Ahojte, poradte prosim nejaky naozaj pekny podnik, hotel, hocico co je na urovni a nevyzera ako pivaren, vinaren, alebo take nieco...mame sice len najblizsiu rodinu, ale hostinu by som chcela mat naozaj peknu a nie len nejaku "aby bolo". Dakujem za tipy, pripadne Vase skusenosti
Ahoj my mame tiež podobný problém.. Budeme mať svadbu v oktobri a zatial sme našli iba dve reštiky, či hoteli.. Jeden, čo je naozaj krasny a za super cenu s výbornými podmienkami je Hotel premium
. http://www.hotel-premium.sk/sk/premiu...
... Snád sa bude páčiť... my by sme určite chceli tam, ale ešte nemame veľa vecí vyriešených.. Tak snád nam to tiež výjde.. prajem veľa šťastia.. A prosím ak by si niečo našla aj Ty, daj mi vedieť... Budem rada.. Dakujem :)
Pridavam sa k spominanemu Aucafe a Albrechtu, akurat v Albrechte si nie som ista, ci by vas mali ako oddelit od zvysku restiky. V Aucafe je zimna zahrada, kde mozete byt len vy. My sme mali hostinu v Penzione Berg v Petrzalke, tam vas tiez vedia oddelit takou zastenou, len neviem, ci by to zodpovedalo tvojim predstavam. My sme tam boli velmi spokojn4
@martinica20 malo tam byt ze jedlo vynikajuce :) spravili nam to v zimnej zahrade, naozaj krasny priestor. a este sme tam mali priamo pred restikou rovno aj obrad pod holym nebom, takze ja som bola spokojna
aj ja som pôvodne chcela mať svadbu v aucafe, ale priateľ mi to zatrhol :-D neviem prečo, on to v aucafe vôbec nechcel, že mu to tam nejak nepasuje. škoda, lebo je tam krásne.
Do Parlamentky som volala, ale manazer ma tyzden dovolenky, vrati sa az buduci tyzden, tak cakam :-/ V Bergu maju nas termin obsadeny, Albrecht a Aucafe este pozriem, dakujem baby :-)