Snúbenec vymýšľa pri fotografovi a kameramanovi

Ahojte kočky. 😊 Termín máme 1.7.2017, sála rezervovaná a hudba taktiež. Sú to veci, ktoré je treba riešiť v dostatočnom časovom predstihu. Problém nastal pri otázke "Aký kameraman a fotograf?" Priateľ mi povedal, že on nechce kameramana s odôvodnením, že svadobčania sa cítia uvoľnene, na čo som sa mu aj prispôsobila. Tak som chcela mať aspoň super fotografa (Pavol Delej) keď už nebudeme mať okrem fotiek žiadnú inú spomienku. No má problém aj s tým. Ako by ste to riešili?
Odpovedať
Profilova fotka
no ja by som trvala na tom ze fotograf byt musi :) kedze si mu ustupila v kameramanovi on by tebe mal zas na oplatku v tomto , ved predsa ide o vase spolocne spomienky a fotky su uplne super povedz mu ake to bude krasne o 20 rokov si to pozret a aby aj vase deti videli ako ste vyzerali atd :) drzim palce urcite ho presvedcis :)
Odpovedať
Profilova fotka
@majcikyna tu nie je problem ci fotografa alebo nie, ale Pavla Deleja alebo nie ;) Aj na mojom TOP rebricku je Delejova praca hned za Matom Kmetom. Nevesta ma velmi dobry vkus :) Pokial Vam to Vas rozpocet na svadbu vyrazne nenarusi, urcite si trvaj na svojom :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
@dajane ja som bola v tvojej situacii tiez. chlapi maju na svadobne vydavky triezvy pohlad narozdiel od nas zien, ktore by sme chceli vsetko to najlepsie. ja som bola tiez v tranze, z ktoreho ma moj chlap velmi rychlo prebral :-D na veci ktore by som bola ochotna si nasporit, on rozhodne ochotny nebol. a vlastne vdakabohu som si to vsetko uvedomila, ze nemozem chciet vsetko (radsej si tie peniaze naozaj odlozime na byvanie)...nakoniec sme obaja urobili kompromis, on ustúpil, ja som sa trochu uskromnila a sme obaja spokojní. máme oboje za rozumnejsiu cenu :-) drzime palce
Odpovedať
@dajane Najlepšie sú názory od známych, ktorí to už majú za sebou. Skúste sa niekoho popýtať, aké majú skúsenosti s fotografmi a kameramanmi. My sme pôvodne tiež váhali nad tým, či mať alebo nemať kameramana. Nakoniec sme mali a skvele sme urobili. Kameramana sme absolútne počas svadby neregistrovali. Bol taký nenápadný, že sme o ňom nevedeli :) A pri tom natočil parádne zábery. Svadobčania boli tiež uvoľnení a v pohode. Ono to je niekedy aj tak, že pokiaľ na nich nemieri kamerou príliš dlho a nie je príliš blízko, nemajú kedy zareagovať :) video aj fotky sú nádhernou spomienkou na svadbu. určite odporúčam :) no výber netreba podceniť. a u Deleja netreba ani váhať :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?