Novinka: Fotečky pri príspevkoch

Profilova fotka
Zdravim vás, ako som už v minulých novinkách spomínal plánoval som pridať k príspevkom obrázky užívateľov. Tak už som to dokočil, výsledok môžete vidieť pri každom príspevku vo fóre. Keď prejdete myšou cez túto fotku, zväčší sa a zobrazia sa vám ďalšie údaje o autorivi, ako napr. kedy chystá svadbu alebo či ju už mal, koľko príspevkov už napísal atď. Viacerí ľudia mi písali, že tieto údaje by im pomohli pri komunikácii, napr. podľa počtu príspevkov sa dá rýchlo zorientovať či je autor príspevku na mojasvadba.sk už varený-pečený alebo iba začiatočník, podľa dátumu svadby zas či už hovorí zo skúsenosti alebo či svadbu ešte len chystá a či približne v období kedy aj vy atď. Jedinou podmienkou na pridanie fotky je, že by to mala byť naozaj vaša fotka. Boli by sme veľmi neradi keby to skončilo ako na iných fórach kde si užívatelia dávajú fotky hercov, modeliek, polonahých slečien a podobne. Ak svoje foto zverejnit nechcete, samozrejme nemusite, a ak sa chcete ostatným ukázať uverejnite foto na ktorom ste práve vy a len vy :-) P.S. Foto si môžete pridať v Nastaveniach. Treba na to byť prihásený.
Odpovedať
Ahoj bob. Tie fotky su fajn napad. Je to dobrovolne a je to dobre. Je ale nevyhnutne zverejnovat MENO?! Pozri, ja napriklad sice chystam svadbu na 3.9. a figurujem tu pod nickom prvosienka. Nechcem ale aby ludia poznali moje meno. Nie ze by som sa hanbila za svoje nazory co sem pisem, ale napriklad preto, ze tu nasu svadbu nezotrubujem po mojom okoli. A preto nechcem, aby ludia z mojho okolia co viac alebo menej nahodne na toho forum natrafia o nej vedeli. Maju na to este dostatok casu. Tiez som nechcel zadavat def. termin svadby, ale pre pouzivanie planovaca som to urobila. Tiez si myslim ze to nie je v sulade so zakonom na ochranu osobnych udajom. Checkni si to, nech nemas tahanice. Ak to napriklad chces zverejnovat musis mat suhlas a ten tu ziadna z nas neodklikla. Su to pravnicke hovadiny, ale je to tak. Tento napad s menom sa mi vobec, ale vobec nepaci. Ak by sa mi pacil, tak vsade si dam ako nick moje meno a priezvisko. Ja to osobne povazujem za zasah do mojej sukromnej sfery.
Odpovedať
Bob, dufam ze ten moj postreh neberies v zlom. Pre seba som si ho uz vyriesila, volam sa kvetka kvetkovie. Len bacha na ten zakon o ochrane osobnych udajov.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj prvosienka, dik moc za prispevok. Vobec ma nenapadlo, ze by niekto chcel tajit svoju svadbu (aj ked je to uplne logicke a mozno budem tiez medzi nich patrit do buducna :-D). Takze som to vymyslel tak, ze do nastaveni dam zaskrtavatko "[X] Zverejnit meno a priezvisko". Takto ti co chcu mozu meno zverejnit, ti co nechcu nemusia. Datum tam necham, kedze bez mena je pre tych co chcu tajit "neskodny". Docasne som to meno odtial vyhodil kym to nenaprogramujem. Co vravis na taketo riesenie? Co na to ostatni?
Odpovedať
Ahoj bob, myslim ze je to rozumne riesenie. Ten datum je uplne ok, pomaha nam sa medzi sebou zorientovat. Co na to ostatni som velmi zvedava... Aj ked uz asi nic, kedze je ten problem vyrieseni a tie mena nie su... ;)
Odpovedať
ehm! *vyrieseny*!
Odpovedať
bob, super. Myslim, ze takto je to ok, web ma byt asi a priori anonymny.
Odpovedať
Ahoj Bob, napadlo ma, ze by bolo dobre do toho "pasu" dat miesto svadby. To je dost casta otazka. Pri zadavani svadby by sa proste zadalo este miesto svadby. Co ty na to?
Odpovedať
Profilova fotka
prvosienka: moc good idea. Planujem tam dat okres, staci tak?
Odpovedať
bob supeeeeer!
Odpovedať
Profilova fotka
Super Bob, si velmi sikovny!!! Klobuk dole.Vyzera to fakt super!:-)
Odpovedať
nestacim sa divit aky si sikovny, ja som rada ked sa mi podari poslat fotku v maili :-D ale vazne, je to tu super, musim sem nalanarit viac bab
Odpovedať
Profilova fotka
A co sa tyka osobnych udajov, ved nikto si ich tam nemusi dat a ked uz si ich tam da, tak je za to aj sam zodpovedny :-) Takze Bob, neboj.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Ahoj Bob, mne dnes napadla taka vec, ze by si vsetkych uzivatelov mohol hodit do jednej kolonky (aj s tymi pasmi). Aby som potom nemusela hladat vo fore dotycnu osobku, ktorej napr. chcem poslat internu postu. A aj kvoli tomu, ze by sa to sprehladnilo, kto ma kedy a kde svadbu (ja napriklad postradam dievcata z vychodu - neviem ci tu ziadne nie su, alebo sa len nezapajaju do diskusii... ) :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
Ako si mozem pridat takuto fotku? Dala som si do nastavenia fotku, ale nezobrazuje sa mi (v nastaveni ano, ale pri prispevkoch uz nie). Musim ju zmensit alebo s nou nieco ine urobit? Format by mal byt dobry, kedze sa v nastaveni zobrazi.
Odpovedať
Skus ju este trochu orezat, mozno potom :-N
Odpovedať
Profilova fotka
Aha, super! Asi bola fakt len velka, teraz je to uz vporiadku. Vdaka! :-)
Odpovedať
super ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
trinitylex12 • Dnes v 10:09 salomee ked sme pri tých pravidlách ;-) pri udavani foto do pasu na m.svadba.sk sa vyžaduje "iba svoje aktualne a reálne foto"inak bude zmazané ;-) slnieckova • Dnes v 11:50 trinitylex12: moja rec :-) ak sa bavime o nejakych striktnych pravidlach, tak by mali platit rovnako pre vsetkych. Priznavam, dala som si do pasu fotku dietatka (ilustracnu :-D), behom hodiny mi bola vymazana, pritom tu pozorujem (aj na MK) mnozstvo uzivateliek, ktore ani zdaleka nemaju v pase svoju fotku... pritom to nie su uzivatelky, ktore sa ukazu na MS alebo MK raz za mesiac, ale prispievaju pravidelne v rovnakych temach, takze su "viditelne".... len tolko som chcela :-D ale predpokladam, ze podla pravidiel budem zmazana pre odbocovanie od temy :-D :-D zezulicka • Dnes v 11:59 trinitylex12 - tak se na ten obrazek salomee podivej poradne :-D :-D :-D
Odpovedať
trinitylex, když už jsme u toho, pořiď si brýle nebo větší monitor. salomee má v pasu reálné foto. já ji tam vidím. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
myslíš tu čiernu mumiu na lavo ? :-D aha tak prepač už i ja ju vidím x-)
Odpovedať
Profilova fotka
Moment, nějak nevím, že se tu řešila moje fotka v pasu... myslím, že není o nějak výrazně jiná, než některé tady, až budu mít fotečku v bílem tylovém závoji, tsk dodám. Jestli je moje foto špatné, tak ho ráda smažu, případně změním... ??? Trinitylex12:Ano, ta"čierna mumia na lavo" jsem já:-), aktuálně z tohoto léta.
Odpovedať
Profilova fotka
... a reálná je taky :-D . a to "inak bude zmazané" respektuji a věřím, že pokud admin usoudí, že je špatná, smaže ji, nebo mne upozorní.
Odpovedať
já opravdu žasnu, na jaký kraviny má někdo čas :-D a jak uboze se snaží někoho urazit :-D
Odpovedať
Profilova fotka
tak sme dve :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?