Program na svadobnom posedení ?

Ahojte baby, chcem sa spýtať, riešite neaký program popri svadobnom posedení po obrade pre 30 ludí ? (rodina a najbližší priatelia). Tancovačku neplánujeme, ale to uvidíme ako sa vyvinie situácia. Bola by som rada ak mi poradíte aj neaké preslovy - uvítanie hostí, poďakovanie,... Alebo ak máte skúsenosť, ako prebieha takáto hostina cca do polnoci. Ďakujem :-)
Odpovedať
My sme to tak mali, 40 ľudí, večera a posedenie. Mali sme pustenú hudbu, nie veľmi hlasno. Na začiatku sme mali príhovor svedka, potom sme sa s každým fotili, krájali tortu. No a kým sa nám podarilo pokecať so všetkými aspoň trochu, tak už bolo 23.00 :-) žiadny extra program nebolo treba :-)
Odpovedať
My sme mali svadbu a bolo nas dokopy 20 ..... Najprv som ani ja neplanovala tancovacky, ale nejak sa to pomenilo ... Ked sme prisli, tak moj brat mal prihovor, bola pustena potichu hudba, najedli sme sa a pomaly sa ludia medzi sebou zacali rozpravat, ale kedze moj brat mal nachystanu uz hudbu na tancovanie, tak sa nedalo cuvnut ..cize sme museli :) ale bolo to fajn, vybral dobre piesne na tancovanie, kazdemu sa pacilo a na vynimky tancovali skoro vsetci :) potom prislo krajanie torty a neskor dalsi chod jedla ... pred polnocou sme sa zobrali domov...ale velmi rychlo to utieklo...
Odpovedať
Jeden úvodný príhovor je hádam postačujúci ako poďakovanie hosťom že s nami strávia tento deň, to ešte musim pohladať neakú peknú reč :) A tiež myslim že do polnoci by sme to mohli zvládnuť :D Tak vravite že sa 40 ludi nenudilo.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?