Víno na svadbe. Biele alebo červené?

Nevestičky, aké víno budete piť celý večer s mužíčkom? Alebo máte niečo lepšie?
Odpovedať
Profilova fotka
cervene je tazsie, takze my budeme pit biele...sem tam strihnute mineralkou.... :-)
Odpovedať
Ja som nepila ziadne :-D Teda dala som si pripitok cinzano, ale potom som nepila, lebo som vedela, ze by ma to hned zlozilo, lebo som bola nevyspata a unavena.... Az ked ma uniesli, dala som si bavorak ... a fakt. Hned som si dala kavu, aby som vydrzala. Hostia si mysleli ze pijeme strik a my sme pili Marku ;-) A moj manzelicek nepil tiez, lebo rano sme z hostiny odchadzali pozicanou novou Audinou...
Odpovedať
ja si dam pripitok a potom budem pit minosku ;-)
Odpovedať
presne tak, ja tiez pripitok a koniec...Marka je dobry napad na oklamanie :-D lebo keby som pila, tak by to asi nedopadlo dobre...mne staci malo a smejem sa na vsetkom...na tom ze drzim pohar, alebo podobne veci :-D nie som zvyknuta pit, tak by bol zo mna opitulko.
Odpovedať
Ja tiez nepijem, tak som povedala, nech mi do vsetkych pripitkov daju vineu a mojmu drahemu sampanske. To bude teda na videu vyzerat, ked tu vineu exnem bez problemov ;-) Alebo naopak, ked nam to vymenia a ja si budem s mojim uz vtedy manzelom vymienat pohariky :-D
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Profilova fotka
cervene sampanske a de luxe bude u nas na prvom mieste :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som stavila na moje oblúbené červené, ale s mierou ... :-) No a drahý mal ferneta ale i to len nieaké 2-3 sklenky za celú noc. Fajn téma Anuška ;-)
Odpovedať
ja som si dala len prípitok a potom celý večer len colu. Treba si dávať pozor, lebo červené víno je ťažké a ak ťa budú vytáčať, aby Ti neostalo zle :-))))
Odpovedať
Profilova fotka
http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... možnože to pomôže :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?