Myslíte si, že cca 2700 ks zákuskov pre asi 120 ľudí už aj vrátane výslužiek je málo?? Niektorí mi hovoria také neskutočné počty, že nechápem ako k tomu došli. Rátame 5ks/os. do sály + niečo pre susedov , pre tých čo sa prídu pozrieť atď... Do výslužiek , ale nerátame ako niektorí 30,40ks max. 20 myslím, že viac by bolo úplne zbytočné. Počítala som to už min. 10-krát a 2700 mi vychádza už aj s rezervou...
myslim ze ti vyslo uplne v pohode cislo. 5 ks do saly je tak akurát, niekto nezje vôbec a hned je naviac. Vysluzky po 20 v pohode, samozrejme rodicom, krstnym rodicom a súrodencom by som ratala viac. No a zalezi este kolko známych je pomimo, kt. chces kolace odniest, pripadne do prace a susedom...
Ahoj neviem ci si ratala zakusky pred barak pred kostol plus ministrantom fararovi organistovi muzikantom dk prace tebe aj manzelovi nam cukrarka tiez povedala ze 5 az 6 kolacov na hlavu my budeme mat 50 hosti a 700 kolacov ale nedavame vysluzky
no tých 2700ks ako vravím , že už aj s dosť značkou rezervou. A áno mám tam zarátané aj pre susedov, aj pre farára,organistu,muzikanti (to som prirátala všetko k výslužkám) aj čo sa zje len tak pred domom, kostolom atď...výslužiek rátame 60 a to sú tam už všetci započítaní. Plus ja nechcem iba klasické zákusky bude tam aj navyše niečo z kysnutého ( ako napr. také maličké moravské buchtičky, myslím, že si na tom niektorí pochutia radšej ako na zákuskoch...) A do práce si dávame upiecť až o týždeň neskôr, pretože pracujeme v zahraničí a naspäť cestujeme neskôr, takže to je zvlášť. Príde mi toho bohato, tak snáď nie som až tak mimo :D A ďakujem za názory :-)
my sme počítali 800 ks pre 70 ľudí aj s výslužkami =-) zdá sa vám to málo? cca 4 ks na osobu na hostinu a veľká výslužka 15 ks plus torta, malá 10 ks plus torta