Príhovor nevesty ako poďakovanie rodičom

Babule,kedze u nas nebude odobierka,cepcenie....nebude kedy podakovat rodicom a to by som chcela.Myslite,ze bude vhodne ak vstanem a prednesiem prihovor ja?Som na.90% presvedčena,ze to urobim no nebude to vela ak bude mat prihovor partnerov brat?zuchnem mu len 3-4 vety nieco.uz mam spisane,no radám sa potesim
Odpovedať
Je to vhodné, prečo by nebolo? :) Nič na svadbe nie je striktne predpísané. Máte ju mať podľa seba. My sme tiež po príhovore družbu vzali mikrofón a poďakovali sa rodičom i hosťom. Stručne. Ale rodičom aj každý sám, po svadbe. Je to osobnejšie a krajšie :)
Odpovedať
Dakujem,ide mi o to,ze nechcem.aby.niekto dakoval za nas.
Odpovedať
aj my s drahym planujeme mat prihovor, vlastne ako jedini na svadbe, nikoho inak nepoverujeme prihovorom pokial sa nenajde daky dobrovolnik ktory bude tiez chciet povedat par slov
Odpovedať
Muz mal prihovor na bratovej svadbe tak neviem ci by bolo vhodne vynechat,teraz jeho
Odpovedať
Aj my presne ako @janelicious03 pise planujeme mat prihovor ako jedini.Lebo uz presne vidim ako by to dopadlo isto by si niekto(presne viem kto)pytal slovo a skoncilo by to sentimentalnymi kecmi a slzami ako keby sme na kare nie na svadbe :-x . Istota je istota, pretoze nechcem nasilu niekomu pisat prihovor na sposob ze ale mozes len toto toto povedat, kedze nikomu do hlavy nevidim a nechcem trpnut ze booze co tresne :-D
Odpovedať
Presne na to som myslela aj ja, ja uz mam napisany je sice na 4 strany,ale ked som si to citala nebolo to na dlhsie ako 5 min tak je to v pohode
Odpovedať
Profilova fotka
Ak to tak cítiš, tak to urob, nie je to nevhodné. My sme si našli počas svadby chvíľku mimo oficialít a bez mikrofónov s kytičkou v ruke sme išli osobne za každou maminou a osobne sme im poďakovali a vystískali sa :)
Odpovedať
Myslím, že sa to tak žiada keď nebudete mať odobierku ani nič podobné, podľa mňa poďakovanie rodičom je jedna z vecí, ktorá by nemala chýbať na žiadnej svadbe :)
Odpovedať
Dakujem kocky,tak snad to zvladnem,lebo placem uz ked si to citam sama.pre seba
Odpovedať
Profilova fotka
bude to super :) velmi drzim palce a ked nedocitas tak nevadi, pokial si dojata ty tak podla mna budu aj rodicia a prinajhorsom si to mozu precitat aj potom doma v sukromi :) inak vidis to nie je zly napad, prepis to na nejaky pekny papier a potom im to podaruj :)
Odpovedať
@lenuscha15 to vobec nie je zly napad aj tak im.chcem nieco vyrobit,nechcem ich odbit kupenym darcekom :) snad docitam len to bude chciet vodeodolnu spiralu,kedze to bude prekvapenie aj pre manzelika :)
Odpovedať
Profilova fotka
Súhlasím, bude to veľmi pekné a zároveň si tak aj vybavíš darček pre nich. Ja sa stavím, že rodičia budú veľmi dojatý :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
neboj sa ty nic, zvladnes to a pokial aj vypustis nejaku tu slzicku, vak to predsa parti k tomu a myslim si, ze nebudes jedina, ktora si pri tom poplace ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Zvladnes to uvidis :) Mozno ti pritom budu tiect slzy ale o to krajsie to bude :)
Odpovedať
je jedno kto ho bude mat, skor zalezi na tom, co povie. ale ty to das, neboj sa ty nic. slzicky pridu, no nebude isto sama, ktora si tak povediac poplacka, to som si ista. a ak sa smiem spytat, preco si sa rozhodla viest prihovor ty?
Odpovedať
Profilova fotka
@1buja určite to bude v pohode tiež to takto plánujem .. :-) Keďže takisto nebudeme mať odobierku tak by som toto poďakovanie rodičom chcela v rámci príhovoru povedať.. rozmýšľala som, že ak bude možné mať aj dataprojektor na svadbe vytvoríme video buď z videí z detstva alebo z fotiek a to by sa počas toho príhovoru premietalo.. :-) myslím, že to ich neskutočne dojme.. ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
tiež nebudeme mat odobierku a tiež som chcela nejake podakovanie povedat na hostine. tiež neviem uplne či to bude vhodne. a priznam sa že ani neviem komu dat nejaky prihovor hovorit ale ževraj sa robi nejake blahoželanie novomanželom. nemate niekto niečo v pc napisane ? že by som si niečo odkukala aj ako prihovor a aj nejake podakovanie ? :)
Odpovedať
nie nebude toho vela. taketychto prihovorov podla mna nikdy nie je vela a ty budes dakovat rodicom. ti sa isto velmi potesia, ze ste aj v tento den na nich mysleli. neboj bude to isto krasne a vyhrknu aj nejake tie slzicky
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?