svadobna torta - pred alebo po svedskych stoloch?

22. máj 201560

Ahojte nevesticky, uvazujem, ci svadobnu tortu rozkrajat hned po prvej veceri ako dezert, tj pred svedskymi stolami alebo az po svedskych stoloch? obavam sa, ze ked dam az po svedskych stoloch, hostia uz budu velmi najedeni a nebude im velmi chutit.
Dakujem za kazdu radu! 🙂

  • my mame pred, aby sa to pekne zjedlo 🙂

  • Aj ja uvazujem pred svedcky stolmi. Ako dezert po hlavnom jedle... a ako sa vlastne donesie ta torta? Kto co oznami, vobec som sa este s tym nestretla...davno som nebola na svadbe 🙂

  • my sme mali tiez pred, nech sa torta zje... urcite nie po podla mna, to uz su vsetci prejedeni... 🙂 ale je to na vas...

  • Sponzor fóra
  • my sme boli na svadbe a torta bola asi hodinu po hlavnom chode, všetci to chvlálili, neskôr bol studený a teplý bufet.

  • určite pred

  • My sme mali tortu medzi vecerou a druhou vecerou. Vecera bola tusim okolo pol siestej, torta o deviatej alebo desiatej a druha vecera (pecene prasiatko) pred polnocou...
    Tortu je dobre dat skor aj kvoli hostom, ktori by napr. uz o polnoci chceli ist domov (alebo aj starsim hostom a detom), aby tu tortu stihli.

Pridaj príspevok

    Nenašli ste čo ste hľadali?

    hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Vila Etelka
    Bratislava
    Prežite svoj deň "D" spolu s tými, na ktorých Vám výnimočne záleží v harmónii intimity a prírody, v štýle historického letoviska...
    Profesionál Dj - Svadby, Plesy, Firemné akcie a pod. Dlhoročné skúsenosti (22 rokov), kvalitná produkcia, ústretový prístup. KOŠICE - PREŠOV - POPRAD
    Kreatívny Dj s profesionálnym prístupom a technikou.

    Články od našich partnerov
    Exfoliácia - všetky otázky zodpovedané
    Vyberte si snubný prsteň, na ktorý sa budete s láskou dívať do konca života
    Jedinečnosť snubných prsteňov spočíva v bezchybnom dizajne a poctivej výrobe
    Archív článkov od partnerov