Fľaše na stoloch

Profilova fotka
Ako riešite nevzhľadné plastové a iné fľaše na stoloch. Bude ich tam toľko že zanikne výzdoba. Pálenka 7dmička a 2litrovky malinovky a minerálky a vínové fľaše. Máte nápady?
Odpovedať
Profilova fotka
@janessa123 najjednoduchsie je spravit "napojový stol". Na stole nechat na zaciatok pri kazdom tanieri max malicku flasku mineralky. Ak ti ide o to, aby si hostia na zaciatku vsimli a vychutnali vyzdobu, tak toto je celkom pohodlne riesenie. Potom si kazdy bude brat co potrebuje a chce. No a treba este niekoho poverit, aby potom zbieral prazdne flase.. Osobne si myslim, ze kazdy sa vyzdobe najprv potesi a potom je to uz "jedno" :)
Odpovedať
Profilova fotka
@janessa123 my na zaciatku budeme mat len tretinkove mineralky, ostatne vsetky flase budeme mat pripravene na bocnom stole. a ked sa hostia pousadzaju, nasi akcni rodicia budu zistovat, co kto bude pit a to sa im prinesie... a mame to 2v1 - pri prichode vynikne vyzdoba a potom uz kazdy bude mat na stole len to, co bude chciet pit :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@janessa123 my na začiatku nebudeme mať na stoloch žiadne fľaše, aby to nerušilo celkový dojem z výzdoby keď sa vojde do sály. Na stoloch budú iba sem tam pekné krčahy s vodou a ktorej budú plávať citróny a mäta, maliny, prípadne iné ovocie, proste na osvieženie. a fľaše sa dajú na stoly až po predjedle :-) takže nič nebude rušiť výzdobu a splní to aj svoj účel :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj my sme mali na celej hostine džbány na biele víno, červené víno, minerálku, kofolu, alkohol stál na jednom stole odkial si potom ludia brali flaše ku stolom, ale to už bolo jedno, lebo to bolo tak od desiatej hodiny vecer a to uz mi bolo jedno ako vyzeraju stoly. S mineralkou a kofolou v dzbanoch som sa najskorej bala ale casnici doplnali uplne ukazkovo a kofola bola stale studena a bublinkova, takisto v dzbanoch boli aj dzuse, ale tych sa minulo len minimum zato kofole sme minuli dva 50 litrove sudy
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, my sme to spravili úplne inak. Namiesto aby sme fľaše schovávali, tak sme z nich urobili dekoráciu. Polepili sme fľaše vína "vyrezávanými svadobnými etiketami". Hrozne sa to páčilo, tak sme otvorili aj obchodík s etiketkami :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj.....tak my to urobime podobne ako @9majusska @danulicek nebudeme mat ziadne flase na stole fakt dame len nejaku vodu ktora bude na obcerstvenia bude tam pripitok....flase budu zatial na bocnom stole co su boxy vedla parketu a ked sa daju stoly do U tak budu vlastne za stolmi......a potom sa niekto z oboch stran postara ked sa spravi pripitok prvy tanec atd aby sa ponalievalo :)
Odpovedať
Na pekne vyzdobenom svadobnom stole nemaju plastove flasky a ine flasky co robit to mas pravdu. Vyzera to lacne a neesteticky. My sme mali personal navyse aby dolievali hostom vybrate napoje a splnali vsetky mozne priania. A ako michala.s a majusska9 pisali elegantne dzbany alebo krcahy , stali po slavnostnej veceri na stole a castejsie sa vymienali lebo bolo horuco. O polnoci sme mali slavnostny buffet ale aj tam nakladali kuchari aby ostalo vsetko ciste a a vyzeralo to jedlo chutne aj po 50 tom hostovi. Pravdu povediac zavisi vela od restauracie alebo hotela ako sa prezentuju. Nenavidim plastove flasky
Odpovedať
@teuflerin ked budes mat vsetok alkohol na jednom mieste pri hostoch tak co urobis s nedopitym alkoholom? Moji rodicia boli nedavno na svadbe a stalo sa to ze bolo velmi vela pootvaranych flias a nedopitych, podla mojho nazoru plytvanie. Ked sa flasa nedopije napr. vino mozes ho tak vyliat do vylevky a to nehovoriac kolko hosti ine chute no proste masaker vsade flase a nedopite..................
Odpovedať
v kazdom hoteli na zaciatku krasne vynikne vyzdoba su tam sklenene flase s vodou ale potom je to fakt jedno :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@irin12 no ja tam ale nedam vsetky flase naraz dam podla toho ako sa budu minat.....u nas ma nastarosti kazdy svoju poovicu hosti a ja pri sovjej budem mat na to cloveka ktory na svadbe bude iba kvoli tomu aby sa o osti staral..maminina kamoska..cize ona bude nbehat ulievat a podobne presne aby sa nestalo to ze budu rozpite flase a podobne :)
Odpovedať
@janessa123 ahoj naše vínko na svadbu bude kúpené na objem a dovezené v demižónoch, takže na hostinu sa bude rozlievať do krčahov, na začiatok má každý 7decku rajca, ostatné vody a flaše budu v zóne bufetu - na bočnom stole, odkiaľ si môžu svadobčania podľa chuti a potreby zobrať a ponalievať na čo budú mať chuť. Rozmýšľam, že ideálne by bolo aby aj minerálka, alebo vody mohli byť v nejakých karafach napríklad aj citrónom (voda, kola, tonic) - to musím ešte dotiahnuť s reštikou.
Odpovedať
@9majusska ahoj páči sa mi tvoj názor, nevedela som ako vyriešiť flase s minerálkou a alkoholom, teraz to urobím presne ako ty, na začiatku budu krčahy s vodou a citrónom, príp. mäta a po prípitku personál reštaurácie rozdá flase....super :))
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@mirus1510 to som rada že som niekomu aspoň trochu pomohla ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
no mineralka v dzbanku mi presla, ale vinko je neake kvalitne a musi byt na stole flasa, a aj palenka a neake sladke vody lebo vraj si nikto nebude k napojovemu stolu chodit. Cez vikend som bola pozriet na jednu vyzdobu a na stoloch flase a aj torty boli porozkladane, tacky s kolacikmi a s slanymi. svietnicky a organzu ani nebolo vidiet. Ani ju tam potom netreba davat:)
Odpovedať
Profilova fotka
@depingo vase nalepky su naozaj krasne a originalne :-) len som nenasla na vasom webe cennik..je mozne, ze by si mi ho poslala? dakujem za info :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@depingo prepac, uz vidim :-D
Odpovedať
hej, napojovy stol budeme mat tiez, ostatne v dzbanikoch
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?