NOVINKA: 3ti admin

Profilova fotka
Ahoj vsetci, uz dlhsie sme uvazovali s Majkou o tom ako riesit adminovanie na stranke, kedze nedavno sa nam narodil syn a casu na sledovanie stranky je menej. Zaroven stale stupa pocet ludi co na stranku chodia a priznam sa: nestihame. Jedine riesenie, ktore nas napadlo je pribrat dalsieho admina do nasho teamu. No, len kto by to mal byt? Idealne niekto, kto je na stranke pravidelne a uz to tu pozna. Z toho nam vyplynulo, ze by to mal byt niekto z uzivatelov... A ako sme takto nad tym spekulovali a nevedeli sa rozhodnut co s tym, prisiel nam z cista jasna mail od emjee, ktora sa ponukla, ze by nam rada pomohla s adminovanim. Naroky, ktore mame na admina splna na 100%, tak sme s nou dali stretnutie, kde sme si podrobne vysvetlili co a ako (vsetky pisane aj nepisane pravidla), a od dnes oficialne rozsiruje pocet adminov na 3och. Co sa tym meni? V podstate nic. Admini tak ci tak vacsinou pracuju "v pozadi". Ak vsak budete mat napr. nejaku poziadavku na zmazanie temy alebo prispevku mozete to uz pisat aj emjee. Vykricnik pri prispevkoch a temach zatial bude smerovat na majku, ale casom asi zmenime aj to. Co sa tyka krajin, emjee bude adminovat hlavne slovenske stranky. Emjee drzime palce, nech sa jej adminovanie dari a verim, ze bude platnym clenom admin teamu. bob a majka
Odpovedať
Myslím, že ste vybrali správne a Emjee je šikovná baba, tak to zvládne na 1*.
Odpovedať
dobry vyber bob hlavne mam pocit ze je nestranna
Odpovedať
bob neviem ci sa niekde nestala chyba ale pred chvilou sa mi zdalo ze stvrty admin som ja vedla prispevku som mala moznost zmeny s tym ze som mala otvaracie okienko s niekolkymi moznostami preco ho mozem zmenit
Odpovedať
Ahoj Bobe, na strankach mojasvatba.sk se mi zobrazuje to co dorotce,ze bych byla 5- ty admin :-D :-D
Odpovedať
U me uz je to v poradku ;-)
Odpovedať
gratulujem k babatku x-) x-) x-) x-)
Odpovedať
Emjee, good luck a trpelivost s nama :-)
Odpovedať
zirafko nic proti, ale emjee bude adminovat slovenský drbny ne tebe :-p :-D ale jinak teda emjee ty si ale troufáš, fíííííha ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
dakujem ;-)
Odpovedať
Emjee, držím palčeky a želám veľa trpezlivosti ;-) :-D
Odpovedať
Profilova fotka
no jasne, emjee je super... 8-) a my jej vsetky uspesne budeme zalovat a spoluadminovat... :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Ako inak- my predsa musíme žalovať =-) a upozorňovať ;-) a spoluadminovat a nielen slovenské drbny ;-) ale aj české drbny ;-) Emjee - super rozhodnutie!
Odpovedať
Profilova fotka
Emjee, vela stastia! Bob - spravny vyber :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Bobe, a co zvolit ještě někoho pro českou verzi? měla bych pár návrhů, kdo by to mohl být- já se tedy nehlásím, neměla bych čas, a ani zájem ;-) ale kdyby na to přišlo, můžu dát tip ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Emjee vela stastia v adminovani. ;-) Da sa povedat, ze si ti uz aj robila a casto spravne dievcata upozornovala, ked zbytocne zakladali temy, co uz existovali a tak pod.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?