Návrhy v katalógu firiem

Profilova fotka
v kategoriach firiem napr. http://www.mojasvadba.sk/companies/ca... by bolo fajn keby bol pri danej firme nejaky strucny popis (ako klasicky odkaz v katalogu napr. na Zozname). lahsie sa tak clovek zorientuje a nemusi pre podrobny popis chodit vzdy do kompletneho popisu firmy. aj ked je to riesene kategoriami, predsa len i v konkretnej kategorii mozu byt firmy rozdielne zamerane. napr. Hudba moze byt DJ, dychofka, zabavofka, dvoclenna kapelka, velka kapela, ... etc.
Odpovedať
1
2
6
Profilova fotka
Dik za napad. Myslim ze by to malo zmysel. Pouvazujeme ako to tam zaclenit.
Odpovedať
Profilova fotka
pekna stranka.. mozno by som pridal moznost diskusie k jednotlivym clankom. "usmieváčik"TM je super :-).
Odpovedať
Profilova fotka
Gratulujem priatelia moji! Vasa stranka prekonala moje ocakavania a tesim sa, ze som Vam mohla byt napomocna. Posnazim sa v tom pokracovat. Verim, ze zaznamenate uspech.
Odpovedať
Chvalim vas!! Paci sa mi vasa stranka, len by ste mohli pisat aj nejake zaujimave clanky zo zivota. Napriklad, ako ste sa zoznamili s partnerom. V niektorych pripadoch to moze byt zabavne citanie. :-) Dakujem a prajem vela uspechov a navstevnikov!! :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Vdaka za pochvalu :-) Ano mas pravdu najlepsie su clanky priamo o tom, co kto zazil, zo zivota. Na stranku chceme taketo nieco urcite dat. Je toho teraz na uvod trosku viac (dnes je 14-ty den od spustenia :-) ), ale tesime sa kazdej novej veci a napadu. Na druhej strane nie je uplne jednoduche najst ludi, ktori nam budu taketo pribehy pisat, čo ty na to? Neskusis nieco napísat? ;-)
Odpovedať
teraz ma este napadlo, (nove ficury vo fore su cool), ale este viem, ze na niektorych forach existuje moznost vypisat zoznam novych prispevkov od posledneho citania. Proste ked si chce niekto precitat vsetky nove, co este necital (resp vsetky aktualizovane zalozky vo fore), tak by to mohlo pomoct... ale iba ak by islo ;)
Odpovedať
najprv by som chcel pochvalit (ako laik a uzivatel) super vylepsenia... Naozaj aj diskusia je prehladna a velmi sa mi paci. Napadla ma estse jedna vec, co by sa mozno dala spravit a asi by to bol mocny nastroj v rukach planovacov svadby - kalkulacka. Ad 1, mohla by byt jedna, co by zhruba vypocitala naklady na svadbu pri zaskrtani jednotlivych policok (pocet hosti (x dajme tomu 800Sk na osobu za jedlo, fotograf ano/nie, vsetky poplatky, saty apod Ad 2, realna - kde si budu moct nahadzovat ludia polozky, kde uz cenu vedia - kvoli prehladu vydavkov... tot vsjo
Odpovedať
Profilova fotka
no kalkulacku tiez planujeme... Moc skoro to nebude ale urcite to planujeme. Dik za postreh.
Odpovedať
Ahojte, velmi sa mi vasa stranka paci, je vidiet, ze ju pripravujete s laskou :-D Mam len prosbicku - nemate nahodou zoznam obradnych sieni, tak ako su kostoly, ze by boli aj civilne obradne siene? A keby bol bratislavsky, bol by uplne genialny. Majte sa krasne a drzim palce.
Odpovedať
Profilova fotka
tato stranka je supeeeer, skoda, ze vznikla az po nasej svadbe 6.11.2004 :-( ten planovac je super vec, velmi by sa mi to hodilo, aj ked da sa to stihnut aj za dva mesiace, tak ako sme to stihli my a to som si saty vybrala v stredu vecer pre sobasom a topanky v piatok vecer pred sobasom, ale stalo to za to :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Tanita, na zozname obradnych sieni sa pracuje.... budu coskoro :-) Vdaka za pochvalu sisa. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Chvalim Vas, chvalim Vas, chvalim Vas!!! 8-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
ahoj BOb, jedna otazocka. Da sa po vytvoreni albumu do neho fotky pridavat aj ine odoberat? dik
Odpovedať
Profilova fotka
ali: Dakujeme, Dakujeme, Dakujeme! :-D prvosienka: Ano mozes aj pridavat aj mazat aj menit poradie aj menit popis aj vsetko co ta len napadne :-)
Odpovedať
uzasneeee! tesim sa! idem si tam rovno hodit saty :-) :-) :-)
Odpovedať
Ahojte, vsimla som si, ze ste pridali zoznam matrik. Ste fakt uzasni. Moc dakujem. A moc sa mi paci, ako stale vylepsujete a pridavate nove a nove veci. Drzim palce nech vam to vydrzi. Krasny dnik. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj tanita, dakujeme za pochvalu a prajem vesele pripravy. (aj ked myslim, ze ty sa este len rozkukas - nemas stanoveny termin svadby) ;-) ;-)
Odpovedať
Ahoj Majka, mas pravdu, len zacinam. Svadba bude niekedy na konci augusta resp. zaciatku septembra v Bratislave. A zatial o tom vieme len my dvaja :-)
Odpovedať
Ahojte :-) jeden napadik: ak tu uz nahodou niekde bol spominany tak sa vopred ospravedlnujem... tlacia (fakt hrozne) ma skusky a enmam cas vsetko citat, tak selektujem ;-) Ked kliknem na forum, potom na kategoriu tem, zobrazi sa mi zoznam tem s tym ze su vyznacene tie s novymi prispevkami. Ked kliknem na konretnu temu, tak ma to hodi na jej prvu stranu. Nebolo by fajn keby ma to hodilo na poslednu? teda k najnovsiemu prispevku? Teda aspon pre mna co to ako-tak sledujem... Pre niekoho kto je tu prvykrat je urcite podtatne si to precitat od zaciatku... No proste som hlupa :-( a uz som parkrat klikla takto na temu, precitala si tam posledny prispevok, zistila, ze ved ten je tam uz dlho a s pomyslenim "asi to nejako blbne" isla na inu temu. to ze je tam druha strana som si vsimla neskor. Tak porozmyslajte... pa
Odpovedať
prvosienka, toto uz je hotove. Neklikaj na nazov temy ale na cas posledneho prispevku a dostanes sa priamo nan. :-) Drzim palce na skusky! h.
Odpovedať
supeeer dakujem helen... prva skuska v nemcine pozajtra a sto stran som este ani necitala :-(
Odpovedať
no fakt super stranka,v najbl. dnoch cakajte vela otazok :-) Helen, je este drazba Tvojich zatial nepouzitych veci aktualna, ci uz je vsetko rozchytane? ]-( Nemate niekto svadobne topanky cislo 36? A neviete o restike v BA pre vyse 100 ludi, kde je aj vybeh na terasu, ku grilu a pod.? Zatial mam vybratu Hradnu branu a Pohodu. Tesim sa na vase napady a idem si spravit album so satami,sa teste :-D
Odpovedať
Katulienka, ja mám topánočky 36. Ale svadbu mám taktiež 20. augusta...
Odpovedať
gaja, skoda, ale aspon mozme spolu dufat, ze 20. bude pekne :-)
Odpovedať
BOB, prosim ta , pozeram v sekcii kostolov, ze tu nie je Kalvaria, nebolo by mozne tam pridat tento kostol prosim?
Odpovedať
Profilova fotka
Katulienka, Kostol Panny Marie Sneznej na Kalvarii v Bratislave som pridala do rubriky Kostoly. Nemam vsak este jeho fotografiu, tak preto som ho tam nedala uz skor. Zatial je bez foto.
Odpovedať
Profilova fotka
Katulienke: presne taka restika v BA, kde sa vmesti okolo 100 ludi (aj vyse) a je vybeh na terasu a ku grilu je Pegas v DNV. My tam mame zajednanu salu (11.6.) a presne take nieco sme hladali, uz len dufat, ze bude pekne teplo a ze terasu aj s grilom vyuzijeme :-) Su tam rozne moznosti usporiadania priestorov, treba to ist kuknut, su ochotni a mili... Btw: z tejto stranky som uplne nadsenaaa... toto je moj prvy prispevok v tomto fore, aj ked diskusie tu sledujem uz nejaky cas....
Odpovedať
Maji, dik za zaradenie, zajtra tam volam :-)
Odpovedať
dakujem, happygirl, uz sme tam boli pred dvomi tyzdnami a slubili, ze poslu rozpocet a neposlali nic, tak sa im ozvem este...ale DIK :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Bob a Majka, chvaaaalim chvaaalim :-D
Odpovedať
1
2
6
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?