Jesenné predjedlo

Zdravím, čo by ste dali ako predjedlo na jesennú svadbu? Niečo malé, nápadité... Určite nie šunkovú rolku 🫣😁 Menu bude viac menej klasika - slepačí vývar, mäso na slivkovej omáčke, dezert torta so slaným karamelom. Je vôbec potrebné predjedlo?
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od ivkaeddie:

Zdravím, čo by ste dali ako predjedlo na jesennú …
@ivkaeddie Ahoj. Možno niečo z tekvice alebo gaštanov, mini quiche, pečené figy s kozím syrom a medom, mini tekvicový koláčik, niečo s pečenou mrkvou. Predjedlo je fajn, vraj naštartuje chuťové bunky. A väčšinou je aj niečím, na čo sa krásne díva a hostí navnadí na ďalšie chody. Inak aj tekvicová polievka sa k jeseni hodí, ale klasika je klasika. No mnohých by určite potešila hokaido polievka. Možno som neporadila, ale inšpirovala si ma. Určite zozbieram nejaké tipy a pripravím článok. Sleduj Magazín :-)
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od ivkaeddie:

Zdravím, čo by ste dali ako predjedlo na jesennú …
@ivkaeddie aj ja by som dala asi predjedlo len nieco take male. mozno aj take mini opecene bagetky s nejakymi tromi roznymi natierkami. losos, sunkova a syrova.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od denisa_hajdukova:

@ivkaeddie Ahoj. Možno niečo z tekvice alebo gašt…
@denisa_hajdukova Ďakujem krásne ❤️ Urobím si nejaký prieskum, ale článok plný inšpirácií určite poteší 🫶
Odpovedať
Profilova fotka
ano, na svadbach bezne byvaju tie bagetky s roznymi natierkami, to je najlepsie podla mna, lebo si vies vybrat, co ti chuti. 😊
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od boskovie:

ano, na svadbach bezne byvaju tie bagetky s rozny…
@boskovie a nie len to, ale možno aj prídeš na niečo čo ani nevieš že by ti niekedy chutilo 😅 @ivkaeddie no keďže je to na jeseň tak tiež by som išla do niečoho s tekvicou a medom. polievku napríklad by som dala tiež tekvicovú, tá aj dobre zahreje, predsa len to sychravé počasie na jeseň chce niečím "zafarbiť" 🙂
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od jajuska889:

@boskovie a nie len to, ale možno aj prídeš na ni…
@jajuska889 Ano, ano, tekvica je fajn, najprv som citala, ze cuketa 😄 Myslim, ze tej bude mat kazdy po lete akurat tak dost. 🤣
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?