Časový harmonogram jedál na svadbe. Kedy čo podávať?

Profilova fotka
o 16,00 - kedy by sme mali zavolať ľudí na "predjedlo"? stačí o 15,00 alebo radšej skôr? potom keď prídeme z radnice, počítam že začneme jesť cca o 18,00. v robote mi radia sviečkovú ale mne to moc nepasuje. radšej by som mala gordom blue + ryža + zemiaky. dalšie jedlo by som chcela mať o 22,00 - švédske stoly... o 22,00 mi príde ďalších cca 20 ľudí, tak neviem či tam majú kuchári toho pripraviť viac, alebo stačí pre tých 50 ľudí čo je pozvaných? všetci asi nebudú jesť a keď aj budú, nie také velikánske porcie... či nie? nie je to neskoro? o 22,00??? no a potom po polnoci kapustnica. prosim poradte mi. dik ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
to na začiatku malo znamenať, že sobáš je o 16,00 ;-) som nejaká zmätená
Odpovedať
ahojky , o kolkej mas obrad? od toho by sa to malo odvijat. my mame o 15:00 omsu takze o nejakej 17:30 by malo byt predjedlo, ak sa to poposuva, tak o 18:00 najneskor. hodinu po prvom predjedle pride chod 2. a to je zmrzlina a kava. 22:00 svedske stoly.. tie sa budu priebezne doplnat. a o 1:00 bude kapustnica. a medzi tym budu na stoloch zakusky, kolace a tak. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
jj2202, podla mna o desiatej uplne staci. Vsak si zober, ze sa doveceria okolo siedmej a potom kolacik sem, kolacik tam trochu potancuju a je 22.00. Myslim, ze tych 50 porcii urcite staci. Jednak nebudu jest urcite vsetci hostia, po druhe nie take porcie a kamarati sa tam tiez nepridu najest. Z tej kapustnice popol noci si urcite daju. Ale ja keby som niekomu prisla na svadbu o desiatej a prave by boli svedske stoly, tak by som tiez hned do toho nepustila a ked tam len tak symbolicky. A co sa tyka tej svieckovej je to take tradicne jedlo, ale neviem, ci velmi svadobne. Ale je to individualne. Ja osobne by som pre to asi nerozhodla. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
sobáš o 16,00 predjedlo bude pred sobášom 1. jedlo (po sobáši) cca o 18,00 aj tá zmrzka nie je zlý nápad, ale na stoloch bude toľko koláčkov, že neviem či niekto bude jesť zmrzku. ale zase máme to v júli, takže možno aj áno... to s tým dokladaním je super nápad, len ako mi to potom vypočítajú :-))
Odpovedať
Profilova fotka
cauko jj, no my to budeme mat asi takto nejak: o 17.00 prva vecera - pripitok, kuracia polievka, gordon blue, hranolky, ryza, zmrzlinovy pohar o 20.30 druha vecera - nejake kuracie sote ryza zemiaky obloha a okolo 22.00 - svedske stoly po zvysok noci - zmes studenych a teplych jedal (rozne druhy masa, ryza, zemiaky zeleninove salaty, syr, sunka a rozmyslame aj nad prasiatkom pecenym)- nechceme ani kapusnicu a ani gulas alebo nieco podobne, lebo mne ako neveste vadi ten smrad z toho a je to strasne tazke na zaludok - takze nasi hostia maju smolu ;-) , ale budu si musiet urobit take doma. asi tak :-) inak uces mi nevadi ze si si skopirovala - aspon viem ze je pekny ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p...
Odpovedať
Profilova fotka
minitrouble ty si dávaš robiť ten účes?
Odpovedať
a kolko vina planujete na osobu??a tvrde??
Odpovedať
Profilova fotka
jejda tak to vôbec neviem, ale máme to v hoteli, tak koľko sa vypije - toľko sa zaplatí...
Odpovedať
Profilova fotka
víno bude normálne na stole v džbánikoch a tvrdé zvlášť na druhom stole...
Odpovedať
my si alkohol mozme doniest,aj nealko,len neviem kolko toho mame kupit pre uz 77 ludi. skusim sa opytat v hoteli aj ja.
Odpovedať
Profilova fotka
jj, no zatial u mna vyhrava tento uces, alebo aspon nieco podobne, lebo mam asi taku dlzku vlasov - mozno o nieco dlhsie, ale este uvidim ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
no my budeme mat 35 ludi na hlavnom a asi dalsich 20 pride okolo 21.30...planujeme tvrde len asi 5 flasiek a potom pocitame na hlavu 1 flasu vina alebo mozno aj viac, kedze tvrde nebudeme si moct priniest.
Odpovedať
Profilova fotka
inak my planujeme si dat vino naflaskovat tak ako vysluzkove vino a chceme tam dat nejake nalepky alebo karticky na stuzke okolo hrdla flase s nasimi fotkami a nejakym textom
Odpovedať
Profilova fotka
no ja mám tiež víno prinesené....ale platiť budeme len toľko čo sa vypije. je to všetko cez môjho šéfa.
Odpovedať
Profilova fotka
no my si kupime veeela, aspon budeme mat zasobu na dalsie mesiace ak zvysi ;-) , my sme taky vinkovi obaja
Odpovedať
Rebeka dobry napad z kapustnicou o polnoci,mam hosti z uk,tak to bude nieco nove-okrem ineho chi-chi-chi :-D . Ja ju mam tiez rada,taku vianocnu mnnam :-p si mi narobila chute,tu som v uk a tuzim po kapustnicke :-p ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
no pre neslovakov je to fakt super napad dat im kapustnicu - to bude uplne ine pre nich ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?