Harmonogram svadby

Profilova fotka
Nevesticky, prosim vas, kedy ma byt tanec novomanzelsky ?? ako to ide zaradom? prideme, usadime sa a hned sa ide jest ? predjedlo,polievka a potom tanec alebo po hlavnom ? dakujem
Odpovedať
ahoj mi sme pozametali črepiny a išli sme k stolu, bol prípitok ,jesť okolo 17 hodiny, obrad bol o 15,zjedli sme polievku, hlavné jedlo a chvílu sme posedeli a išli sme tancovať prvý manželský tanec, jedenie sa podávalo okolo 2 - 3 hodinové pauzi
Odpovedať
my sme to mali takto - obrad, skupinove fotenie, rozbijanie taniera, potom sme sa usadili, boli prihovory a pripitky (hovorila svokricka, svedkovia a par slov aj drahy povedal), potom priniesli predjedlo, polievku a hlavne jedlo...potom sa chvilu rozpravalo, kto chcel si dal kavicku, medzitym sme este nejake dary podostavali, potom sme dali prvy tanecek, pridali sa rodicia a potom sa rozprudila zabava volna...okolo 11 vecer sme krajali tortu (chceli sme skor ale nestihli sme) a potom cepcenie, kyticu som hadzala az v popolnockach, lebo som zabudla skor, ale to je fuk....urob si harmonogram podla seba :)
Odpovedať
Profilova fotka
kazdy ma tak ako sa dohodne s DJ, kamerou a prevadzkou saly. My napriklad sme sa usadili, príhovor, modlitba, mali predjedlo a polievku, potom sme mali SVADOBNY TANEC novomanzelsky, prve kolo zabvy a medzitym nosili na stol a potom 1. hlavne jedlo... Fakt, ako sa vy dohodnete, tak to bude :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ako píše majka0007 je to na dohode s kapelou. Ja som povedala, že chcem tanec až po hlavnom jedle, oni mi povedali že ak sa stane že v reštaurácii ešte nestíhajú mať niečo dovarené na hl. menu tak sa zvykne dať novomanželský tanec a kolo po polievke, tak že sa to bude riešiť až za pochodu, keď sa uvidí ako sa stíha. Tak aj bolo, reštaurácia stíhala v pohode, ale aj tak sa prišli pre istotu spýtať či teda majú hrať po celom jedle alebo po polievke. A program sme mali asi takýto: obrad, presun na hotel, privítanie a rozbíjanie taniera, prípitok, modlitba, celé hlavné menu a potom bol prvý tanec.
Odpovedať
Profilova fotka
dakujem vsetkym za rady :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?