Aké druhy alkoholu zabezpečiť na svadbu ? Čo nesmie chýbať ?

Ahojte babenky, budeme mat hostinu v restauracii ale mozeme si priniest alkohol sami, tak bu som sa chcela spytat co take zvycajne byva, napada ma vino, vodka, konak, fernet stock. Co nesmie chybat? Pa,pa
Odpovedať
my sme mali vino, domace palene, fernet, pivo (to bolo capovane), a par flasiek dobrej whisky...
Odpovedať
Mali ste aj fernet citrus?
Odpovedať
ano, mali! A ten sa pil viac ako obycajny bez prichute. ;-)
Odpovedať
Ja fernet citrus neznasam, s cim sa to pije? S mineralkou alebo s tonicom?
Odpovedať
Libeth, my budeme mat vino biele, cervene, konak, whisky, demenovku, gin a fernet citrus, pivo capuju v restike (urcite bude, ja ho mam rada :-p )
Odpovedať
Co je lepsie gin alebo vodka na svadbu? A rozmyslala som aj nad becherovkou. A ake nealko sa zvycajne podava?
Odpovedať
Podla toho co maju hostia radsej. U nas viem, ze gin. A nealko - mineralka, cola, fanta, tonic, vinea ? neviem, nechavam to na restiku, ved maju skusenosti.
Odpovedať
Profilova fotka
my budeme mat vela vina - biele aj cervene a tvrdeho alkoholu len malo, lebo cela rodina je "vinova". ale nebude chybat vodka, fernet citrus, konak a aspon jedna prepravka piva. :-)
Odpovedať
zuzula: u nas je to podobne.. hlavne vela vina :-) a potom nejake tvrde, ale to zatial netusim ake.. viem zatail len, ze nesmie chybat whisky! (to je piticko pre mojho draheho) 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj libeth, môj brat toho mal kade čo, ale čo sme zistili, že u neho sme mali málo nealkoholického piva (mali strašne veľa cezpoľných hostí, ktorí ráno odchádzali domov autom).
Odpovedať
Profilova fotka
my sme mali hlavne vela slivovice a vodky(vychodniari), ale islo aj pivo a vino a nejaky ten konak a samozrjme aj nejake likery ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
My sme už kúpili fernet obyčajný ale aj citrus, koňak, vodku (tiež budú východniari), ešte sa kúpi víno (bude suché a sladšie tokajské), a máme aj domácu slivovicu. Poprípade sa ešte kúpia nejaké lepihubky (likér), aby si každý našiel čo mu chýba. Akurát tam bude chýbať pivo. Na tom sme sa zhodli obaja :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
my sme mali toto: http://www.mojasvadba.sk/album/view.p... tem, aky a kolko alkoholu, tu uz niekolko bolo, kuk http://www.mojasvadba.sk/forum/index....
Odpovedať
terqa, zaujimalo by ma kolko ste alkoholu ste kupovali, teda hlavne tej slivovice a vodky, kedze aj my budeme mat vela vychodniarov a pocula som uz kadeco, ze im to hrdlom rychlo preteka
Odpovedať
Profilova fotka
Ci vychodniari ci zapadniari, vsetci si na svadbe radi vypiju. Ja nie som vychodniarka ale bola som tam na uz na nejednej svadbe, nepije sa tam len vodka a slivovica, aj oni si radi daju fernet, gin, konacik. Takze neskatulkujte ludi na vychodniarov a zapadniarov, skor zistite konkretne co hostia oblubuju.
Odpovedať
ahojte damy, myslim, ze vyber alkoholu zalezi vzdy od toho co maju radi hostia, a tych si kazdy pozna. my budeme mat malicku svadbu v lete, takze vela alkoholiu netreba, a tiez sme skor vinovy, takze bude vino, pivo, demenovka, vodka, liker. dokonca aj na pripitok budeme mat demenovku, u nas tie sladbe pripitky nik velmi neoblubuje
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?