Svadobná hostina v Nitre pre 80 a viac ľudí. Kde?

Profilova fotka
Všetkým prajem pekný deň. Hľadala som na fóre tému, ktorá by sa venovala priestorom s kapacitou 80 a viac ľudí, pretože plánujeme veľkú svadbu, ale našla som len niečo v téme "Nitrančanky" kde sa dievčatá venujú rôznym témam. Hľadám priestory, ktoré by túto kapacitu spĺňali a boli v príjemnom prostredí. Nevylučujem ani dediny a časti v okolí Nitry, prípadne smerom na Hlohovec. Počula som už o PKO, ale bola by som rada, keby sa našla aj iná možnosť. Preto by som vás chcela poprosiť o radu, ak ste niektorá mala dobré skúsenosti alebo máte tip, kde by sa dala takáto veľká svadba zorganizovať, bola by som vám veľmi vďačná. Akákoľvek rada by pomohla. Vďaka za vaše rady a váš čas :)
Odpovedať
Profilova fotka
@babatkonr Ahoj, my máme svadbu v Autojase, máme síce menej hostí, ale je to obrovské. Takže 80 a viac v pohode...
Odpovedať
Profilova fotka
@adamante dakujem za tip. Ani som nevedela, ze v NR taky hotel je. Urcite Ho budeme zvazovat. A nevies ako varia? Komunikacia s vedenim je v pohode?
Odpovedať
@babatkonr my sme mali svadbu v hlohovci vo farm foode, bolo to tam fajn veľké, krásne nám to vyzdobili, komunikácia bola úplne v pohode a varili tiež dobre. materiál na výzdobu sme si priniesli vlastný, pretože sme ho už mali objednaný, ale vedia ho zabezpečiť aj oni. a tiež je tam aj parkovisko, ktoré sme si večer sami zatvorili a sálu sme mali celý víkend len pre seba, klúče sme dostali v piatok a vracali ich až v pondelok, ked sme si v klude všetko poodnášali.
Odpovedať
Profilova fotka
@lenuska20 No to znie skvele. Ja som z Nitry a priatel je z dedinky kusok od HC, takze aj to je riesenie. len som to nenasla nikde na nete, tie priestory. Mohla by mi pripadne poslat nejaky kontakt na nich, alebo www stranku do pošty? Dakujem pekne
Odpovedať
@babatkonr z rišňoviec, že? :-D ja som vedela, že ťa z videnia poznám ;-) :-D no internetovú stránku asi nemajú, ale spýtam sa ocina, či má na pána ešte číslo, lebo on nám to vybavoval a potom ti ho pošlem :-) a mali v pohode cenu na osobu, lacnejšie ako v nitre
Odpovedať
Profilova fotka
Aj my budeme mat v Autojase, priestory su myslim az do 120 ludi. Varia tam super a pani, ktora riesi svadby je velmi mila a ustretova.
Odpovedať
Profilova fotka
Ten AUTOJAS vyzera vazne super... Len tie ceny na nete su take vyssie sa mi zda... A zdobite si to sami?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Ahojte, pekne svadby robia v Pohraniciach. Link. www.mlynuanastazie.sk
Odpovedať
No ten mlyn vyzera na nete paradne... :-)
Odpovedať
@sala kamoska tam mala svadbu, tesim sa na tu nasu. Budeme mat Zlato-kremovu vyzdobu. Personal je tam svelí, so vsetkym poradia. Maju floristku, ktora nam navrhla vyzdobu. Proste krasa. Budeme kombinovat okruhle stoly s dlhymi tabulami. Ceny maju super na tu uroven, na akej robia. x-)
Odpovedať
@katrinkaslg No znie to super. Citit, ze si s nimi velmi spokojna. A zlatokremovu budete mat krasnu, ta teraz ozaj leti. Ja som dnes v zlatej aranzovala klietku a kos na vypustenie bielych holubkov. Tuto sezonu zlata ozaj leti, uz si ju ziadali viacere nevesty. Takze mlyn ocividne drzim krok s trendami. ;-) Zacinam byt na zvedava, asi sa tam dam pozvat od manzela :-D A vam drzim palec, nech svadba dobre dopadne! :-)
Odpovedať
@sala dakujeme. Holuby su krasne, tie mat nebudeme. rozpocet je rozpocet. A jasne, ze som spokojna, dufam, ze aj po nielen pred, Dam vediet, pridam aj dake fotecky.
Odpovedať
Článok sa načítava...
my to tiez chystame v mlyne u anastazie, je to tam nadherne s tym, ze na svadbu cele priestory budu len pre nas, je tam terasa, jazierko, krasne prostredie. a ked som komunikovala s jednou z vedenia, tak bola velmi mila, pohodova a tiez mi pride, ze ceny su v pohode, aj ked je fakt, ze do penazi to pojde tak ci tak :) ale na nasu svadbu tam sa uz velmi tesim. co sa stravy tyka, este som nechutnala, ale zatial som len pocula, ze je to skvela kuchyna, aj podla vyzoru tych jedal to mozem potvrdit, ale ochutnat pojdem tiez urcite a skoro, aby sme vedeli, co mozeme cakat :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
@frankie2018 ahoj, mozem sa spytat ako to budete riesit s ubytovanim hosti? da s v mlyne aj ubytovat? dakujem.
Odpovedať
hm, to bohuzial nejde. my nastastie neriesime ubytovanie, vacsina je z nr a partnerova rodina, co nie je bude byvat u nich, maju obrovsky dom. ale chceli sme aspon svadobny apartman, ale nie je tam nic. je to este nove a nie je tam taka moznost... skoda
Odpovedať
@frankie2018 my sme pozerali penzion zuzka v nitrianskych hrnciarovciach, lebo mojmu tatovi nebyva dobre, ked je niekde viac ludi, aby si mal kde ist lahnut, vsak este uvidime...a DJa budete mat od nich? myslim, ze vam ho vybavia v mlyne?
Odpovedať
@frankie2018 este sa chcem spytat, ci tam maju oni pripravene nejake ponuky svadobnych menu, alebo si jedalny listok vymyslite sami? Buduci zenich je z Celadic, my sme tam este nikdy neboli, nasi sa tam chystaju, ale ked mam takto moznost mat info z prvej ruky, tak sa spytam ;-)
Odpovedať
@katkav no jasne, kludne sa pytaj, co viem, poviem :) takze, dj nie je od nich, teda prakticky, ale v podstate nam ho odporucili. ale nezabezpecia ho oni, ja som sa s nim kontaktovala. len mi o nom povedali, ze je to dlhorocny dj, ktory hrava len svadby a teda ma iba taku svadobnu hudbu, nic moderne. myslim tym trance, hiphop a podobne... co nam so snubencom maximalne vyhovuje. co sa tyka menu, tak hej, pripravili nejaku ponuku pre nas, ked tam prideme, tak nam ho ukazu a ked sa nam bude pacit, tak si ho zoberieme. ale je mozne si ho aj vyskladat. len nam to chceli ulahcit. ale este sme tam neboli, asi buduci tyzden v pondelok sa tam chystame :)
Odpovedať
@frankie2018 dakujem si zlata ;-) nasi sa tam chystaju buduci piatok ;-) este som nasla, ze je nejaka super cukrarka vo vedlajsej dedine, tak tam pojdu objednat zakusky jednym vrzom ;-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
@adamante a kolko vas to vide na osobu v tom auto jase?Nemam ani predstavu teraz kolko stoji taka hostina,mali by sme mat priblizne 100ludi
Odpovedať
Profilova fotka
my sme sa boli pozriet aj do mlyna aj do salasa v cabaji - aj tam je velka sala, momentálne sa rozohodnujeme medzi týmito dvoma. mlyn je zvonka skaredy a nema ubytko, no sluzby a vnoutro vyzeraju fakt super. so salasom nemam ziadne skusenosti ale co som sa bavila s mladomanzelmi co tam mali svadbu tento vikend, hovorili ze mali len pozitivne referencie. tak uvidime. svadobne menu u anastazie vyzera 30-35 eur a v cabaji zatial okolo 25 eur.
Odpovedať
Profi gastro teraz 11 sme tam mali svadbu super ceny asi najlacnejsie v nitre plus kapacita mali sme ta 120 ludi
Odpovedať
cena 25 eur na osobu výber co chces mali sme tam 2 krat svedske stoli klasika śvadobne menu predjedlo polievka hlavne .... atd proste vela za super cenu
Odpovedať
@lucosa, to ste mali kde?
Odpovedať
@adamante : ahoj, Ako ste boli spokojni v AutoJase?
Odpovedať
@pepa_nr Profigastro
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?