z vas by boli ochotne pricestovat na vyletik ;-) niekedy v oktobri by som to videl, hm? Piste nazor dievky! :-)
Odpovedať
Usacek...no ja som z TT tak to bude realne alle co baby od Spisskej Novej Vsi to mas autom 4 a pol hodiny do BA :-N Mám tam rodinu takze tu cestu absdolvujem aj 4krat do roka
Odpovedať
Profilova fotka
mne je to jasne, ale nemyslim si, ze ked to dam do Banskej Bystrice, tak tu bude lepsie.. Tak ci tak to budu mat potom tie zo zapadu aj tie z vychodu 2-3 hodky cesty, takze to bude zle pre vsetky.. (okrem stredosloveniek ;-) ) Asi sa neda urobit globalne stretko, aby boli vsetky spokojne, asi to treba rozdelit na vychod, stred a zapad, pripadne samozrejme, ktora bude ochotna pricestovat hocikam, tak bude vitana :-)
Odpovedať
Profilova fotka
usacek ale ja chcem napriklad vidiet aj bambulku ktora je zo Starej Lubovne ... a ja byvam v Leviciach takze si myslim ze je spravodlive ked kazda bude cestovat 2-3 hodinky vzdy lepsie ako jedna hodinku a dalsia 4 hodiny ... takto je to spravodlive ....sice ja v aprili idem na vychod a tak sa s bambulkou mozme stretnut tam v Sabinove lebo to je od SL nejakych cca 40-50 km ak sa nemylim ... :-N teraz nam to nevyslo v lete ked som tam bola ... usacek napisala si v muzskom rode prispevok vari si chlop??ak ak hej nevadi :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
co kde muzsky rod? juuj, to som si nevsimla - este v predchadzajucej sprave "videl" :-D nie, nie som duhovy princ co si skusa svadobne saty potajomky :-D :-D jasne, ze mas pravdu o tej spravodivosti, aj ja by som chcela vidiet napr. simiku z popradu, ALE moze sa stat, ze tym, ze to budu mat daleko vsetky, tak sa nebude chciet prist ziadnej :-( pri rozdeleni na kraje (aspon zapad-vychod), by aspon tie, co to maju blizko prisli.. Hrozne nerada by som nieco zorganizovala, a napokon si dievky tie 2-3hodky cestovania rozmyslia (pricom tu jednu hodku by si mozno nerozmysleli.. :-| ) a budem kdesi v strede republiky sediet osamela |-|
Odpovedať
Profilova fotka
trdielko citam citam a neviem najst kde pise v muzskom rode :-D :-D vari som uz nacisto oslepla? :-D :-N
Odpovedať
Profilova fotka
usacek somnou mozes ratat ked to bude v strede.. nemam probleeem ;-) ;-) si zlata, ze si ma spomenula, skoda, ze tu nieje smajlik co posiela pusu :-D :-D :-D :-p
Odpovedať
Profilova fotka
usacek neboj saaaa, osamelu ta nenecham, co siiii... mozno budeme sediet napokon same dve :-D :-D ale isto ta nenecham samu.. budem rada, ked sa viacere pridame babule.. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
simika - este v sprave o 10.55 som napisala "videl" na konci ;-) ok, no ak je teda vola cestovat zo vsetkych kutov SR do stredu, tak teda navrhujem Zvolen, Bystricu alebo Detvu ;-) co sa vam najviac pozdava? asi tam bude treba aj prespat, ci dame nejaky vikendovy dnik a stretneme sa pocas dna a vecer potom spat domov? :-) ako by ste si to predstavovali?
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?