Odpoveď na príspevok od michaelarecht:
Či už hľadáte dokonalý darček pre svojich blízkyc… @michaelarecht Dobrý deň prajem, Brasil Santos.Odpoveď na príspevok od michaelarecht:
Či už hľadáte dokonalý darček pre svojich blízkyc… @michaelarecht ja osobne mám najradšej kávu s mliekom najlepšie strojovú, ale nepoviem nie ani klasickej “neske“ . Najradšej mám klasickú arabicu alebo zmes arabicy a robusty. :)Odpoveď na príspevok od michaelarecht:
Či už hľadáte dokonalý darček pre svojich blízkyc… @michaelarecht najradšej mám Brasil Santos 🤗🍀❤️☕Odpoveď na príspevok od michaelarecht:
Či už hľadáte dokonalý darček pre svojich blízkyc… u nás doma sa pije iba Costa rica ;) kupujeme ju v zrnách keďže si melieme samiOdpoveď na príspevok od michaelarecht:
Či už hľadáte dokonalý darček pre svojich blízkyc… @michaelarecht najradsej mam kavu z cerstvo pomletych zrn s cerstvo napenenym mliekom z kvalitnej kavy, ci uz je to arabica alebo robusta. A kedze moj brat nastavajuci zenich je tiez pozitkovy kavickar bol by to pre nich super darcek pre hosti 👌😉🤩Odpoveď na príspevok od michaelarecht:
Či už hľadáte dokonalý darček pre svojich blízkyc… @michaelarecht Instantnú kávu neznášam, bolí ma po nej žalúdok. A ani mi nechutí. Kupujem zrnkovú a najviac mi chutí kolumbijská, no rada skúšam aj nové. 😍denne vypijem 3 šálky o objeme 150 ml.Príjemný deň prajem!Odpoveď na príspevok od michaelarecht:
Či už hľadáte dokonalý darček pre svojich blízkyc… @michaelarecht Najčastejšie nescafé crema alebo velvetku. Zvyčajne jednu ráno, len popri dcérke je nemožné si ju vychutnať ešte teplú, tak druhá káva príde na rad, keď už dcérka sladko spinká. 😁Odpoveď na príspevok od michaelarecht:
Či už hľadáte dokonalý darček pre svojich blízkyc… @michaelarecht Mne najviac vyhovuje arabika znacku nemam vyhradenu .Hlavne zrnkovu cerstvo namlete espresso.Odpoveď na príspevok od michaelarecht:
Či už hľadáte dokonalý darček pre svojich blízkyc… @michaelarecht čistú arabicu vždy čerstvo namletu v moka. 🙂Odpoveď na príspevok od michaelarecht:
Či už hľadáte dokonalý darček pre svojich blízkyc… @michaelarecht Pijeme kávu Július Meinl čerstvo namletú. Výhra by bol krásny darček na svadbu na budúci rok 🍀🍀🍀Odpoveď na príspevok od michaelarecht:
Či už hľadáte dokonalý darček pre svojich blízkyc… @michaelarecht Dosť cestujeme takže najlepšie si kávu vychutnám v prírode čerstvo pomletú 😊 Vašu značku kávy nepoznám no veľmi rada by som ju vyskúšala.Odpoveď na príspevok od barbi_ken:
@michaelarecht zrovna od Cafepoint je to Brasil S… @barbi_ken Ďakujeme všetkým zapojeným a gratulujeme Barborke k výhre v našej súťaži!😍 Dnes sa nám aj podarilo skontaktovať, takže súťaž v tomto momente považujeme za ukončenú. Ak ste nevyhrali, nezúfajte, určite vám čoskoro prinesieme novú súťaž o super ceny!🥰Téma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.