Som tu prvýkrát. Pomôžte mi ako s albumom

caute baby, som tu skoro prvý krát a vôbec sa tu nevyznam, nevedeli by ste mi poradit kde si mam pozerat vselijake fotky ako mate vy v tých prípravných albumoch? nechcela by som od vás kopírovat, a chcela by som si do svojho albumu dat tak isto co sa mne páci, a neviem kde to hladat. uz mam zalozeny prípravný album. dakujem :-)
Odpovedať
ahoj, vitam ta, album si zalozis tak ze si do neho vlozis hoc aj len jednu fotku, ktoru mas ulozenu vo svojom pc, smaozrejme mala by sa tykat svadobnych priprav.. Fotky co s ati pacia si mozes pozret v casti "fotoalbumy" "albumy z priprav" len klikaj, a ked sa ti nieco paci ulozis si do svojeho pc a potom das do svojho noveho albumu. Ak sa ti pacia fotky, ktore su nafotene majitelkou albumu a ted anie su postahovane z netu je slusne jej napisat doo Ip ci si mozes jej fotku ulozit do pc. IP jej anapises tak ze vedla jej mena najdes malu obalku so sipkou, kliknes na nu a uz uvidis co s abude diat...
Odpovedať
Profilova fotka
hmm...ja neviem ozaj nič v zlom, ale na toto sa zakladá téma...potom že je server pomalý a páda to tu ked je to tu preplnené... Munkacka inak na co si sa tu pýtala a anaxamon ti pekne učitelsky odpísala som prišla sama za 2dni .
Odpovedať
trinity - bud trosku zhovievava, nie kazdy ma pc v malicku a bohuzial nove tvare sa vacsinou boja zaradit do rozbehnutej diskusie tak otvoria radsej novu temu aj ked si myslim, ze ovladanie albumov a pridavanie fotiek je intuitivne (ak clovek bezne pracuje s pc a netom urcite)
Odpovedať
Profilova fotka
emjee bodaj by tu boli všetci taký zhovievabý ako ja :-) jasné ved pohoda, u mňa to intuitívne vždy istií google + slovíčko wedding a tam je toho kopa ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
munkacka, toto by ti mohlo trochu pomoct... baby tam davali linky na www stranky, ktore ich inspirovali.... postupne sama ponachadzas zaujimave stranky... a samozrejme, velky brat GOOGLE, ten najde cokolvek chces... ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?