Koľko stojí korkovné?

Ahojte. Chcem sa spýtať či platíte v reštaurácii aj korkovné a ak áno, tak koľko?
Odpovedať
Profilova fotka
my platit korkovne nebudeme ale viem, ze sa ceny pohybuju plus minus 3 az 4 eura, ale asi zavisi aj od regionu a dohody.
Odpovedať
Profilova fotka
asi blba otazka, ale co je to to korkovne??
Odpovedať
my neplatime korkovne, je to somarina ved hotel si nauctuje aj tak viac na niecom inom a mozu Vas oklamat ]-( ]-( korkovne je platba za 1 flasu vypitu na svadbe pri vlastnom alkohole. Uctuje si to hotel - restauracia
Odpovedať
My v hoteli platime stoplovne 1,50 na osobu..
Odpovedať
Profilova fotka
Och, ja ked pocujem slovo korkovne, tlak sa mi zvysuje.. Boli sme v jednom hoteli, ked sme hladali priestory na svadbu, kde si zapytali korkovne 3 ecka na osobu, ak si prinesieme vlastny alkohol, ci nealko.. takze ked som si to preratala, ze budeme mat minimalne 100 hosti, tak vyhodit 300 eur len za to, ze oni vezmu NASU flasu, otvoria ju a naleju hostom ma isiel slak trafit.. pretoze ak by urobilil to iste, len by to bola ich flasa, tak je to zadara.. Takze teraz mame krasny penzion, kde od nas nepytaju ani cent za korkovne.. a mozeme si pri tom priniest aj vlastne alko aj nealko.. ale rovnako nam to mozu aj oni zabezpecit.. to este niesme celkom rozhodnuti, ako to poriesime..
Odpovedať
To som nikdy nepočula, že korkovné :-) Ani som nevedela, čo to je, až keď som si prečítala príspevok od kittykittyke. My si môžeme doniesť vlastné alko a nealko a nič takéto neplatíme.
Odpovedať
Profilova fotka
my máme myslím 2,50 za flašu.
Odpovedať
Profilova fotka
My platíme 1,5 e na osobu, myslím, je v tom zahrnuté celovečerné chladenie nápojov a v prípade, že sa niečo rozbije ( a je pravdepodobné, že sa niečo rozbije ), tak je to v rámci toho... Nie je to nič moc, ale aj tak si myslím, že nás to celkovo víde lacnejšie, ako by sme mali kupovať alkohol od nich. Za sálu si neúčtuju nič a to dokonca nemáme limit, kedy musíme sálu po svadbe opustiť a tiež dostaneme ako darček novomanželský apartmán v hoteli, kde bude svadba, takže tých cca 90 eur je úplne v pohode.
Odpovedať
my budeme mat 3E na osobu, neplatime od flase, ale od osoby, ani my neplatime prenajom saly ani nemame termin dokedy treba skoncit a tiez mame apartman ako darcek pre mladomanzelov
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
takže ja si myslím že korkovné je úplne ale úplne normálna vec. my platíme 3€ od fľaše. a je to super. v ba sa to pohybovalo okolo 5-6€/fľaša. záležalo od toho koľko a čo budeme brať od hotela. budeme mať ubytko s 30%zľavou a ludí máme potvrdených cca 56 ks. mame to v 4* hoteli a ked si niekto chce urobiť svadbu v 4* hoteli musí si byť vedomý, že to nebude za 20€/osoba. nám to vyšlo 50€/osoba a sme nadmieru spokojní. manžel je z ba a ja z mt. v ba nám vyšla najmenšia ponuka 85€/osoba.je jasne že prenajom neplatíme, sme dokedy chceme, mame poukaz na víkend so všetým na prvé výročie a počas svadby apartmán s ranajkami gratis pre mladomanželov. takže normálka.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
U nás je korkovné 1 € na osobu
Odpovedať
u nas to bolo 3 eura za flasu..
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 5 rokoch
Profilova fotka
Dobrý deň, odkedy vlastním reštauráciu, vnímam korkové úplne inak......my máme lacné menu, uctujeme 1-1,50eur na osobu korkovne, kamoš robí kde obyčajné menu s jedným jedlom stojí 17eur, mal by účtovať ale sa tomu vyhýba, že už aj tak majú predražené....... My neuctujene nájom, ale keď vidím že si ľudia donesú všetko svoje, od neláka po slané, nechcú od nás nič len jedno jedlo a od 15tej sedia do pol noci, tak sa nehnevajte, všetky poháre treba priniesť, špinavé odniesť, umyť, zostanú Vám dva mechy fliaš, ktore treba vyhodiť, porozbijany inventár, čašníkov zaplatiť a nehovoriac o špinavých stoloch a toaletach.... A všetko zadarmo???? My skôr prerábame než zarábame...... Vôbec sa nečudujem že si účtujú korkovne..... To keď ja prídem k tebe, donesieš mi poháre, ja sa opijem z vlastnej pálenky v tvojej obývačke, použijem toaletu aspoň 5krat a poviem zbohom..... Tebe zostane len bordel a to sa ani nepoznáme 😁😉
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?