Ohňová šou ako program na svadbe. Čo myslíte?

Profilova fotka
Ahojte baby, chcela by som vediet, co si myslite o tom, ze by o polnoci ako program na svadbe bolo cca 10-15 minutove vystupenie v style ohnovej show a ci nemate tip na nejaku dobru skupinu co taketo vystupenia robi. vdaka :-)
Odpovedať
Hmm nad tym som rozmyslala aj ja ale skor aj nad celkovym programom nasla som tu aj nejake "ciganky" tiez doby napad........
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojky, Nie je to zly napad... Mylsim, ze to robia sermiari z Trencianskeho hradu...ale mi vypadli ako sa volaju... :-( , tusim na V.....???
Odpovedať
Profilova fotka
...mam to: skupina historickeho sermu VAGUS (skus sa na nich nakontaktovat, ci robia aj ohnive show), na nocnych prehliadkoch bola aj ohniva showi...
Odpovedať
Ahojte kočky, bratranec sa ženil v style stredovekej svadby na Strecnianskom hrade, kamarati zo skupiny historickeho sermu (Argyll) mu zorganizovali vystupenie a ako bonus bola ohnova sou, bolo super ;-) Su z Bratislavy, ak budes mat zaujem, poslem kontakt.
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte kocky, dakujem za tipy, s ludmi s Argyllu som si uz pisala, trochu ma prekvapila dost vysoka cena :-| ten Vagus neviem najst na nete, zial... nemate este nejaky tip nahodou? vdaka :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
Super skupina venujúca sa ohňovej šou je napríklad skupina Shaitan! Sú zo Žiaru nad Hronom, no pricestujú kamkoľvek. Ohňová šou sa na svadbách často nerobí zatiaľ ale stále je toho viac a viac. Ja som ich videl na svadbe vo Vyhniach a boli super! Skúste si ich pozrieť na nete. ;-) ;-) Fakt ich odporúčam každému, kto má záujem o ohňovú show! :-D :-D :-) :-) ;-)
Odpovedať
Poznamka: Cena je super :-) Neviem aku cenu maju teraz ale co ja viem je to super cena :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Sokoliari - Aquila Bojnice tiez robia ohnove sou, myslim, ze v ramci celeho Slovenska.
Odpovedať
sonny15 tak kolko je ta vasa cena? ;-)
Odpovedať
tiez mozem odporucit Aquilu z Bojnic
Odpovedať
ja zas odporucam skupinu shaitan zo ziaru nad hronom. su to mladi energicki ludia, je s nimi vyborna komunikacia a ta sou stoji skutecne zato! odporucam!
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Ja pre zmenu odporúčam ohnovú show od pána Igora Slováka. Stránka fakir sú to profesionáli a vedia čo robia. Cena je tieš velmi priaznivá :-) Chodia po celom slovensku. Len je treba sa im ozvať čo najskôr. Sú fakt prefektný. ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
RE: zrusena tema: "Program na svadbe" Ahojte, tak ja budem pisat len z pozicie hosta. Naposledy som bola na perfektnej svadbe, ktora bola zorganizovana do posledneho detailu. Toho programu tam bolo naozaj vela a zabava bola az do 5 rana. Taktiez tam bola prisaha svokier, manzelsky tanec, manzelsky kviz atd. ale musim povedat, ze mne sa ako hostovi najviac pacili tzv. wishes baloons ktore mali pre nas mladomanzelia pripravene. Su to papierove balony, ktore sme zapalili po polnoci. Perfektna zabava, kedze sme sa do toho museli zapojit vsetci. Bolo to nadherne. Ja osobne som nikdy nic podobne na svadbe nezazila. S kazdym balonom letelo do neba jedno prianie pre mladomanzelov. Bolo to velmi mile. Vsimla som si v ostatnych pripravnych albumoch, ze wishes baloons sa stavaju na svadbach velmi popularne a na mojej svadbe urcite tiez chybat nebudu. Urcite to na svadbe zaujme viac ako stare, okukane...a niekedy nie az tak vtipne .....scenky.
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
ja odporucam Arte Fuego, su z bratislavi, ale chodia aj po celom slovensku :) ...velmi prijemna komunikacia, vyborne vystupenie!...su jednou z prvych ohnovych skupin na slovensku, maju bohate skusenosti s vystupovanim ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
našla som to tu az neskoro ale kamoska mala na svadbe svoju znamu co toto robi aj so skupinou s ktorou ucinkuju a boli vyborni. urcite mali zlavu (neviem kolko) lebo su ich znami, ale co sme sa potom bavili tak nie su vobec taki drahi ako som si myslela ze budu, lebo su to uz fakt profici. maju aj svoje videa na facebooku (dreamdancers) tak si to pozri. kamoske spravili aj horiace srdce ktore si s manzelom sami zapalili, bolo najprv schopvane a ako to horelo tak zostalo len to srdce a bolo to uplne uchvatne, romanticke..
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
@dankadanisa mozem poprosit kontskt?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 rokoch
ahojte, my sme mali skupinu Eldur, tuším že sú niekde z Oravy, ale prišli k nám až do Detvy bez problémov. Našla som ich cez fb, super komunikácia, krásne vystúpenie, prijateľná cena.. odporúčam.
Odpovedať
To muselo byt zaujimave ozivenie taketo nieco.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?