Ahojte, tak my sme sa rozhodli pre tento datum....Je tu niekto s rovnakym datumom?PO a okolie?Dufam ze ano,temu s tymto datumom som tu zatial nenasla tak dufam, ze ju nezamknu:-)
ja som tiez spokojnejsia ako pred mesiacom..vtedy som mala teda vaznu krizu len revat a revat..ale odrevala som si to a uz je v pohode...vsak som v pohode naco sa mam stresovat..aj tak sa isto volaco pokazi.. ;-) ale vsetky to isto zvladneme..
najkushko...lepsie ze si hladas inu vizazistku...je to dost skoro...aj keby boli licidla neviem ako kvalitne....
mne vybuchli kvety na vyzdobu.....namiesto ruzi budu pivonie a vlastne sa na tie pivonky viac tesim:-)
zajtra uz len oblek do cistiarne a v utorok na melir, kozmeticku uz mam za sebou... :-D a nechtiky v piatok...o tyzden...
ahojte.. :-)
tak sa vam to teda krati...ale hlavne si to uzite s usmevom na tvari...ved aj keby sa nieco pokazilo, bez toho to asi nejde. Hlavne nech sa pocasicko vylepsi.
drzim palce pri poslednych pripravach... :-)
Ahojte...vazne sa nam to uz krati, ale vraj ma byt slnecno...
ja idem na nechty uz v stredu, aby som si na nich ako tak zvykla... :-) Vlasy uz mam zafarbene...uz len cakame na telefonat od farara, aby sme sa este raz stretli... :-)
martinka...ahoj:-)
ja uz mam nechty na nohach a ruky az v piatok....najlepsie:-)a zvyknes si hned neboj :-D
mne pride v utorok kadrnicka urobit melir a tak....no my mame posledne rande s knazom v paitok a aj generalnu spoved...xixi akurat cakam svokru uz priletela na Slovensko:-)waw az sa bojim :-D
Lucka nas farar prekvapil, zavolal mi v pondelok, aby sme sa stretli a este raz si presli ako to v sobotu bude a hned nas aj vyspovedal. zdalo sa nam to skoro, ale uz to mame za sebou a som spokojna... :-)
Ale aj tak som dost smutna, lebo skoro polovica hosti mi tento tyzden odriekla pozvanie, takze z povodnych 70 ludi z mojej strany nas tam bude 40 :-( ...
martinka9, ale to uz teraz musis sekat dobrotu az do soboty!! ;-)
stalo sa nieco vazne u vas v rodine? teda ak o tom chces hovorit..lebo ak odriekne posledny tyzden 30 ludi, to dost prekvapi..
baby..vsetkym vam srdecne blahozelam..
nech sa vam v manzelstve zije krasne a splnia sa vam dalsie velke sny.
.....No tak rozpravajte ake to bolo...pocasie vam vyslo super...tak dufam ze aj vsetko ostatne bolo skvele...tak rozpravajte a prehanajte :-D :-D :-D
este raz vsetko naj 8-)
Ahojte Panie a buduce nevesty...ako pozeram, tak pisem prva.... :-) Toto bol moj najkrajsi den v mojom zivote. :-) :-) :-) Cely den bol bez stresov, makeup a uces bol super, s manzelom sme si to vazne uzivali....zabava bola perfektna.tak ako som sa bala, ze sa nieco pokazi, tak vsetko islo ako po masle....Buduce nvesty, mate sa na co tesit a hlavne budte bez stresov a uzivajte si to ako sa len da....drzim palce :-)
martinka ..bola si krasna...uz sa tesim na dalsie fotky... :-)
To je skvele ze sa nic nestalo a ze si si mohla vychutnat plnymi duskami vas velky den.. :-) ;-) :-) ;-)
ahojte "uz" manzelky :-),
mirettim, dakujeme moc moc, bolo to ozaj super!
pridavam sa k martinke, bol to jeden z najuzasnejsich dni v mojom zivote. vsetko nam vyslo ako sme chceli. vlasy, majkap a kvety boli este krajsie, nez som dufala, fotenie pohoda, casovo sme stihali este aj s rezervou, obrad bez zadrhelov, kopec gratulantov a kvetov (boli asi v osmich vedrach :-)), skvele jedlo aj vino, odviazany DJ-no ak aj nieco bolo zle, nikto nam to do oci nepovedal, len same chvaly..a tak sa vytesujeme este dnes. aj tie dva dni po svadbe, ked sme este "upratovali" z hotela zvysky jedal a vyzdoby, chodili po cintorinoch, triedili dary a platili ucty, boli bezproblemove :-).
a co je uplne najlepsie, tusim sa s drahym lubime este o trosku viac ako predtym, a tesime sa ako blchy, ze sme uz naozaj spolu. no fakt to bol jeden uzasny nadherny den, a este aj slniecko cez vikend svietilo akoby prave pre nas, ze kocky? :-D
nebojte, nevesty, dopadne vam to tiez skvele. aj ked ten stres sa vopred odburat neda-ale v sobotu rano ma to preslo na 100%, uz som sa len vytesovala :-D
cawte baby :-D
tak sa pridavam konecne mam kusok casu, vychutnavam si manzelstvo :-D
mirettim Juraj bol suprovy mate sa na co tesit :-) pre ostatne baby:Juraj bol nas Dj hral cokolvek a aj tych narocnejsich prekvapil bol päckovy odporucam :-) skoncili sme o 5 rano, a musim povedat ze to bol najkrajsi den v nasom zivote bol bez komplikacii a vsetko prebehlo hladko, v kostole sme sa nasmiali a taktiez doporucujem hotel Šomka na Drienici....uzasne jedlo a pristup....fotecky dodam a aby som nezabudla aj kameraman bol uzasny a ustretovy ;-)
lucka...ani nevies ako sa tesim na svadbu...a este ked hovoris ze aj Juraj je skvely, tak sa tesim este viac... :-D
Nasi su dost narocny na hudbu...polovica hosti ma rado ludovky a polovica moderne...tak sa nebojim ze to zladi, tak aby bolo dobre.
Teda lucka...vy ste to potiahli az do rana bieleho...fii ha. x-) x-) x-)
A kde ste sa boli fotit?
mirettim fotili sme sa v sarisi, zajtra ideme pre fotky tak som zvedava:-) veeeeelmi, juraj je jednotka:-)nemusis sa bat zmakne aj narocnych
no bolo by to aj dlhsie, ale drobci co boli na svadbe chceli ist spat a na izbe zostat nechceli:-(
Ahojte dievcata. Tak uz sa ozyvam aj ja. Den prebehol super. Sice nejako rychlo, ale az na nejake male nervozity, prebehol hladko, az sme sa divili. Vsetko klapalo ako hodinky :-) Len som zistili, ze som si nestihla takmer s nikym pripit :-D
Inak, uz som si dala nejake fotecky do albumu, keby ste mali zaujem ;-)
ahojte...baby boli ste krasne...ako z rozpravky. ;-) ;-) ;-)
Luci..taky dlllhhhyyy zavoj si mala? krasne ;-) 8-)
aj satky ste mali krasne...
prosto nadherne fotky