NOVINKA: nové adminky - "domika007" a "ooo"

27. okt 2009170

Kedze stranku www.mojasvadba.sk adminujem sama, stranku www.beremese.cz iba iKarkulka + ja a moze sa totiz stat, ze obe budeme dlhsie mimo internetu a potom by na strankach zavladla anarchia 😃. Rozhodli sme sa preto, ze "pijmeme" nove adminky. Ziadny konkurz nebolo potrebne robit, pretoze uz dlhodobejsie sme si vsimali, ze hlavne tymto 2 uzivatelkam sa nepaci ked sa porusuju pravidla, casto oznacovali duplicitne temy a albumy nesplnajuce pravidla. Budte na ne, prosim, dobre a aj ony budu na vas 😉.

Baby, vela stastia a pevne nervy 😵

• Jani, dakujem velmi krasne za uvitanie. 🙂 Ani neviem, co napisat. 😃 Asi len to, ze sa budem snazit co najlepsie adminovat. 🙂

• A aby som nezabudla, "domike007" (nielen jej, ale aj ostatnym adminkam) prajem len prijemne adminovanie. 🙂

• tak prajem novym adminkam prijemnu "robotu" 🙂

• Sponzor fóra
  • janka velmi pekne dakujem aj ja...budem sa snazit adminovat ako budem najlepsie vediet 😉 a podobne aj ostatnym novickam adminkam zelam kraaasne adminovanie 😵 😵

• ja som si ich pracu tiez vsimla uz davnejsie a som ako uzivatelka MS velmi spokojna s vyberom 🙂 nove adminky, pevne nervy a malo roboty 😉

• 🙂 ooo - gratulééééjšn 😵

• ste zlate baby 🙂

sari, dakujem moc. 🙂

• este doplnim, ze mame nove adminky aj na ceskom koniku 😉 http://www.modrykonik.cz/forum/show.php?vThreadID=114152

• ooo - gratulujem 😉

• peti, dakujem. 🙂

• danulicek - dakujem velmo pekne 😉

• baby srdecne vam blahozelam 🙂

• super, konečně jste tady! hodně štěstí oběma 😵

• no bolo na case🙂))) kocky nech sa dari a nech vas to priliz nevycerpava 😉

mimochodom, jani keby si vedela aky som ja mala sen tuto noc 😃 😃

• fuha anax, tak to fakt netusim aky si mala sen 😃 ale idem to zistit 😃 😃

• Sponzor fóra
  • Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.

• preco mi svieti len jeden admin na stranke - janocka?

• luciferova - dobra otazka 🤔 😃

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém