Pije nevesta počas svadby alkohol?

Ahojte.Zaujima ma ci ste ako nevesta na svojej svadbe pili alkohol. Nemyslim ci ste sa opili, ale ci ste si obcas odpili z vina alebo dali raz za 3 hodiny nejake pol deci. Na uvolnenie alebo zabavu. Vdaka za kazdu odpoved :-)
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
A preco by nemala urcite si da
Odpovedať
ak sa nevydava v siestom mesiaci tehotenstva, nevidim dovod preco by si nemohla pripit/vypit ... =-) a kludne aj castejsie ako raz za tri hodiny ;-)
Odpovedať
Ja som za celý svadobný den a noc vypila asi šesť -sedem -osem poldecakov pálenky :-D :-D uplne pohoda.
Odpovedať
hej jasne, ale stale tak, ze som vedela, co sa deje. vela veci bolo totiz treab trochu kontrolovat - catering, taxiky
Odpovedať
Profilova fotka
To fakt takato otazka? 😊
Odpovedať
aky zmysel ma mat tato anketa? :-D ved snad sama najlepsie vies, aku mas mieru pitia..
Odpovedať
Ved to bol najdrahší žúr v mojom živote!jasné,že som si dala :-D
Odpovedať
Profilova fotka
nakoľko s manželom nepijeme, aj svadobný prípitok sme si dali s džúsom:D ale hostia samozrejme mali čo sa im zažiadalo:) tiež trošku nerozumiem:) ak nie si abstinentka tak si daj ... s mierou, aby si si nepokazila svadbu nevoľnosťou, zahmlenými spomienkami a výčinmi:D ale ináč ... rozumne, prečo nie:D
Odpovedať
Kočka sa pýta ako sme to mali my, neriešme tú otázku ale radšej riešme našu odpoveď ;-) ja som si dala po odobierké,dobrú domácu,nech opadne stres pred obradom,keďže sme si čítali evanjelium a sľuby hovorili sami v plnom znení a chcela som sa uvoľniť som, potom samozrejme prípitok deci sektu s jahôdkou pri prípitku v reštaurácii, a po polievke a hlavnom jedle (dôležité sa najesť keď chceš aj čo to popiť) som si dala deci vínka, potom s hosťami čo si pamätám som si strngla s tuším dvoma pálenkami, samozrejme prelievala pohárom vody, a myslím že som do tej piatej rána popila ešte tri štyri deci vína a tuším nejaké dve pálenky. Aj som tancovala aj som jedla slané,zobkala,takže som nebola ako dúha naliata. A ráno keď som padala do postele sa mi už únava pomiešala s alkoholom takže... To už ťažko posúdiť či som toho vypila veľa alebo málo =-) :-S Ps: dôležitejší je podľa mňa pitný režim vody počas celého dňa,na ktorý nevesty veľmi ľahko zabudnú ak nemajú niekoho kto sa im o to stará (u mňa manžel a družička), takže na to by som ja dala väčší dôraz ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja budem pit liker ziadny tvrdy alkohol, vino mi nechuti. Vsetko s mierou ale.
Odpovedať
Profilova fotka
Za cely svadobny den som vypila iba pripitok, nejako na to nebolo casu, vino mi nechutilo a tvrde nepijem vobec. Keby sme mali dobre vino alebo nejaky bylinkovy liker, tak si rada pripijem s hostami
Odpovedať
Ja som si len pripila (lepsie povedane len cucla), bola som v 6.mesiaci :) ale alkohol nemam celkovo rada, malo co mi chuti... takze aj keby som nebola tehotna asi by to nebolo inak, lepsie triezva ako by mi to malo uskodit a bolo by mi zle :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@michala.s A preco si nemala ten liker ? :-D
Odpovedať
@fadama a preco nemali to dobre vino ? ale len volajaky kviciak co pokruti uz len od pohladu, sak hostom staci :-D
Odpovedať
no to záleží najmä od toho, či zvykneš piť alkohol, nejaké prípitky, alebo vôbec :-D ale nevidím fakt dôvod, ja, čo som dovtedy počas roka vypila tak deci tvrdého asi každý tretí mesiac :-D a asi 3 poháre vína za mesiac :-D som na svadbe vypila (nie naraz ovšem) asi 4 tie poldecáky hruškovice a asi 3, 4 poháre vína :-D som mala slinu, ale samozrejme všetko pod kontrolou, kvalitný alkohol, takže no problem :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Čo je toto prosím ťa za otázku? Vysvetli prosim bližšie čo chceš vedieť?
Odpovedať
Profilova fotka
@fadama Nemali sme take na svadbe
Odpovedať
Normalne ma zaujima nazor zien ktore maju svadbu za sebou ci na nej pili alkohol. Neviem co je n tom blbe a nepochopitelne.... Ja tvrdy alkohol nepijem, dam si tak vino alebo fernet s tonicom.....ale mozno na svadbe si dam aj nieco ine. Neviem si to predstavit aka bude situacia....ci budem nervozna.......a tak......
Odpovedať
Profilova fotka
@michala.s no ved si si mala dat na svadbu to co ti chuti, ked pijes taky bylinkovy liker tak si si mala kupit ten liker alebo dobre vinko. Ja tiez pocas roka nepijem iba ak vianoce ci novy rok ale na svadbe budem popijat to co mi chuti a to liker. Takze si ho urcite na svadbu zaobstaram. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
No chceš piješ , nechceš nepiješ :) Podľa mňa to je úplne individuálne u každého sú ľudia, ktorí nepijú vôbec tak nepijú ani na svadbe, sama musíš vedieť koľko si môžeš dovoliť vypiť ak vôbec a čo ti chutí. Ale nevidím v tom nič strašné ak si nevesta vypije, teda určite nie tak, že sa opije do nemoty ale pár pohárikov sa dá ...ja som pila dokonca domácu :)
Odpovedať
@andrejkatomas myslím si, teda dovolím si to tvrdiť s istotou, že po celom dni príprav, chystania, menežovania posledných vecí, menších stresov, aby všetko klaplo, vizáž, šaty, časový harmonogram,.... budeš už na hostine tak "vyšťavená" že si budeš užívať už len zábavu a nervozita ti už žiadna zvyšná nezostane :-D
Odpovedať
Ja som si nedala, ale preto ze ma to ani nenapadlo, nie preto ze by som to nejako odmietala :D Vlastne ja som do seba v ten den nemohla dostat ani jedlo ani pitie a bol to najrychlejsi den mojho zivota :D
Odpovedať
Profilova fotka
Jasné že pije to je jedno, dá si s mierou ale prečo by nemala? Možno niekde aj pomôže uvoľniť sa :-D Nemám pocit že by sa nevesta nemohla aj trošku pripiť ak sa vie správať :-D veď je to jej deň a keď sa môže ženích tak nevesta s mierou môže tiež trochu alkoholu zasa nerobme z toho drámu .Niekomu ani nechutí takže to už zistíš na mieste :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ked ma obliekali do siat tak som mala domacu :-), potom pripitok a s drahym sme pili Moeta a do konca svadby asi 3 polky :D
Odpovedať
Nevesta podľa mňa môže piť ibaže s mierou, nie že sa na vlastnej svadbe opije pod obraz boží :-) chápeš to by bolo celkom cez. Ale byť v takej dobrej nálade prečo nie. Veď svadba je na to aby sme si ju užili najmä my dvaja :-)
Odpovedať
ja som sa tesila ako male decko ze si vypijem trosku a ze budem tancovat do rana.realita? vypila som asi dva deci vina za celu dvadbu lebo som bola stiahnuta v satach a nic mi nechutilo trochu ma prehanalo a s nervami to nemalo nic spolocne to bolo celkovo zo vsetkeho asi takze akoze bavenica ako sa patri ale moj zamer opit sa teda nebol dodrzany :-D aspon ma na druhy den nebolela hlava...to neries dopredu zistis na mieste :-)
Odpovedať
@andrejkatomas ja mam svadbu uz za sebou a na svojej svadbe som alkohol pila :)
Odpovedať
@andrejkatomas kým sme ešte doma čakali na ženícha, tak sme si so sestrou dali pohárik rumu. Hlavne kvôli nej, lebo bola strašne nervózna z čítania v kostole. A potom na hostine som vypila prípitok a tak som už hostí obiehala s pohárom whisky (tú pili mamky a bola po ruke, keď mi nalievali). S tým jedným pohárom som potom obiehala hostí a pripíjala si s nimi. Cca do pol tretej som vždy len mierne "ovlažila" pery, nechcela som riskovať, žeby som sa nejakým nedopatrením opila. A potom som si už povedala, že už je to jedno a kľudne sa aj opiť môžem, keď budem chcieť. Tak som už pila normálne, akoby som bola na akejkoľvek inej akcii. A neopila som sa :) Takže si myslím, že ak si určíš nejaké pevné pravidlá pre seba a ak sa poznáš, vieš koľko a kedy môžeš vypiť, tak prečo nie. Ale ak piješ alkohol len veľmi výnimočne alebo vôbec, tak by som asi zvážila, či sa oplatí riskovať :)
Odpovedať
Profilova fotka
@andrejkatomas co sa tyka mna tak ja som pila ale samozrejme iba trosku, nechcela som aby sa mi stali nejake trapasy a podobne veci keby som pila viacej alkoholu ale myslim ze na take znizenie stresu a obav je zopar poharikov dovolenych a aj prospesnych :-)
Odpovedať
na zaciatku by som velmi nepila aspon pred obradom nie lebo to nie je ste clovek bohvieako najedeny a nemuselo by to dopadnut dobre mohlo by byt velmi teplo potom neveste alebo tak pripadne aj nejaka nevolnost. Skor mozno nejaky lahky strik biely ako pripitok doma a potom az po obrade :-) ale nevesta nema zakazane pit :-)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?