Svadba v Bardejove

Ake priestory by ste odporučili na svadobnú hostinu v Bardejove pre viac ako 100 ľudí a prečo? Máte osobnú skúsenosť s Kesel centrom? ak ano, aku? Fotky na stranke Kesel centra vyzeraju super, tak zvazujeme tieto priestory. Pripadne, ak ste tam mali svadbu, mohli by ste mi, prosim, poslat nejake foto? Dakujem za tipy :)
Odpovedať
Profilova fotka
@majah12 myslim,ze takmer vsetky saly v bj maju kapacitu okolo 100 ludi a aj viac ... moja sestra mala svadbu v Bocian komplexe, my sme mali v stane na Bellevue ... je toho dost na vyber,ale lepsie by bolo ist osobne si to pozriet,nie kazdemu sa musi pacit to co sa paci tebe ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
sala pod vinbargom je obsadena asi tak na dva roky do predu, teraz to tam prerobili je tam pekne ale ide to tam na dracku a kapacita je asi 180 ludi :) ja budem mat v ludovej jedalni mne sa to tam paci kapacita je na 140 ludi ale pocula som ze Kesel je celkom drahy ale to uz zalezi na kazdom kto kolko chce investovat :)
Odpovedať
@panilucia aj ste boli v Kesel centre? potrebovala by som skor postrehy ludi, kt tam bud mali svadbu, alebo boli na svadbe... ale dakujem aj tak.:)
Odpovedať
@majah12 ja som o Keseli počula, že je tam dobre, vraj pekné priestory - ale rátaj s tým, že tam môžu byť aj 2 svadby naraz a výzdobu si musíš od nich objednať. Nemôžeš si robiť sama ani prenajať od agentúry...
Odpovedať
Profilova fotka
@majah12 nie ja som to len pocula..vela som Vam nepomohola..prepacte
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Ahojte.Neviete niekto ci sama kolonade v bj kúpeľoch robíš stale svatby a koho treba kontaktovať?
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 1 roku
KESEL: pokiaľ si ho vyberiete, žiadajte od majiteľa/prevádzkara, aby sa držal hesla "zákazník je môj pán". Nemôže si dovoliť ignorovať priania hostí svadobčanov (ktorí mu za všetko platia). Len na dokreslenie tohto pána: nabrať si dvakrát z nočného bufetu pre hostí a ešte to aj jesť v hlavnej sále je nielen neprofesionálne, ale aj neslušné.
Odpovedať
Profesionálne a slušné je zvládať prácu aj zábavu naraz. Svadobný rodičia sú moji dlhoročný priatelia a aj obchodný partneri. Bolo mi cťou byť spoluorganizátorom a aj pozvaným hosťom. S pozdravom a ďakujem.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?