13.6.2009

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
Ahojte, tak my sme sa rozhodli pre tento datum....Je tu niekto s rovnakym datumom?PO a okolie?Dufam ze ano,temu s tymto datumom som tu zatial nenasla tak dufam, ze ju nezamknu:-)
1
12
13
ja som tiez spokojnejsia ako pred mesiacom..vtedy som mala teda vaznu krizu len revat a revat..ale odrevala som si to a uz je v pohode...vsak som v pohode naco sa mam stresovat..aj tak sa isto volaco pokazi.. ;-) ale vsetky to isto zvladneme..
Profilova fotka
najkushko...lepsie ze si hladas inu vizazistku...je to dost skoro...aj keby boli licidla neviem ako kvalitne.... mne vybuchli kvety na vyzdobu.....namiesto ruzi budu pivonie a vlastne sa na tie pivonky viac tesim:-) zajtra uz len oblek do cistiarne a v utorok na melir, kozmeticku uz mam za sebou... :-D a nechtiky v piatok...o tyzden...
Profilova fotka
ahojte.. :-) tak sa vam to teda krati...ale hlavne si to uzite s usmevom na tvari...ved aj keby sa nieco pokazilo, bez toho to asi nejde. Hlavne nech sa pocasicko vylepsi. drzim palce pri poslednych pripravach... :-)
Ahojte...vazne sa nam to uz krati, ale vraj ma byt slnecno... ja idem na nechty uz v stredu, aby som si na nich ako tak zvykla... :-) Vlasy uz mam zafarbene...uz len cakame na telefonat od farara, aby sme sa este raz stretli... :-)
Profilova fotka
martinka...ahoj:-) ja uz mam nechty na nohach a ruky az v piatok....najlepsie:-)a zvyknes si hned neboj :-D mne pride v utorok kadrnicka urobit melir a tak....no my mame posledne rande s knazom v paitok a aj generalnu spoved...xixi akurat cakam svokru uz priletela na Slovensko:-)waw az sa bojim :-D
prave mi pisal kamos, co sa amatersky zaujima o meteorologiu..13.6. je pravdepodobnost zrazok 0% :-D len ci to vedia aj tie zrazky.. ;-)
Profilova fotka
jasne klincek:-) presne ale treba dufat ze sa nemylil
Lucka nas farar prekvapil, zavolal mi v pondelok, aby sme sa stretli a este raz si presli ako to v sobotu bude a hned nas aj vyspovedal. zdalo sa nam to skoro, ale uz to mame za sebou a som spokojna... :-) Ale aj tak som dost smutna, lebo skoro polovica hosti mi tento tyzden odriekla pozvanie, takze z povodnych 70 ludi z mojej strany nas tam bude 40 :-( ...
martinka9, ale to uz teraz musis sekat dobrotu az do soboty!! ;-) stalo sa nieco vazne u vas v rodine? teda ak o tom chces hovorit..lebo ak odriekne posledny tyzden 30 ludi, to dost prekvapi..
Profilova fotka
baby..vsetkym vam srdecne blahozelam.. nech sa vam v manzelstve zije krasne a splnia sa vam dalsie velke sny. .....No tak rozpravajte ake to bolo...pocasie vam vyslo super...tak dufam ze aj vsetko ostatne bolo skvele...tak rozpravajte a prehanajte :-D :-D :-D este raz vsetko naj 8-)
Ahojte Panie a buduce nevesty...ako pozeram, tak pisem prva.... :-) Toto bol moj najkrajsi den v mojom zivote. :-) :-) :-) Cely den bol bez stresov, makeup a uces bol super, s manzelom sme si to vazne uzivali....zabava bola perfektna.tak ako som sa bala, ze sa nieco pokazi, tak vsetko islo ako po masle....Buduce nvesty, mate sa na co tesit a hlavne budte bez stresov a uzivajte si to ako sa len da....drzim palce :-)
Uz mam v albume par amatersych foto, neskor pridam dalsie
Článok sa načítava...
Profilova fotka
martinka ..bola si krasna...uz sa tesim na dalsie fotky... :-) To je skvele ze sa nic nestalo a ze si si mohla vychutnat plnymi duskami vas velky den.. :-) ;-) :-) ;-)
ahojte "uz" manzelky :-), mirettim, dakujeme moc moc, bolo to ozaj super! pridavam sa k martinke, bol to jeden z najuzasnejsich dni v mojom zivote. vsetko nam vyslo ako sme chceli. vlasy, majkap a kvety boli este krajsie, nez som dufala, fotenie pohoda, casovo sme stihali este aj s rezervou, obrad bez zadrhelov, kopec gratulantov a kvetov (boli asi v osmich vedrach :-)), skvele jedlo aj vino, odviazany DJ-no ak aj nieco bolo zle, nikto nam to do oci nepovedal, len same chvaly..a tak sa vytesujeme este dnes. aj tie dva dni po svadbe, ked sme este "upratovali" z hotela zvysky jedal a vyzdoby, chodili po cintorinoch, triedili dary a platili ucty, boli bezproblemove :-). a co je uplne najlepsie, tusim sa s drahym lubime este o trosku viac ako predtym, a tesime sa ako blchy, ze sme uz naozaj spolu. no fakt to bol jeden uzasny nadherny den, a este aj slniecko cez vikend svietilo akoby prave pre nas, ze kocky? :-D nebojte, nevesty, dopadne vam to tiez skvele. aj ked ten stres sa vopred odburat neda-ale v sobotu rano ma to preslo na 100%, uz som sa len vytesovala :-D
Profilova fotka
cawte baby :-D tak sa pridavam konecne mam kusok casu, vychutnavam si manzelstvo :-D mirettim Juraj bol suprovy mate sa na co tesit :-) pre ostatne baby:Juraj bol nas Dj hral cokolvek a aj tych narocnejsich prekvapil bol päckovy odporucam :-) skoncili sme o 5 rano, a musim povedat ze to bol najkrajsi den v nasom zivote bol bez komplikacii a vsetko prebehlo hladko, v kostole sme sa nasmiali a taktiez doporucujem hotel Šomka na Drienici....uzasne jedlo a pristup....fotecky dodam a aby som nezabudla aj kameraman bol uzasny a ustretovy ;-)
Profilova fotka
lucka...ani nevies ako sa tesim na svadbu...a este ked hovoris ze aj Juraj je skvely, tak sa tesim este viac... :-D Nasi su dost narocny na hudbu...polovica hosti ma rado ludovky a polovica moderne...tak sa nebojim ze to zladi, tak aby bolo dobre. Teda lucka...vy ste to potiahli az do rana bieleho...fii ha. x-) x-) x-) A kde ste sa boli fotit?
Ahojte baby....ako sa mame? pridala som si dalsie foto do albumu a neskor pridam aj dalsie...
Profilova fotka
mirettim fotili sme sa v sarisi, zajtra ideme pre fotky tak som zvedava:-) veeeeelmi, juraj je jednotka:-)nemusis sa bat zmakne aj narocnych no bolo by to aj dlhsie, ale drobci co boli na svadbe chceli ist spat a na izbe zostat nechceli:-(
Profilova fotka
martinka mate krasne foto a lucka...tesim sa aj na tvoje ;-)
Profilova fotka
mirettim uz mame fotky ak dnes stihnem tak ich pridam:-)
Profilova fotka
Ahojte dievcata. Tak uz sa ozyvam aj ja. Den prebehol super. Sice nejako rychlo, ale az na nejake male nervozity, prebehol hladko, az sme sa divili. Vsetko klapalo ako hodinky :-) Len som zistili, ze som si nestihla takmer s nikym pripit :-D Inak, uz som si dala nejake fotecky do albumu, keby ste mali zaujem ;-)
Profilova fotka
baby uz mam foto, tak mrknite...ak mate cas:-)
Bashi aj Lucka boli ste krasne a mate super fotecky :-)
Profilova fotka
ahojte...baby boli ste krasne...ako z rozpravky. ;-) ;-) ;-) Luci..taky dlllhhhyyy zavoj si mala? krasne ;-) 8-) aj satky ste mali krasne... prosto nadherne fotky
Profilova fotka
ano taky dlhy, bol po zem, ale citila som sa v nom super, vobec nezavadzal :-D
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Ahojte Panie...Ako sa mate? Vidim, ze tu nikto z nas dlho nebol
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka
Ahojte..... martinka tak nejak...ja som sem zabludila len nahodou... ako sa mate? a ako manzelsky zivot??? naplnili sa vase ocakávania? moje ano:-)
1
12
13

Téma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.

Nenašli ste čo ste hľadali?