Koľko alkoholu a nealka treba na svadbu pre 100 ľudí?
- PRO
Malý návod nájdete tu
http://www.francuzskevina.sk/svadobne-vino/
14. júl 2016 @francuzskesvadobnevina ďakujem
ešte tvrdý alkohol...to bude zaujímavé
14. júl 2016- Sponzor fóra
@katarinkalp tvrdy alkohol skus podla toho kto co pije, priblizne urcite budes vediet
mam kamosku ktora mala ako tvrde len domacu a to boli vsetci hostia nadseni
14. júl 2016@barbie_22 Domácu budeme mať aj my a rozmýšľala som ešte nad vodkou a nejakým koňakom...
15. júl 2016@katarinkalp tak tak.. nieco tmave nieco biele a vybavene. Je zbytocne davat prilis vela druhov..
8. aug 2016@barbie_22 prosím ťa, u nás svokra vymýšľa, že pre jej švagriné máme kúpiť vaječný a pre neviem koho dáky fernet ochutený...ako každému, čo si rozkáže, nie?
10. aug 2016@markxy
😂😂😂
10. aug 2016Ahoj, ja som sa pekne popytala kto co pije. A budu mat vsetko co potrebuju a nieje to az take tragicke. Vodka, fernet citrus, borovicka, domaca, liker pre slabsie natury, vinko a pivo ostatne je uz pre mna nadstandart.
pre deti dzusy ale ked mi zabil jeden ze pre jeho dceru 100%tny
tak som povedala dost a co bolo v akcii som kupila to vypiju a basta ine nebudu mat.
18. aug 2016@katarinkalp haha este to tak aby som sa kazdeho pytala a nakoniec by som na svadbe musela mat nejakych 20 druhov alkoholu - no neviem co by som s tym potom po svadbe robila
14. sep 2016zalezi kolko hodin trva svadba - my mame max. 0,5 litra tvrdeho na osobu a max. 1 liter vina na osobu. nealko ratam 2,5 litra max na svadbu od ca. 17:00 do ca. 03:00.
Tvrde mame iba cire - vodka, biely rum (pretoze si z neho mozu maximovat sami nieco) a slovensku slivku
vino - biele - 70%, cervene 20% a rose 10%
nealko - cola, cintronada, voda, dzus jablko a ribezla14. sep 2016@alexsk my vysluzku nedavame, pride mi to ako keby sa niekto pride iba zadarmo nabalit. a celkovo nie som fanusik tohto podporovania alkoholizmu na Slovensku
15. sep 2016- Sponzor fóra
:y budeme mať 42 ludí + cca 30 gratulantov a berieme 35l bieleho vína, 15l ružoveho vína, 12l fernetu (6citrus/6 klasický), 8 fliaš ovocie/borovička, 4 flaše vodky (aj to len pre to aby bolo na stole), niečo na prípitok, 25ks alko piva a 25ks nealko piva
.
Nealko bereme cca 3ks 2litr minerálky, 12ks ochutenej minerálky, sirup pre deti, 6ks kofoli a 6ks toniku+ čaj a káva
27. sep 2016@nykkushka 3 flasky mineralky na 42 ludi ci na jednu osobu?
27. sep 2016@nykkushka nepoznam vasich hosti - ale zda sa mi ze mate prilis vela tvrdeho a malo nealka. Rataj flasu 0,7 litra nealko na hlavu
27. sep 2016@nykkushka
Ja som sa pomylila. 30 ks mineralky ☺
@soave
Neviem ale 100 litrov nealka sa mi zda dost. Plus este budu dzbany s vodou citronom a mätou, to som zabudla spomenut27. sep 2016@nykkushka ok tak to je v pohode potom, len hovorim...alka je prilis vela, zostane vam toho. my sme mali pre 67 hosti zhruba vo veku 38-45 rokov 35 flias tvrdeho 0,7 litra a zostalo nam 27
27. sep 2016@soave
My máme našťastie tú možnosť, že čo sa nevypije a nebude otvorené môžeme vrátiť do obchodupreto berieme preistotu viac
27. sep 2016@barbie_22 nebolo to také tragické, mne ostalo veľa a podla tradície zvyšok sa pije na krstinach, keď sa dostanú do nálady im je už všetko jedno domiesaju to zaručene😂🤣
13. jan 2019@soave ostane veru dosť ale do susedov treba dačo dať do práce tiež niečo zobrať treba, ani sa nenazdáte a polka zostatku je fuč, radšej viac ako menej 😘
13. jan 2019
Ahojte, poraďte, prosím, skúsenejšie
koľko alka (aké druhy) a koľko nealka ste mali na hostine?

Ďakujem za každú pripomienku