NOVINKA: Bazar s kategoriami

Profilova fotka
Ahojte! Konecne som uviedol dnes do zivota bazar s kategoriami :-). Takze uz sa nebudete musiet prehrabavat svetkymi inzeratmi kym najdete to co potrebujete. Zaroven som uverejnil pravidla bazaru, najdete ich v bazare tradicne v pravom hornom rohu pri vykricniku. Dolezita vec, ktora sa zmenila je to, ze inzeraty sa uz nemazu same ale mazu ich uzivatelia. Takze ak uz nejaky inzerat nie je aktualny rovno ho zmazte. Inzeraty starsie ako 28 dni sa sice nezobrazia v zozname inzeratov, ale zmazane autmaticky nebudu, takze v 'Moje inzeraty' ich najdete. Naraz moze mat kazdy uzivatel max. 6 inzeratov. To zatial zostalo rovnake. Co sa tyka starych inzeratov, nie su zaradene do ziadnych kategorii. Avsak za 28 dni sa to postupne precisti a bude vidiet iba nove inzeraty, ktore su kategorizovane. Ak mate akekolvek otazky k novemu bazaru: 1) pozrite pravidla bazaru 2) napiste sem ;-) bob.
Odpovedať
Novy bazar vypada moc pekne, ale chybi mi tam odkaz pro upozorneni admina, ze inzerat neni svatebni nebo byl zadan dvakrat ;-)
Odpovedať
wow super....jej uplne perfis....ale tiez mi tam tie kolonky chybaju co aj zirafke
Odpovedať
Profilova fotka
Kolonky dorobim, bude to robene trochu inym systemom, ale upozornovanie tam bude. Zatial to nemam hotove, tak ak nieco najdete tak prosim napiste IP nejkemu adminovi.
Odpovedať
ahojky, novy bazar je super velmi sa mi paci, ale neodpustim si jednu vytku, troska sa mi zda neprehladne stlpec s popisom, mozno by nebolo zle keby boli z toho dva stlpec, jeden iba nazov trebars predam svadobne saty a v druhom stlpci by bol kratky nahlad na text napr biele cislo 38... ale bob jednoznacne mas pochvalu :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?